'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooo aksiyonlu filmlerde olurmuş rüyada

benim göz koyu kahve ama hiç sevmem kara kara bide lens takıyorum şeffaf kendi renginde makyaj yapamıyorum lens taktığım için cancazım

ahhh canım yazdan sonra mahfoldum mayıs ayından beri her dakka görüştük ama inan bu ay zor oldu cumada gelebilir ahhh gelse ama 10 kasımda napayım nazım orayamı gideyim ben perşembeye geliyor yıllık izinden kullanayım yada cumartesi pazarmı gideyim yoksa sabredip o zamana gelmesinimi söliyim safire felanmı çıkalım hoş biryerde yemekmi yiyelim oraya gidersem pasta felan yapcam ona bide monta ihtiyacı var yada bot böyle birşey alayım ocak 2 dekindede manevi bir hediye vercem

benimkine bal rengi ela derler giydigme göre değişir ama yeşilim benim de çok değil cnm
nasıl yanı nıe koyu kahve ıstıyorsunkıı?????

canım beyaz tenliyim ve yuzum biraz soluk duruyomus gibi oluyo goz rengim acılınca... ve askım gozlerim kahveye dondugunde cok begeniyo.. saclarımda kahverengi suan ve gozlerinle sacların aynı renk duruyo suan cok guzel oluyo diyo.. benimde hosuma gidiyo hep öle dursun istiyorum cok severim ben koyu kahve-siyah gozleri bana cekici ve gizemli gelir

saclarım sarıyken acık renk durması guzel oluyodu.. ama koyu sacla koyu daha iyi duruyo yaa

sagol bebegimmm ben genelde siyah suruyorum koyu duruyomus gibi geliodu siyahla...ama baktım acılıyo yine... yeşilimtrak bi renk oluyo benimkide, bide k. rengiyi deniyim

oooo aksiyonlu filmlerde olurmuş rüyada

benim göz koyu kahve ama hiç sevmem kara kara bide lens takıyorum şeffaf kendi renginde makyaj yapamıyorum lens taktığım için cancazım

aaaayyy gizooooooş ne güzel .... içine surme cekersin varya uff ben cok seviyorum kara gozlu kızları... ya bole tam masmavi olsun yada kapkara olsun isterdim.. ozellikle beyaz tenli kızlara koyu gözler cok yakısıyo... yada ben uçlarda olmayı seviyorum galiba

ela göz de guzel gerçi şükürler olsun tabi hiçbiyerimden sikayetim yok bende seffaf lens kullanıyorum arada sırada bebek.. ama makyaj yapıyorum sorun olmuyo... cok abartmadıgım surece

ama normalde lenssiz ve gozluksuz gezmeye calısırım alısmasın gozlerim diye

bence ela süper ya kumrala çok yakısıyor beyaza değil soğuk duruyor..

ben gözlüğü iş yerinde takıyorum mecburen canım

canım benim ten buğday hatta esmerde oluyo pek yanamıyorum karayım ben ama koyu kahve gözlerim var ben sürme felan hiç çekmiyorum gözllerimde minik haddinden fazla minik canım görmek çok zor o kahveyi

bence ela süper ya kumrala çok yakısıyor beyaza değil soğuk duruyor..

evet canım.. yanınca süper duruyo ama renk acılınca elada böle arada soguk bi renk yüzüm cok silikmiş gibi geliyo ne bilim saclarım sarıyken bile bole gelmiyordu yada askım koyu durunca daha guzel dedigi içinde takmış olabilirim

benim bi göz damlam vardı.. onu sıkınca yaklasık 12 saat daha koyu dururdu gözlerim... göz yası damlasıydı.. yine ondan mı alsam diyorum bazen...

gizoşumm ne guzel işte farklısın... boyunda uzun amma dikkat cekiyosundur

enişteye üzüldümmm. gerçi butun eniştelerin aklı kalıyodur heralde masallah topigin kızları birbirinden guzel

yok canım ben hiç dikkat çekmem pek bakan yok ama aksine benimki çok kıskanç sürekli dikat çekiyosun die uyarıyo bende anlamıyorm kimse bana bakmıyo halbusi valla

karnım acıktı kurt gibi saldırcam mamalara kızlar buçuk olsun

sen görmüyosundur canım.. erkekler daha cok dikkat eder öle şeylere.. biz yolumuzda yuruyup gidiyoruz onlar daha cok farkediyo bence..

afiyet olsun simdiden canımm

ben bugün yemek yemedim, bitterle geçiştiriyorum. işten gidip yemek yapmak çok yorucu ve bazen yapmıyorum bu sebepten :)

dekoreko dan hiç alışveriş yapan var mı? kaç gün oldu, bir bilgilendirme mesajı bile gelmedi ve mesajıma da yanıt yazılmadı

ben yaptım... bambu bıcaklarımı dekorekodan aldım... sorunsuz geldi..

mail bikere atttım bi urun hakkında bilgi almak icin cevap geldi... urunun resmini yollayın aynı isimde birden fazla urun var dediler yolladım ona cevap gelmedi ama sonra da kampanya saati doldu zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…