canlarım gerilmeye ve birimizi incitmeye hiç gerek yok ki bizi bizden iyi kimse anlayamaz güzel güzel konuşmamıza devam edelim elbet ters düşceğmiz noktalarımız olucak hiçbirmiz mükemmel değiliz ama zaten şu günlerde gerginiz üzüntülüyz 1 haftadan beri gündemimiz çok kötü değişiyor çok üzülüyoruz ama biz bunu atlatıcaz
nazım canım benim ne güzel dile getirmişsini
hayatım ben o ünlemi laf sokmak değil ki burda kimse kimseye bişey sokmuyor bunu hepimiz aylardır bliyoruz birbirimzi..
o kendini savunmak değil diye ben ona iyi anlamda onu yazdm Allah biliyor kulları bilmek zorunda deıl dıe!
he bana sorsa yok hemen önyargııı
Şuan bu tartışmaya gülüyorum sadece çok gereksiz ve anlamsız..
Kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil Berfncim. Kimseyede haddini bil denmez. Şukadar bağış yaptım unu yaptım şunu yaptım deme taraftarı değilim. Çünkü insanların gözüne sokmak gibi bi durum seziyorum lütfen kimse alınmasın. Para maddi ve manevi yapılan iyilik kendisinedir herkesin biz burda iyi yapmışsın aferin v.s. deriz veya demeyiz bize yanlış gelir veya gelmez önemli olan senin ne hissedip bunları yapıp veya yapmaman. Burda hber paylaşıyosun evet biz duygularımızı belli etmek zorundada değiliz zaten her gün haberler gazeteler bas bas bağırıyo neler oldugunu. Haa sana paylaşma demiyorum içinden geldiği gibi davran ama birşey derkende yaparkende herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Hepimiz farklı kşiliklerdeyiz ana doğru gelen bize yanlış gelebilir veya tam tersi. Hepimizin içi acıyo ama maddiyattan ondan bundan daha önemli şeylerde var ben marmara depreminde 5 gün enkaz altında kaldım ama burda tek birşey bile söylemedim ne yaşadıgımı neler çektiğimi tek ben bilirim. Birde Allah bilir. 5 gün aç susuz tuvalet yok bişey yok. O yüzden bu konulara grmek istemiyorum pekte yorum yapmıyorum zaten. Yapmaktanda kaçınıyorum.
Kimsenin gözüne bişey sokmayalım lütfen rica ediyorum ben şunu yaptım bunu yaptım demeyelim. Burda zaten herkes kendi haddini biliyo kendisine göre. Kimseyi savunmuyorum sadece genelleme yapıyorum kimse alınıp kırılmasın gerçekten bu konularda hassasım. Depremde kardeşimi ve abimi kaybettim. 5 gün enkaz altında kaldım. Ne yaşadıklarını az çok biliyorum. Ama orda ihtiyacı olmayanlarda ne varsa alıp götürüyo. Bunada yazık diyorum. Belki o paranın yarısı ihtiyacı olmayana gidicek. Devletimiz ne yazıkki bu konuda gerçekten hala gelişmiş değil.
Depremden başka bu ülkede biçok sorun var keske herkes deprem gibi hssasiyet gösterse. Dışarıda aç hayvanlar var onlarda canlı onlarında canı var. Yazık günah değil mi ??
Yaşlı birsürü insan var dışarda birileri çıkıp pansiyonumu vericem açıcam v.s. demeyi biliyo neden bi yardım merkezi veya bi yer açmıyoki ücretsiz dışarda kalanlar bakılsın ?? Çok mu zor ?? Hayır değil her zengin 2-3 aileye baksa bu ülke ne geri kalır nede aç kalır.. Ama ne yazıkki deprem oldugunda bunlar akla geliyo. Kimse bu konu hakkında bişey söylemek zorunda değil. Her koyun kendi bacagından asılır. Göz doldurmak için yapmamak lazım bazı seyleri. İçimizden gelerek yapılmalı.
Lütfen kimse alınmasın sadece bunları yazma zamanı geldi.
Kimsenin zaten alınmasına gerekte yok sölediklerine herkes kendince olan doğrularla yaşıyo canım benim..
Başın sağolsun Allah sizlere sabır versin.. bir damla gözyaşı akıtandan bile Allah razı olsun yardım demek sadece maddiyat değil tabikii
Neyse kızlar hepinize bol sohbetler öpüldünüz
Neyse kızlar hepinize bol sohbetler öpüldünüz
aynen ole tatlım hıcbırımız mukemmel değiliz ve aynı fıkırdede olucaz dıye kural yok. Burda en buyuk destekci gene biziz birbirimize
Olur bole yanlıs anlamalar balım benım sıkma canını duzelır hersey,, Berfincikte birazdan gelir gene aramıza herbişi yoluna girer gene benim fındık kardeşleriiimmmm
çok acıktım, yemeğim de yoknasıl evleneceğiz biz yahu, o kadar zor ki hem ev hem işe bakmak bir de bebek olursa, ooo, Allah yardım etsin :44:
ne zoru cnm ya ben yaptım yapıyprumda anende çalışınca yapıyorsun
nasıl yani:44: ben tek yaşıyorum ve çoook yoruluyorum. evde kimse yok kisen de mi tek yaşıyorsun, evden işe işten eve
pamukşekeri, sen çağla mısın yoksa bir isim daha vardı burda, nazlı'dan başka, o musun, ben cookie_dough la seni karıştırıyorum hep :44:
hayır abim babam var annem eskiden çalışıyordu bn yapardım lisede tabiki pazar günü ortaklasa ama okuldan gelip yapardım oda aksam biraz hazrlamaya calısrdı şimdi yine girdi ben işten gidip yemek yapıyorum hazırlıyoruum 7,5 8de masaya oturuyoruz abim aclıktan ölüyor ama mecbur annemde 8de geliyor sonra topla ws.otrursak nadir ertesi gün için yemek düşün ws.ws.. ayy içim sıkıldı
ya yok artık
yağmur ben yaa
tamam sen yağmursun, rumuzunla ismin r'le bitiyor, aklımda tutarım inşallah. ne yapayım ikiniz de c ile başlıyo, o' lar çok, kafam karışıyor :))
bebeklerım ya suan cok duygusaaalıııımmmmmmmm
Dün ablam dogum gununde fotoraf makınasını ben alım sana dedı dusunuyomus ne alsam dıye kara kara tamam dedım demınde annanemle konustuk dedım sen bana bısı alma dogum gunumde dedim ole duygusal bı konusma yaptıkı bana ölürüm ona ben yaaAllah basımızdan eksık etmesın ama dıyokı ben ne zamana kadar senınle olurum bılmıyorum , benden sana bişeyler hatıra kalsın ıstıyorum eğer makınayı ablan alıcaksa suen begendıgınden (maya&kaya) bı takım alim sana ceyizine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?