'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben çok içime atarım 6 ayda bir gergin olmadan dökerim benim sinirlenmem insanlar işini yapmazsa sinirleniyorum sevdiceğime kızmaya kıyamıyorum kızdırcak bişiycik yaptığınıu görmüyorum bide

ben başak sevdicek boğa aslında başak için mükemmel erkekmiş boğa ama bizimde farklılıklarımı var sorun kırk yılda birde çıksa çıkıyo o benim o kadar dama taşı gibi gezmemden hoşnut değil bazen ben kızım sen erkeksin sanki diyip kızıyo yasaklıyı hayır efendim bu haftasonmuı kır dizini evinde dinlen dio aşırı kıskanç o huyları geçti eskiden daha kötüydsü ama yinede kavga etmiyoruz

bu 9tl kaç dk peki

bizimde çok zormus anlasmamız burclarda öle diyor ama gercekten dogru ama bizim iyimiz çoook iyi ufaktan sacma seyede çok kötü ama 2 sene 2 ay da ilk defa 7,5 saat konusmadık oda var ama işte ben daha çok sinirliyim en ufak seye de tahammülüm yk insanlara özellikle su sinir sıkışmam ortaya çıktıgından beri daha sinirliyim

bu 9tl kaç dk peki

30 saat canım bende yaparsam bir 30 saat daha 60 saat benimki okulda olduğu için öğlen pek konuşamıyoruz msjlaşıyoruz yoldayken arıyor bide akşam nette görüşüyoruz uyucağım zamanda artıyor yetiyor
1 ay 10 gündür göremedim sevdiceğim belki cumartesi gelicek çok özledim

bnm ki günde 24 saat arasa rahatlamıo. ve bende nefret ediyorum telefonda konuşmaktan..

bnm ki günde 24 saat arasa rahatlamıo. ve bende nefret ediyorum telefonda konuşmaktan..

ya bende coook sevıyoooruuumm konusmayııııı, haftada 15 saat olayıda varmıs vodafonda 15 saat 5 tl her hafta yukluyosun ayda 20 tlye gelmıs oluyo bence guzell anca yeter bıze dıye dusunuyorum

bende konuşmayı pek sevmiyorum msjlaşmayı çok seviyorum erkek arkadaşımda tam tersi 24 saat aramaya kalksa kavga çıkarrım benim kendimede zaman ayırmam lazım iş yerinde verimsizlik olur arıyo ki ben aramasını pek uygun görmüyorum sonuçtra işe konstre şart yani benim fikrim msjlaşırım ama yerimden kalkıp konuşmaktan hoşlanmıyorum eskiden kitap okumaya bile vakit bulamıyordum ağlıyordum sürekli yaa o haline dönse gerilir ve üzülürüm canım bana hala insanlar sıkılmadnzmı konuşcak ne kaldı ne buluyosunuz yol boyunca konuşuyosunuz dio bak günde 4 saat yol gidiyorum yolda arkadaşlarımda görüyorum ama hep teldeyim poff

bende işyerinde uyarı aldım 1kere arada bir acıyorum sabah yarım saat aksam ev giderken yarım saat konusyoruz evdede belki 1saat konusmuyoruzdur abim babam var çünkü hele annem kızıyor önce yeter dıe herkes hem msj hem konusma özleyın bıraz yeter dıolr ya işyerınde bile laf oldu

kusum bızede hep arkadaslarımız kızıyo bıze kotu ornek oluyosunuz dıye sevgilicikleri aramayınca kızlar sevgilimi, erkekler benı ornek gosterıo bak onlara saatlerce konusuolar beraberkende konuscak seylerı oluyo sorun kımde dıye solenıyolar

ya bende coook sevıyoooruuumm konusmayııııı, haftada 15 saat olayıda varmıs vodafonda 15 saat 5 tl her hafta yukluyosun ayda 20 tlye gelmıs oluyo bence guzell anca yeter bıze dıye dusunuyorum
ben şuan vodafone genç tarifeyim. 500 dk ama yetmio ayın 10nnda bitio. bu haftada 15 saat faturalıda oluyormu

bndede o oluyor çok snir bozucu. sürekli teledeym rahatsız oluyorum

hapşurdum:2::2:

günaydın canım

yaa bizde öleyiz insanlar hem örnek gösteriyo hemde konuşcak ne buluyolar die şok oluyo ama bizimki çok abartıydı ben kulaklıkla konuşup bir yandanda işlerimi bitirmeye çalışıyordum ama artık kendime eziyet ettirmiyorum trende metrbste ayakta olsam bile konuşuyoruz ama işte zırt pırt arıyo valla ne etcem bazen arkadaşlara vakit ayıramıyorum bide onların sevgilisi çok rahat hiç aramaz öyle benmki farklı tür onlara göre

ben şuan vodafone genç tarifeyim. 500 dk ama yetmio ayın 10nnda bitio. bu haftada 15 saat faturalıda oluyormu

bndede o oluyor çok snir bozucu. sürekli teledeym rahatsız oluyorum

hapşurdum:2::2:

ıyı yasa bebişiimmm sanırım kntrlude canım cemreye sorarız

yeme beniiii
bende mutluyum ki şükür
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

masallah masallahh vede masalllaaahhhh cancazııımmm

hee bızde anlasma var sekerıım, ben veya o arkadaslarıyla bulustugunda bı gıttıgınde ararız bırbırımızı ben geldım arkadaslarımın yanına dıye, bıde arkadasların yanından ayrıldıktan sonra haber verırız, eger gun boyu arkadaslarlaysak sabıt bı yerde durulmıcaa ıcın yer degıstırmelerde msj atarız "minik kurbamm suanda buraya geldık su arkadasımda geldı" gıbımsı hos genelde bu gezınmeler beraber oluyo bı tek kızkıza toplanmalarda sevgılıcımm gelemıyo

bizde böyleyiz ama ben bazen yanlarındaykende msj atıyorum yaa sıkıyorum ama napyım

işte bizimkisi anlaşmaları bozar ooo küçük hanım beni unuttuın banane banane benle konuşcan der genelde aynı anda arkadaşlarla buluşuyoruz öle olunca oda meşgul olunca sık aramıyo ama 5 dakkada bir msj olsun diyor aman yaa valla yolda bile koşarken bile yazıyorum msj bazen elimden tel hiç düşmüyo

bizde böyleyiz ama ben bazen yanlarındaykende msj atıyorum yaa sıkıyorum ama napyım

ya genelde benımkı erkek erkege takıldıgında faaliyet ya pes oluyo yada halısaha o yuzden sıkmıyorum bıde herkesı tanıyorum arkadaslarını hepsının basınıda bagladık onlardan yana yanlıs bı durum olabilemez Sevgilic,ik zaten yanlıs yapmaz yerım onuuu nedır bendekı bu hal ya sevgı pıtırcıgı gıbı oldum yerim yerim diyip duruyorum haahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…