'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ALLAH insnların rahmetini merhametini sınıyor..
herşey ortada..
bugun kardeşine yardımcı olmayana ALLAHta ahirette yardımcı olmayacaktır

Allah bizi her an sınıyor.. sadece bizler degil onlar da sınanıyor berfincim... O neylerse guzel eyler... isyan etmek hiçbirimizin haddine degil zaten.. herseyin bir olus sebebi var...

sadece boyle zamanlarda insanlara yardım etmek geliyorsa birilerinin aklına o da kötü ... herzaman hatırlamak her zaman gorevimizi yapmak lazım

bugun van da deprem oldu diye usuyorlar... ama depremden once de usuyup aç kalan milyonlarcası var dunyada.. ve kimileri dogdugu gunden beri böyle hayatta kalmaya calısıyor...

küçük bir cocugun itiraflarını okuyorum birebir gercek... bu dunyada öz annesi tarafından bıcaklanan ve sokakta kalan 6 -7 yasındaki cocuklar var..

kimsesiz cocuklar var... ac olan acıkta olan... onları hiçbirzaman unutmamız gerek yoksa Allah gazabıyla hatırlatıyor ne acı...

normalde az da olsa onlar icin yapabilcemiz cok sey var... kimsesizler yurduna gidip gonullu ogretmenlik yapmak, sitelerden onlara ulasıp yardım etmek gibi...

bizim okulmuz bu konuda cok duyarlıydı sayelerinde bircok sey yapma fırsatı bulduk...

yardım etmemiz için illa deprem olması gerekmiyor

aynen öyle bebeğim aynen öyle

ben burda şunu yaptım şunu yaptım. bu etik bi davranış olmaz..
depremden önce depremden sonra die nitelendiremem..
benm vicdanım herzman rahat..
bu zaten açlık tokluk olarak nitelendirilecez.
bu üşümekle sıcakta olmakla nitelendirilemez..
şiddet gören milyonlarca kadın var..
şidden gören minik yavrular var..
sokağa atılan yaşlı amcalar teyzeler var..
1 ay önce ordaki halk terörden çekiodu..
şimdidede depremden faşiştlerden çekiyor..
bi insanım diyebiliyosa merhametliyim insan şevkati var diosa içimde
hiç bi problem kalmaz..
haberlerden okudun.. etkilendim kar yagışını olmasından hernekdar beklenen bi durum olsada..

Son düzenleme:
ben burda şunu yaptım şunu yaptım. bu etik bi davranış olmaz..
depremden önce depremden sonra die nitelendiremem..
benm vicdanım herzman rahat..

yaptıklarını paylaş demiyoruz kimse byle bişe diyemez.. en guzel yardım gizli yapılandır...

ben burda agzımı birkere bile acıp da van sunu yolladım vana bunu yolladım demedim, demem de... eger lafın bana ise...

orda belirttiklerim aklıma geldigi için okuyup da yapmak isteyen olur diye bir yonlendirmeydi

belki bunu okuduktan sonra gidip gonullu ogretmenlige basvuran yada sitelerden onlara ulasan olur diye

neyse bu konularda bidaha agzımı acmıyım en iyisi yanlıs anlasılıyorum....

iyi gunler kızlar

yapılan iyiliği ve hayrı kimse bilmek zorunda değil zaten...
sen ve Allah bilsin yeter!
yagmur haddini bil. sana bişey diyenmi oldu. saygıszlık yapma. ünlemde koyma.. ne anlama geldiğini bilmeme taraftarındayım..
bilmediğin konulardada konuşma..

çağla ben çok kırıldım çok fazla kırıldım.. deminki yorumundan dolayı değil.
demnki yorumun takdir edilcek düzeyde.. ALLAh yukardaya senn öyle bi niyette söylediğini düşünmedim bile.
ben tam aksine deprem dışındada yapılacak olanlarında herzaman var oldugunu belirtmeye çalıştım..
sen söyledin ben söyledim.. samimiyetime inanmadın belkide..
ama senden bana böyle bi tepki böyle bi cevap geldiği için cidden kırıldım..
başka yapsa okdar kırılmazdım herhalde..
çünkü ben senin herzman olgun bi insan oldugunu düşündüm..
(şimdide neden bana olgun değilsin diyorsun yorumuda olmasın )
nedim canın sağolsun..
cidden canın sağolsun..

...................

son olarakta, demn yüksk ovada deprem olmştu onu paylaştım.
vanda kar yagıo onu paylaştım,
dün montun cebinden çıkan telefon numarası ile ilgili resmi paylaştım..
ben haberleri takip ettiğim için copy paste yaptım..
amacım kmseyi bişeye inandırmak değil..

Son düzenleme:
berfin sen haddini bil benimle böle kounsmazsın ya biz sana çağla da sana öle bişi demedi bende ben sadece gayet ıı bi şekilde kimseye kimse kendini kanıtlamak zorunda deıl demek ıstedım allah bilir dedım! ii anla lafları sonra kırıl ve saldırısa gec BEN ORDA KİMSEYE KENDİNİ İSPATLAMA BİZ SENİN NE İÇİN DEDİĞİNİ ANLIYORUZ DEMEK İSTEDİM AMA SEN YINE YANLIS ANLADIN ASIL SENIN CANIN SAĞOLSUN BERFINNNNNN
NEYİ BİLMİCEM ALENEN BURDA YAZIYORSUNUZ OKUDUGUMA YORUM YAPTIM Kİ SEN KIRILMA KİMSE BİLMEK ZORUNDA DEIL DEDIM AMA YİNE SEN YANLIS ANLADIN HERZAMANKI GIBI

BENCE SEN ALINGANSIN İKİMİZEDE KIRILIP ALINDIN İYİ ANLA BİZDE ÜZGÜNÜZ AĞLIYORUZ AMA BİRBİRİMİZİ YANLIŞ ANLAMIYORUZ BURDA AMA ALINGANLIGIN BENİ KIRMANIN ÖTESİNE GEÇTİ BUNU BİL AMA NEYSE SUSUYORUM YAA

Son düzenleme:
şşşşşşşşş canlarım noluyoooo? hayat zaten karmaşalarla dolu burdada bunu yapmayalım nolur.
Evet
"Deprem oldu...
Ama kayıplar ikiye ayrıldı.. Doğudakilerin bir kısmı yaşamını yitirirken , Batıdakilerin bir kısmı insanlığını yitirdi." ama dun gece Turkıye tekrardan bırbırını buldu 62 trılyon para toplandı manevı olarak onların yaralarını sarmak elimizden ne kadar gelır bılmıyorum ama maddi olarak herseyın onarılabılecegı konumdayız artık. Hakkarideki kardeslerimizinde Allah yardımcısı olsun. Birbirinizi kırmayın kırılmayın canlarım benım..

Kızlar yapmayın kavganın yeri ve zmanı değil bak ne güzel konuşuyoduk bir anda ne oldu yapmayın lütfen birlik olmamız lazım belli ki herkez birbirini yanlış anlamış tatlıya bağlayın sıkıntı olmasın kimse kötü bişey söylemk istememiştir, alıngan dönemidir söylenmiştir. Kardeşiz biz bi nevi burda birlik olmak için varız haddime değil belki bu sözleri aranıza girip söylemek ama özür dileyerekten söylüyorum hadi bitsin bu hatsızlık el ele verelimmm :127: el ele verme şeysini bulamadım bu iikonla idarelim :26: :127:

aah nazlım aah neysee

beğen butonu olsa 1000 kere beğenirdim ya
arkadaşım ağzına sağlık

Katılıyorum canım benm
aah nazlım aah neysee

deme öyle deme deme :26:

aah nazlım aah neysee

canım beniiimmm, sanal ortam birbirini yanlıs anlıyabılıcen ortamlardan biri malesef.. Mimiklerini bilmediğin konuşma tarzını bılmedıgın için dahada yanlıs anlasılıyo konusmalar. Tüm Türkiye genelinde bi gerginlik var kotu bı donemden gecıyoruz, Berfinde kotu manada bısı demedı, sende, Cağlamda.. Ama hersey güzel olucak inanın.. İnanmalıyız

hayatım ben o ünlemi laf sokmak değil ki burda kimse kimseye bişey sokmuyor bunu hepimiz aylardır bliyoruz birbirimzi..
o kendini savunmak değil diye ben ona iyi anlamda onu yazdm Allah biliyor kulları bilmek zorunda deıl dıe!
he bana sorsa yok hemen önyargııı

canlarım gerilmeye ve birimizi incitmeye hiç gerek yok ki bizi bizden iyi kimse anlayamaz güzel güzel konuşmamıza devam edelim elbet ters düşceğmiz noktalarımız olucak hiçbirmiz mükemmel değiliz ama zaten şu günlerde gerginiz üzüntülüyz 1 haftadan beri gündemimiz çok kötü değişiyor çok üzülüyoruz ama biz bunu atlatıcaz

nazım canım benim ne güzel dile getirmişsini

önyargıdan önce anlamını manasını sormalı ınsan gizemim
! sunu yapınca tavuguna kıs demiyoruz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…