'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz eskiden öyleydik simdi rahat bırakalım birbirimizi arkadaslara ayıp oluyor dıyor yanlarındayım ama her dk.tel.elimde hos olmuyor bize yapılsa sinir oluruz diyor haklıda hiç gerek yok o kadarına nebiliyim tamam yazıyoruz ama 3 saat beraberlerse belki 5 kere..

bizimki ilk tanıstıgımızda gece 1-2 eve gelirlerdi 9dagiderdi bende ozamanlar sevmıyordum onu hoslanma sadece ayy beni ne dinlerdi yaa kuralları ozaman koydum alıstı artık hiç gitmiyor nerdeyse böle haftada 1 ark.dükkana gelir ölee yada o gider çok sık gitmiyor artık
bir ark.çok çapkın onun çokta yakısıklı korkuyorum bozucak die oda ben kendimi biliyorum o isterse halt yeın herkes kendıne diyorr

iyi mi kötü mü anlamadım ki cnm nasıl yanı

emin ol bu durumunun iyi yanlarıda var kötü yanlarıda kendine ediyorsun ben diyim didinip duran stresten miden ağrıyan sensen çok zor yağmurcum ben biraz gamsızım karşımdaki çok takar üzülür o yüzden

ben aynı anda 3 iş yapablyorum teleffondayken pc de yazışabiliyorum başka arkadaşllarım konuşurken onlara laf yetiştiriyorum ve kimse telefonla konuştuğumu bile duymuyo çokta sesiz konuşuyorum ehehehehe msjlaşmayıda saniyede yolluyorum arkadaşlarıda dinliyorum bide her akşam arkalara uğradığım için eve geç gitmemde sorun değil babişim alıyo

kıyamamm yaa eniştede az anlayıslı olsun, otobuste mtrbuste ayakta durmak mucıze msj atmak olanustu bısııı

tabıkı enıste kendını bıldıkten sonraaa hıcbısı olmaz hıc korkkkma tatlım ayrıca gıdersede kendı kaybeder nerden bulcak sen gıbı sadıgı sevenı huhhh

vallla işte sağolsun genelde metrobüste oturuyorum ayakta oluncada artık diyo ayy artık tez yazıyoda bişiycik demiyo motorda konuşturuyo beni özledim naızm ya valla gelsede gezsek biryerlere gitsek istiyorum 10 kasımda tanışma 2 ocaktada çıkma yıldönümümz ne etsem ki

ben çok takanım o yüzden rahatsızlıgım cıktı ya sinir sıkışması boyunda disklerde o değil malesf içine atar sonra cıkar...
ya işyerinde yasak okadar bizde hele kulaklık asla yerınden kalkmak yasak artık bize..
e saniyede bir mesajlascan nie ark.yanındasın ki benim bi kız ark.vardı 16 yıllık çok kızmıstım bir kere askım yazmaz arar girerken yanlarına rahat bırakır bende çok nadir yazarım arkadaslarıylaysa
ama sesını duymak isterim hep ama sartlarrr oda diyor özleyelim aramayalım çok birbirimizi diyor zaten

oda sadıktır ya ben onu yerim canyoldasım o benim kereta yaa

gunaydııınn ballı lokmaa tatlllıııımmmmmmmmm

ohhh sende prefitrölüm canım nasılsın günaydınlar

tünaydınnnn kadayıf dolmammmmmm

ooooohhh yerimmm ama ben sizii simdi kahvaltının ustune ne guzel gidersiniz yaaaa

nası olıyım gizoşum iyiyimmm gece ruyamda dizi cekiyodum aksiyonlu sahneler vardı

balbebeklerimm .. aranızda ela gözlü olanlar bana bir fikir versin... ela gözlü koyu kahve göstermem için makyaj hilesi veya lens var mı??? çok açık bir ela degil zaten gözüm yesillerim kahveye gore daha az.... cogu ısıkta kahve gibi duruyo ama bazı ısıklarda da baya acılıyo...

bide aranızda mudo exclusive kartı olan var mı? varsa bu karta yenileme yapmak gerekiyor mu

benimkine bal rengi ela derler giydigme göre değişir ama yeşilim benim de çok değil cnm
nasıl yanı nıe koyu kahve ıstıyorsunkıı?????

bu cumartesı gelıcekmı enıstee, ben 1 hafta zor dayanıyorum ya askerde görememenin acısını cıkartmak ıstıyorum her an dıbınde olim istiyorum (( az kalmıs bak tanısma yıldonumunee ya ben taksımde nevızadede baktım hanı demsıtım ya balım ıkeada bakır takımı, fatosunkı gıbı gordum bıtane bakırdan 2 tane fıncan bıde arada lokumluk var 55 tl dedıler sok oldum dıger sordugum yer cok pahalıydı eyuptekı. Gumus rengı altın renkı bıde bronz bakır rengı var hangısını alsam bılmıyorum mınıkten bı kalplı pasta alcam bıde ole dusunuorum sımdılık dun caglacık bı sarkı attı onu ındırttım arkadasıma telefonuma atıcam fenerbahce parkında açııp dans edesım var

oda sadıktır ya ben onu yerim canyoldasım o benim kereta yaa

helall olsuuunnnnn enıstecııgedeee

al nazar değdi sinir oldum askımaaaaaaaaaaaaaa
ben ananemde haftada 1 kalıyorum dükkana 5dk.oda kaldıgımda zile basar siparişiniz vardı der ve bana çüğköfte pamukseker elma seker alır süpriz bugün giidicem aksam gel 5dk.dedım hem görmüş oluruz askım yok eve gidicem kıslıklarımı cıkarcam diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanki kız yaa
ben can atıyorum görim die ona bak sen yaaaaaaaaaaaa

benım gozlerde o cınsten tatlıısıımm, yazın brozlasınca fln baya yeşilli olurum , sıyah far surdugumde gri gibi olur gozlerım altın sarısı ve yesıldede hemen yesıllenır, sen bı kahverengı farı dene bakalım beb benım kahverengıde daha koyu duruyo gozlerım ama genelde dipliner surerım yesilimtrak oluo hep

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Dilekli'de saat 11:04 itibariyle 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

kahvede koyu duruyor evet yeşil mavi gri siyah daha acık kıyafetmlede alakalı ama pembede koyudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…