'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar
Nasılsın canım benim?

kuzum ben eminim ki güzel günler seni bekliyor ve çok mutlu olacağına inanıyorum.. İnş. istediğin kişiyle ve istediğin zmaanda olur herşey

krisavar sanada günaydın, görmeyeli uzun bir zaman olduysa o yüzden böyle hissetmişsindir en kısa zamanda görmeni diliyorum

günaydın günaydın günaydınlar.. izin alamamaktan nefret ediyorum hastayım ama izin alıp eve gidemiyorum benimde o derdim var geçen ay fatura aşımı oldu die 110 tl para ödedim ya resmen. erdide 65te ödedi şimdide ay başını bekliyoruz dk için.. naz yardım et napim.. gizem siz ne kullanıyosunuz. yorumları okudum hepis karıştı

kuzum siz ne kullanıyorsunuz derken ay anlayamdım canım kusur gör

canım bu arada çok geçmiş olsun yaa çalışmak zorundamısın

Son düzenleme:
kuzum siz ne kullanıyorsunuz derken ay anlayamdım canım kusur gör

canım bu arada çok geçmiş olsun yaa çalışmak zorundamısın

ay neblm alamadım izin. nedesem bilmiyorum gidrim öğleden sonra artık
fatura olayı ne kullanıyosunuz demek istedm
sen nasılsın

yağmurcum canım ne olsun çalışmaca valla uyumak istiyorum biraz

hadi yaa bende bu hafta cok yoruldum dünde yataga girdim aşkımla konustuktan sonra msja atmıs cvp verdım
"yorgunum ayaklarım ve ellerim üşüyor ben yatıcam hadi i.u tekrar diye"
oda "tamam askım bende yanına geldim seni sardım sımsıkı sen sar ölece uyuyalım hayatım :*"
yazmış ama ben uyuya kalmışım çok yorgunm ben birde bu sene hiç izin kullanmadım tam 1 yıl

canm valla biz çok memnunuz ya bak bizim yaptığımız seyi okudunmu gencturkcell
günde kac saat konusup mesajlasıyorsunu misal??

ay neblm alamadım izin. nedesem bilmiyorum gidrim öğleden sonra artık
fatura olayı ne kullanıyosunuz demek istedm
sen nasılsın

git tabi rapor al olmadı

işte ben faturayı anlamadım canım iş yerindeki faturadanmı bahsediyosun parasal bir iş yapmıyorum canım ki fatura kestirmiyoruz

canm valla biz çok memnunuz ya bak bizim yaptığımız seyi okudunmu gencturkcell
günde kac saat konusup mesajlasıyorsunu misal??

turkcele geçemeyiz canım.
erdinin faturası kamu. babasının adına.
numarasıda bizim isimlerimizden oluşuyor:)
bu yüzden değiştirmek istemiyor:):)

izne çık canım dinlen biraz muhabbetinizede maşallah diyorum canım

turkcele geçemeyiz canım.
erdinin faturası kamu. babasının adına.
numarasıda bizim isimlerimizden oluşuyor:)
bu yüzden değiştirmek istemiyor:):)

ayy anladım konuşmayı bahsediyorsun ayy kendimi saydek gibi hissetim ben burada değilim galiba başka alemdeyim ay canum vadafonle konuşuyorum ben

giz vodafone 3000 dk faland emişsin. onu diyorum:)

vadafone canım onla konuşuyorz en çok ondan memnunuz vallaha 9 tl ye ohh miss önceden 39 tl ye sınırsızdık onu kapatırıp turkcelden konuştuk yaz boyu ama sınırsızla konuştuğmzdan kat kat daha çok konuştuk yazın ikimizde çalıştğmız için sabahın köründen konuşmaya başladık

şimdik aşkım derese öğlen gidiyo sabah aramıyo o yüzden bize çok mis yetiyo bu bide cemrecim benimde sevdicğeimden aynı anda 9 tl yükleyeblceğni söledi

izne çık canım dinlen biraz muhabbetinizede maşallah diyorum canım

ya aslında muhabbetimiz öle de 2miz de sinirlendik mi kötü oluyor dönüşü olmıcakmıs gibi arada oluyor tanık oluyorsun ufak tefek seyler ama can sıkıyor mide bulandırıyor(sinek gibi)
ama işte bazen cok dengesiz oluyor iyisi cok iyi kötüsü kötü yaa

mutluyum yaa

benim erkek arkadaşım ciddi ama espirtüel ama ben ona her lafı diyemiyorum sinrlidir kızar ama ben sinirli değilim o yüzden kavga yada gerginlik bizde olmuıyo ben fazla yumuşak ve ılımlıyım gitsin gezsin isterim sorun çıkarmam oda evcimendir öyle

ama iki kişide sinrliyse mide ağrısı olur ya ben kırk yılda bir sinirlenirim midemde fırtınalar kopar

ayy ben zaten yapı olarak çok sinirliyimdir inatcıyımdır dedıgım deıgımdır...gezmayı cok severım ama alıem izim vermez cıktıgımdada onla olmak ısterım..ama evde oturmayı da severim ..
oda susar susar çine atar bir anda patlar ve herseyi döker bu yüzden de agzına ne gelirse sayarr...gezmeyı sever ama pek gezmez karısırım he ıcınde olsa takmaz ama farketmez onun için de..biraz oda inatcı sinirli oldugunda hiç aramaz mesela direk yıkıcıdır su 4-5 aydır önceleri yalvarırdı ama artık öle değil birde yasadıklarımız parasızlık falan sıkıntıda cokk.. ben espiritüelimdiir agırımdır yerine göre çocuk..oda öle ama görünüş o daha yumusak oda cocuk espiritüeldir.ama sinirliyse bitiricidir ARTIK!!
bazen çok zorlanıyoruz anlaşmakta ben yay o yengec ama kopamadık ta hiç inş.hiç kopmayızda hayırlısıyla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…