işte bizimkisi anlaşmaları bozar ooo küçük hanım beni unuttuın banane banane benle konuşcan der genelde aynı anda arkadaşlarla buluşuyoruz öle olunca oda meşgul olunca sık aramıyo ama 5 dakkada bir msj olsun diyor aman yaa valla yolda bile koşarken bile yazıyorum msj bazen elimden tel hiç düşmüyo
sen aynı benim sevdicek gibisin cidden bu kadar olur anlatıklarının aynısını o bana yapıyo oda sinrli hani kafasına uymazsa biriktirmez o anda söler yağmur valla aynısınız onlan canım
ya genelde benımkı erkek erkege takıldıgında faaliyet ya pes oluyo yada halısaha o yuzden sıkmıyorum bıde herkesı tanıyorum arkadaslarını hepsının basınıda bagladık onlardan yana yanlıs bı durum olabilemezSevgilic,ik zaten yanlıs yapmaz yerım onuuu nedır bendekı bu hal ya sevgı pıtırcıgı gıbı oldum yerim yerim diyip duruyorum haahah
iyi mi kötü mü anlamadım ki cnm nasıl yanı
biz eskiden öyleydik simdi rahat bırakalım birbirimizi arkadaslara ayıp oluyor dıyor yanlarındayım ama her dk.tel.elimde hos olmuyor bize yapılsa sinir oluruz diyor haklıda hiç gerek yok o kadarına nebiliyim tamam yazıyoruz ama 3 saat beraberlerse belki 5 kere..
emin ol bu durumunun iyi yanlarıda var kötü yanlarıda kendine ediyorsun ben diyim didinip duran stresten miden ağrıyan sensen çok zor yağmurcum ben biraz gamsızım karşımdaki çok takar üzülür o yüzden
ben aynı anda 3 iş yapablyorum teleffondayken pc de yazışabiliyorum başka arkadaşllarım konuşurken onlara laf yetiştiriyorum ve kimse telefonla konuştuğumu bile duymuyo çokta sesiz konuşuyorum ehehehehe msjlaşmayıda saniyede yolluyorum arkadaşlarıda dinliyorum bide her akşam arkalara uğradığım için eve geç gitmemde sorun değil babişim alıyo
işte bizimkisi anlaşmaları bozar ooo küçük hanım beni unuttuın banane banane benle konuşcan der genelde aynı anda arkadaşlarla buluşuyoruz öle olunca oda meşgul olunca sık aramıyo ama 5 dakkada bir msj olsun diyor aman yaa valla yolda bile koşarken bile yazıyorum msj bazen elimden tel hiç düşmüyo
bizimki ilk tanıstıgımızda gece 1-2 eve gelirlerdi 9dagiderdi bende ozamanlar sevmıyordum onu hoslanma sadece ayy beni ne dinlerdi yaa kuralları ozaman koydum alıstı artık hiç gitmiyor nerdeyse böle haftada 1 ark.dükkana gelir ölee yada o gider çok sık gitmiyor artık
bir ark.çok çapkın onun çokta yakısıklı korkuyorum bozucak die oda ben kendimi biliyorum o isterse halt yeın herkes kendıne diyorr
kıyamamm yaa eniştede az anlayıslı olsun, otobuste mtrbuste ayakta durmak mucıze msj atmak olanustu bısııı
tabıkı enıste kendını bıldıkten sonraaa hıcbısı olmaz hıc korkkkma tatlım ayrıca gıdersede kendı kaybeder nerden bulcak sen gıbı sadıgı sevenı huhhh
günaydınnnn fıstıklı dürümleeeerimm
emin ol bu durumunun iyi yanlarıda var kötü yanlarıda kendine ediyorsun ben diyim didinip duran stresten miden ağrıyan sensen çok zor yağmurcum ben biraz gamsızım karşımdaki çok takar üzülür o yüzden
ben aynı anda 3 iş yapablyorum teleffondayken pc de yazışabiliyorum başka arkadaşllarım konuşurken onlara laf yetiştiriyorum ve kimse telefonla konuştuğumu bile duymuyo çokta sesiz konuşuyorum ehehehehe msjlaşmayıda saniyede yolluyorum arkadaşlarıda dinliyorum bide her akşam arkalara uğradığım için eve geç gitmemde sorun değil babişim alıyo
kıyamamm yaa eniştede az anlayıslı olsun, otobuste mtrbuste ayakta durmak mucıze msj atmak olanustu bısııı
tabıkı enıste kendını bıldıkten sonraaa hıcbısı olmaz hıc korkkkma tatlım ayrıca gıdersede kendı kaybeder nerden bulcak sen gıbı sadıgı sevenı huhhh
gunaydııınn ballı lokmaa tatlllıııımmmmmmmmm
ohhh sende prefitrölüm canım nasılsın günaydınlar
tünaydınnnn kadayıf dolmammmmmm
ooooohhh yerimmm ama ben sizii simdi kahvaltının ustune ne guzel gidersiniz yaaaa
nası olıyım gizoşum iyiyimmm gece ruyamda dizi cekiyodum aksiyonlu sahneler vardı
balbebeklerimm .. aranızda ela gözlü olanlar bana bir fikir versin... ela gözlü koyu kahve göstermem için makyaj hilesi veya lens var mı???çok açık bir ela degil zaten gözüm yesillerim kahveye gore daha az.... cogu ısıkta kahve gibi duruyo ama bazı ısıklarda da baya acılıyo...
bide aranızda mudo exclusive kartı olan var mı? varsa bu karta yenileme yapmak gerekiyor mu
vallla işte sağolsun genelde metrobüste oturuyorum ayakta oluncada artık diyo ayy artık tez yazıyoda bişiycik demiyo motorda konuşturuyo beniözledim naızm ya valla gelsede gezsek biryerlere gitsek istiyorum 10 kasımda tanışma 2 ocaktada çıkma yıldönümümz ne etsem ki
oda sadıktır ya ben onu yerim canyoldasım o benim kereta yaa
ooooohhh yerimmm ama ben sizii simdi kahvaltının ustune ne guzel gidersiniz yaaaa
nası olıyım gizoşum iyiyimmm gece ruyamda dizi cekiyodum aksiyonlu sahneler vardı
balbebeklerimm .. aranızda ela gözlü olanlar bana bir fikir versin... ela gözlü koyu kahve göstermem için makyaj hilesi veya lens var mı???çok açık bir ela degil zaten gözüm yesillerim kahveye gore daha az.... cogu ısıkta kahve gibi duruyo ama bazı ısıklarda da baya acılıyo...
bide aranızda mudo exclusive kartı olan var mı? varsa bu karta yenileme yapmak gerekiyor mu
benım gozlerde o cınsten tatlıısıımm, yazın brozlasınca fln baya yeşilli olurum , sıyah far surdugumde gri gibi olur gozlerım altın sarısı ve yesıldede hemen yesıllenır, sen bı kahverengı farı dene bakalım beb benım kahverengıde daha koyu duruyo gozlerım ama genelde dipliner surerım yesilimtrak oluo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?