ooooohhh yerimmm ama ben sizii simdi kahvaltının ustune ne guzel gidersiniz yaaaa
nası olıyım gizoşum iyiyimmm gece ruyamda dizi cekiyodum aksiyonlu sahneler vardı
balbebeklerimm .. aranızda ela gözlü olanlar bana bir fikir versin... ela gözlü koyu kahve göstermem için makyaj hilesi veya lens var mı???çok açık bir ela degil zaten gözüm yesillerim kahveye gore daha az.... cogu ısıkta kahve gibi duruyo ama bazı ısıklarda da baya acılıyo...
bide aranızda mudo exclusive kartı olan var mı? varsa bu karta yenileme yapmak gerekiyor mu
bu cumartesı gelıcekmı enıstee, ben 1 hafta zor dayanıyorum ya askerde görememenin acısını cıkartmak ıstıyorum her an dıbınde olim istiyorum(( az kalmıs bak tanısma yıldonumunee ya ben taksımde nevızadede baktım hanı demsıtım ya balım ıkeada bakır takımı, fatosunkı gıbı gordum bıtane bakırdan 2 tane fıncan bıde arada lokumluk var 55 tl dedıler sok oldum dıger sordugum yer cok pahalıydı eyuptekı. Gumus rengı altın renkı bıde bronz bakır rengı var hangısını alsam bılmıyorum mınıkten bı kalplı pasta alcam bıde ole dusunuorum sımdılık dun caglacık bı sarkı attı onu ındırttım arkadasıma telefonuma atıcam fenerbahce parkında açııp dans edesım var
helall olsuuunnnnn enıstecııgedeee
benimkine bal rengi ela derler giydigme göre değişir ama yeşilim benim de çok değil cnm
nasıl yanı nıe koyu kahve ıstıyorsunkıı?????
benım gozlerde o cınsten tatlıısıımm, yazın brozlasınca fln baya yeşilli olurum , sıyah far surdugumde gri gibi olur gozlerım altın sarısı ve yesıldede hemen yesıllenır, sen bı kahverengı farı dene bakalım beb benım kahverengıde daha koyu duruyo gozlerım ama genelde dipliner surerım yesilimtrak oluo hep
oooo aksiyonlu filmlerde olurmuş rüyada
benim göz koyu kahve ama hiç sevmem kara kara bide lens takıyorum şeffaf kendi renginde makyaj yapamıyorum lens taktığım için cancazım
aaaayyy gizooooooş ne güzel .... içine surme cekersin varya uff ben cok seviyorum kara gozlu kızları... ya bole tam masmavi olsun yada kapkara olsun isterdim.. ozellikle beyaz tenli kızlara koyu gözler cok yakısıyo... yada ben uçlarda olmayı seviyorum galiba
ela göz de guzel gerçi şükürler olsun tabi hiçbiyerimden sikayetim yokbende seffaf lens kullanıyorum arada sırada bebek.. ama makyaj yapıyorum sorun olmuyo... cok abartmadıgım surece
ama normalde lenssiz ve gozluksuz gezmeye calısırım alısmasın gozlerim diye
aaaayyy gizooooooş ne güzel .... içine surme cekersin varya uff ben cok seviyorum kara gozlu kızları... ya bole tam masmavi olsun yada kapkara olsun isterdim.. ozellikle beyaz tenli kızlara koyu gözler cok yakısıyo... yada ben uçlarda olmayı seviyorum galiba
ela göz de guzel gerçi şükürler olsun tabi hiçbiyerimden sikayetim yokbende seffaf lens kullanıyorum arada sırada bebek.. ama makyaj yapıyorum sorun olmuyo... cok abartmadıgım surece
ama normalde lenssiz ve gozluksuz gezmeye calısırım alısmasın gozlerim diye
bence ela süper ya kumrala çok yakısıyor beyaza değil soğuk duruyor..
ben gözlüğü iş yerinde takıyorum mecburen canım
canım benim ten buğday hatta esmerde oluyo pek yanamıyorum karayım ben ama koyu kahve gözlerim var ben sürme felan hiç çekmiyorum gözllerimde minik haddinden fazla minik canım görmek çok zor o kahveyi
evet canım.. yanınca süper duruyo ama renk acılınca elada böle arada soguk bi renk yüzüm cok silikmiş gibi geliyo ne bilim saclarım sarıyken bile bole gelmiyordu yada askım koyu durunca daha guzel dedigi içinde takmış olabilirim
benim bi göz damlam vardı.. onu sıkınca yaklasık 12 saat daha koyu dururdu gözlerim... göz yası damlasıydı.. yine ondan mı alsam diyorum bazen...
gizoşumm ne guzel işte farklısın... boyunda uzun amma dikkat cekiyosundur
enişteye üzüldümmm.gerçi butun eniştelerin aklı kalıyodur heralde masallah topigin kızları birbirinden guzel
yok canım ben hiç dikkat çekmem pek bakan yok ama aksine benimki çok kıskanç sürekli dikat çekiyosun die uyarıyo bende anlamıyorm kimse bana bakmıyo halbusi valla
karnım acıktı kurt gibi saldırcam mamalara kızlar buçuk olsun
ben geldim kendim dün mantarlı tavuk sote yapmıstım fırında ohh afiyetle onu yedim
Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?