Nasılsın canım benim?günaydın kızlar
günaydın gizem ve diğer gelmiş ve gelecek kızlar :)
sevdiğime çok benzeyen birini gördüm ve kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu, hala sakinleşmedi, nasıl bir andı o ya :26:
güzel günler bizi bekler, eyvallah dersin olur biter... :)
günaydın gizem ve diğer gelmiş ve gelecek kızlar :)
sevdiğime çok benzeyen birini gördüm ve kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu, hala sakinleşmedi, nasıl bir andı o ya :26:
güzel günler bizi bekler, eyvallah dersin olur biter... :)
krisavar sanada günaydın, görmeyeli uzun bir zaman olduysa o yüzden böyle hissetmişsindir en kısa zamanda görmeni diliyorum
günaydın günaydın günaydınlar.. izin alamamaktan nefret ediyorumhastayım ama izin alıp eve gidemiyorum benimde o derdim var geçen ay fatura aşımı oldu die 110 tl para ödedim ya resmen. erdide 65te ödedi şimdide ay başını bekliyoruz dk için.. naz yardım et napim.. gizem siz ne kullanıyosunuz. yorumları okudum hepis karıştı
kuzum siz ne kullanıyorsunuz derken ay anlayamdım canım kusur gör
canım bu arada çok geçmiş olsun yaa çalışmak zorundamısın
yağmurcum canım ne olsun çalışmaca valla uyumak istiyorum biraz
günaydın günaydın günaydınlar.. izin alamamaktan nefret ediyorumhastayım ama izin alıp eve gidemiyorum benimde o derdim var geçen ay fatura aşımı oldu die 110 tl para ödedim ya resmen. erdide 65te ödedi şimdide ay başını bekliyoruz dk için.. naz yardım et napim.. gizem siz ne kullanıyosunuz. yorumları okudum hepis karıştı
ay neblm alamadım izin. nedesem bilmiyorumgidrim öğleden sonra artık
fatura olayı ne kullanıyosunuz demek istedm
sen nasılsın
canm valla biz çok memnunuz ya bak bizim yaptığımız seyi okudunmu gencturkcell
günde kac saat konusup mesajlasıyorsunu misal??
hadi yaa bende bu hafta cok yoruldum dünde yataga girdim aşkımla konustuktan sonra msja atmıs cvp verdım
"yorgunum ayaklarım ve ellerim üşüyor ben yatıcam hadi i.u tekrar diye"
oda "tamam askım bende yanına geldim seni sardım sımsıkı sen sar ölece uyuyalım hayatım :*"
yazmış ama ben uyuya kalmışım çok yorgunm ben birde bu sene hiç izin kullanmadım tam 1 yıl
git tabi rapor al olmadı
işte ben faturayı anlamadım canım iş yerindeki faturadanmı bahsediyosun parasal bir iş yapmıyorum canım ki fatura kestirmiyoruz
turkcele geçemeyiz canım.
erdinin faturası kamu. babasının adına.
numarasıda bizim isimlerimizden oluşuyor:)
bu yüzden değiştirmek istemiyor:):)
giz vodafone 3000 dk faland emişsin. onu diyorum:)
izne çık canım dinlen biraz muhabbetinizede maşallah diyorum canım
ya aslında muhabbetimiz öle de 2miz de sinirlendik mi kötü oluyor dönüşü olmıcakmıs gibi arada oluyor tanık oluyorsun ufak tefek seyler ama can sıkıyor mide bulandırıyor(sinek gibi)
ama işte bazen cok dengesiz oluyor iyisi cok iyi kötüsü kötü yaa
mutluyum yaa
benim erkek arkadaşım ciddi ama espirtüel ama ben ona her lafı diyemiyorum sinrlidir kızar ama ben sinirli değilim o yüzden kavga yada gerginlik bizde olmuıyo ben fazla yumuşak ve ılımlıyım gitsin gezsin isterim sorun çıkarmam oda evcimendir öyle
ama iki kişide sinrliyse mide ağrısı olur ya ben kırk yılda bir sinirlenirim midemde fırtınalar kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?