ayy ben zaten yapı olarak çok sinirliyimdir inatcıyımdır dedıgım deıgımdır...gezmayı cok severım ama alıem izim vermez cıktıgımdada onla olmak ısterım..ama evde oturmayı da severim ..
oda susar susar çine atar bir anda patlar ve herseyi döker bu yüzden de agzına ne gelirse sayarr...gezmeyı sever ama pek gezmez karısırım he ıcınde olsa takmaz ama farketmez onun için de..biraz oda inatcı sinirli oldugunda hiç aramaz mesela direk yıkıcıdır su 4-5 aydır önceleri yalvarırdı ama artık öle değil birde yasadıklarımız parasızlık falan sıkıntıda cokk.. ben espiritüelimdiir agırımdır yerine göre çocuk..oda öle ama görünüş o daha yumusak oda cocuk espiritüeldir.ama sinirliyse bitiricidir ARTIK!!
bazen çok zorlanıyoruz anlaşmakta ben yay o yengecama kopamadık ta hiç inş.hiç kopmayızda hayırlısıyla
vadafone canım onla konuşuyorz en çok ondan memnunuz vallaha 9 tl ye ohh miss önceden 39 tl ye sınırsızdık onu kapatırıp turkcelden konuştuk yaz boyu ama sınırsızla konuştuğmzdan kat kat daha çok konuştuk yazın ikimizde çalıştğmız için sabahın köründen konuşmaya başladık
şimdik aşkım derese öğlen gidiyo sabah aramıyo o yüzden bize çok mis yetiyo bu bide cemrecim benimde sevdicğeimden aynı anda 9 tl yükleyeblceğni söledi
ben çok içime atarım 6 ayda bir gergin olmadan dökerim benim sinirlenmem insanlar işini yapmazsa sinirleniyorum sevdiceğime kızmaya kıyamıyorum kızdırcak bişiycik yaptığınıu görmüyorum bide
ben başak sevdicek boğa aslında başak için mükemmel erkekmiş boğa ama bizimde farklılıklarımı var sorun kırk yılda birde çıksa çıkıyo o benim o kadar dama taşı gibi gezmemden hoşnut değil bazen ben kızım sen erkeksin sanki diyip kızıyo yasaklıyı hayır efendim bu haftasonmuı kır dizini evinde dinlen dio aşırı kıskanç o huyları geçti eskiden daha kötüydsü ama yinede kavga etmiyoruz
bu 9tl kaç dk peki
30 saat canım bende yaparsam bir 30 saat daha 60 saat benimki okulda olduğu için öğlen pek konuşamıyoruz msjlaşıyoruz yoldayken arıyor bide akşam nette görüşüyoruz uyucağım zamanda artıyor yetiyor
1 ay 10 gündür göremedim sevdiceğim belki cumartesi gelicek çok özledim
bnm ki günde 24 saat arasa rahatlamıo. ve bende nefret ediyorum telefonda konuşmaktan..
bnm ki günde 24 saat arasa rahatlamıo. ve bende nefret ediyorum telefonda konuşmaktan..
bende konuşmayı pek sevmiyorum msjlaşmayı çok seviyorum erkek arkadaşımda tam tersi 24 saat aramaya kalksa kavga çıkarrım benim kendimede zaman ayırmam lazım iş yerinde verimsizlik olur arıyo ki ben aramasını pek uygun görmüyorum sonuçtra işe konstre şart yani benim fikrim msjlaşırım ama yerimden kalkıp konuşmaktan hoşlanmıyorum eskiden kitap okumaya bile vakit bulamıyordum ağlıyordum sürekli yaa o haline dönse gerilir ve üzülürüm canım bana hala insanlar sıkılmadnzmı konuşcak ne kaldı ne buluyosunuz yol boyunca konuşuyosunuz dio bak günde 4 saat yol gidiyorum yolda arkadaşlarımda görüyorum ama hep teldeyim poff
bende işyerinde uyarı aldım 1kere arada bir acıyorum sabah yarım saat aksam ev giderken yarım saat konusyoruz evdede belki 1saat konusmuyoruzdur abim babam var çünkü hele annem kızıyor önce yeter dıe herkes hem msj hem konusma özleyın bıraz yeter dıolr ya işyerınde bile laf oldu
nazlı günaydın nerde hemen pat cvp verdın he günaydınsız gelincikk
ben şuan vodafone genç tarifeyim. 500 dk ama yetmio ayın 10nnda bitio. bu haftada 15 saat faturalıda oluyormu
ya bende coook sevıyoooruuumm konusmayııııı, haftada 15 saat olayıda varmıs vodafonda 15 saat 5 tl her hafta yukluyosun ayda 20 tlye gelmıs oluyo bence guzell anca yeter bıze dıye dusunuyorum
bende konuşmayı pek sevmiyorum msjlaşmayı çok seviyorum erkek arkadaşımda tam tersi 24 saat aramaya kalksa kavga çıkarrım benim kendimede zaman ayırmam lazım iş yerinde verimsizlik olur arıyo ki ben aramasını pek uygun görmüyorum sonuçtra işe konstre şart yani benim fikrim msjlaşırım ama yerimden kalkıp konuşmaktan hoşlanmıyorum eskiden kitap okumaya bile vakit bulamıyordum ağlıyordum sürekli yaa o haline dönse gerilir ve üzülürüm canım bana hala insanlar sıkılmadnzmı konuşcak ne kaldı ne buluyosunuz yol boyunca konuşuyosunuz dio bak günde 4 saat yol gidiyorum yolda arkadaşlarımda görüyorum ama hep teldeyim poff
hahaha yedim kafaya tokadıdakız seni yerim heeee bu sabah mutluyum zatenn içim bi huzur doluu
GÜNAYDIIN AŞKKLAARIM GELİNLERİM BEBEKLERİİİMMM
ben şuan vodafone genç tarifeyim. 500 dk ama yetmio ayın 10nnda bitio. bu haftada 15 saat faturalıda oluyormu
bndede o oluyor çok snir bozucu. sürekli teledeym rahatsız oluyorum
hapşurdum:2::2:
kusum bızede hep arkadaslarımız kızıyo bıze kotu ornek oluyosunuz dıyesevgilicikleri aramayınca kızlar sevgilimi, erkekler benı ornek gosterıo bak onlara saatlerce konusuolar beraberkende konuscak seylerı oluyo sorun kımde dıye solenıyolar
bndede o oluyor çok snir bozucu. sürekli teledeym rahatsız oluyorum
hapşurdum:2::2:
yeme beniiii
bende mutluyum ki şükür
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım
yaa bizde öleyiz insanlar hem örnek gösteriyo hemde konuşcak ne buluyolar die şok oluyo ama bizimki çok abartıydı ben kulaklıkla konuşup bir yandanda işlerimi bitirmeye çalışıyordum ama artık kendime eziyet ettirmiyorum trende metrbste ayakta olsam bile konuşuyoruz ama işte zırt pırt arıyo valla ne etcem bazen arkadaşlara vakit ayıramıyorum bide onların sevgilisi çok rahat hiç aramaz öyle benmki farklı tür onlara göre
ıyı yasa bebişiimmmsanırım kntrlude canım cemreye sorarız
masallah masallahh vede masalllaaahhhh cancazııımmm
hee bızde anlasma var sekerıım, ben veya o arkadaslarıyla bulustugunda bı gıttıgınde ararız bırbırımızı ben geldım arkadaslarımın yanına dıye, bıde arkadasların yanından ayrıldıktan sonra haber verırız, eger gun boyu arkadaslarlaysak sabıt bı yerde durulmıcaa ıcın yer degıstırmelerde msj atarız "minik kurbamm suanda buraya geldık su arkadasımda geldı" gıbımsıhos genelde bu gezınmeler beraber oluyo bı tek kızkıza toplanmalarda sevgılıcımm gelemıyo
ıyı yasa bebişiimmmsanırım kntrlude canım cemreye sorarız
masallah masallahh vede masalllaaahhhh cancazııımmm
hee bızde anlasma var sekerıım, ben veya o arkadaslarıyla bulustugunda bı gıttıgınde ararız bırbırımızı ben geldım arkadaslarımın yanına dıye, bıde arkadasların yanından ayrıldıktan sonra haber verırız, eger gun boyu arkadaslarlaysak sabıt bı yerde durulmıcaa ıcın yer degıstırmelerde msj atarız "minik kurbamm suanda buraya geldık su arkadasımda geldı" gıbımsıhos genelde bu gezınmeler beraber oluyo bı tek kızkıza toplanmalarda sevgılıcımm gelemıyo
bizde böyleyiz ama ben bazen yanlarındaykende msj atıyorum yaa sıkıyorum ama napyım
bizde böyleyiz ama ben bazen yanlarındaykende msj atıyorum yaa sıkıyorum ama napyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?