vanda kar yagıyor
ALLAH insnların rahmetini merhametini sınıyor..
herşey ortada..
bugun kardeşine yardımcı olmayana ALLAHta ahirette yardımcı olmayacaktır
Allah bizi her an sınıyor.. sadece bizler degil onlar da sınanıyor berfincim... O neylerse guzel eyler... isyan etmek hiçbirimizin haddine degil zaten.. herseyin bir olus sebebi var...
sadece boyle zamanlarda insanlara yardım etmek geliyorsa birilerinin aklına o da kötü ... herzaman hatırlamak her zaman gorevimizi yapmak lazım
bugun van da deprem oldu diye usuyorlar... ama depremden once de usuyup aç kalan milyonlarcası var dunyada.. ve kimileri dogdugu gunden beri böyle hayatta kalmaya calısıyor...
küçük bir cocugun itiraflarını okuyorum birebir gercek... bu dunyada öz annesi tarafından bıcaklanan ve sokakta kalan 6 -7 yasındaki cocuklar var..
kimsesiz cocuklar var... ac olan acıkta olan... onları hiçbirzaman unutmamız gerek yoksa Allah gazabıyla hatırlatıyor ne acı...
normalde az da olsa onlar icin yapabilcemiz cok sey var... kimsesizler yurduna gidip gonullu ogretmenlik yapmak, sitelerden onlara ulasıp yardım etmek gibi...
bizim okulmuz bu konuda cok duyarlıydı sayelerinde bircok sey yapma fırsatı bulduk...
yardım etmemiz için illa deprem olması gerekmiyor
ben burda şunu yaptım şunu yaptım. bu etik bi davranış olmaz..
depremden önce depremden sonra die nitelendiremem..
benm vicdanım herzman rahat..
ben burda şunu yaptım şunu yaptım. bu etik bi davranış olmaz..
depremden önce depremden sonra die nitelendiremem..
benm vicdanım herzman rahat..
yagmur haddini bil. sana bişey diyenmi oldu. saygıszlık yapma. ünlemde koyma.. ne anlama geldiğini bilmeme taraftarındayım..yapılan iyiliği ve hayrı kimse bilmek zorunda değil zaten...
sen ve Allah bilsin yeter!
çağla ben çok kırıldım çok fazla kırıldım.. deminki yorumundan dolayı değil.yaptıklarını paylaş demiyoruz kimse byle bişe diyemez.. en guzel yardım gizli yapılandır...
ben burda agzımı birkere bile acıp da van sunu yolladım vana bunu yolladım demedim, demem de... eger lafın bana ise...
orda belirttiklerim aklıma geldigi için okuyup da yapmak isteyen olur diye bir yonlendirmeydi
belki bunu okuduktan sonra gidip gonullu ogretmenlige basvuran yada sitelerden onlara ulasan olur diye
neyse bu konularda bidaha agzımı acmıyım en iyisi yanlıs anlasılıyorum....
iyi gunler kızlar
şşşşşşşşş canlarım noluyoooo? hayat zaten karmaşalarla dolu burdada bunu yapmayalım nolur.
Evet
"Deprem oldu...
Ama kayıplar ikiye ayrıldı.. Doğudakilerin bir kısmı yaşamını yitirirken , Batıdakilerin bir kısmı insanlığını yitirdi." ama dun gece Turkıye tekrardan bırbırını buldu 62 trılyon para toplandı manevı olarak onların yaralarını sarmak elimizden ne kadar gelır bılmıyorum ama maddi olarak herseyın onarılabılecegı konumdayız artık. Hakkarideki kardeslerimizinde Allah yardımcısı olsun. Birbirinizi kırmayın kırılmayın canlarım benım..
şşşşşşşşş canlarım noluyoooo? hayat zaten karmaşalarla dolu burdada bunu yapmayalım nolur.
Evet
"Deprem oldu...
Ama kayıplar ikiye ayrıldı.. Doğudakilerin bir kısmı yaşamını yitirirken , Batıdakilerin bir kısmı insanlığını yitirdi." ama dun gece Turkıye tekrardan bırbırını buldu 62 trılyon para toplandı manevı olarak onların yaralarını sarmak elimizden ne kadar gelır bılmıyorum ama maddi olarak herseyın onarılabılecegı konumdayız artık. Hakkarideki kardeslerimizinde Allah yardımcısı olsun. Birbirinizi kırmayın kırılmayın canlarım benım..
Katılıyorum canım benmşşşşşşşşş canlarım noluyoooo? hayat zaten karmaşalarla dolu burdada bunu yapmayalım nolur.
Evet
"Deprem oldu...
aah nazlım aah neysee
aah nazlım aah neysee
beğen butonu olsa 1000 kere beğenirdim ya
arkadaşım ağzına sağlık
canım beniiimmm, sanal ortam birbirini yanlıs anlıyabılıcen ortamlardan biri malesef.. Mimiklerini bilmediğin konuşma tarzını bılmedıgın için dahada yanlıs anlasılıyo konusmalar. Tüm Türkiye genelinde bi gerginlik var kotu bı donemden gecıyoruz, Berfinde kotu manada bısı demedı, sende, Cağlamda.. Ama hersey güzel olucak inanın.. İnanmalıyız
canlarım gerilmeye ve birimizi incitmeye hiç gerek yok ki bizi bizden iyi kimse anlayamaz güzel güzel konuşmamıza devam edelim elbet ters düşceğmiz noktalarımız olucak hiçbirmiz mükemmel değiliz ama zaten şu günlerde gerginiz üzüntülüyz 1 haftadan beri gündemimiz çok kötü değişiyor çok üzülüyoruz ama biz bunu atlatıcaz
nazım canım benim ne güzel dile getirmişsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?