- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
aminnn...
benimde ananem teysem allah seni bagıslasın kızım dedıklerınde aglamak tutar(((((
ne zaman dogdun cnm sen
iz bırakanlar unutulmaz... annen mutlu anne-kız dialoğu diliyorum sana her zaman :))
ya kurban olurum ben onlaraa(
24 kasımda canım ogretmenler gununde dogum gunum
anneannem canım.. Hoş annem gibidir , annem çalıştığı için bizi annnanem büyüttü. Allah basımdan eksık etmesın ustumde emegı cok buyuk.
amin ya bende(
aa benim dostum varya ilkokuldan oda 24 kasım:))
senden 9 gün sonra da benim.
dile benden ne dilersen hediye hadi bakalım sorulmaz biliyorum eskiden sorarlardı yaa
bendeki cvp hep sabitti barbie bebeeekkkkbide saçlarını kıskanıp keserdim hep bebeklerimin tüm bebeklerim keltoştu kayınannimin ve kayınçomunda aralıktaaa doğum günüleriii
hoşçakalın kızlar, mesai bitti sayılır. mesai bitimine yakın bebeği çok özlediğimi farkediyorum, garip :44:
kendinize iyi bakın tatlı kızlar :)
bebeklerım ya suan cok duygusaaalıııımmmmmmmm
Dün ablam dogum gununde fotoraf makınasını ben alım sana dedı dusunuyomus ne alsam dıye kara kara tamam dedım demınde annanemle konustuk dedım sen bana bısı alma dogum gunumde dedim ole duygusal bı konusma yaptıkı bana ölürüm ona ben yaaAllah basımızdan eksık etmesın ama dıyokı ben ne zamana kadar senınle olurum bılmıyorum , benden sana bişeyler hatıra kalsın ıstıyorum eğer makınayı ablan alıcaksa suen begendıgınden (maya&kaya) bı takım alim sana ceyizine dedi
benim barbie bebeğim hiç omamıss((
hmm ne güzel cnm
kıskanc seniii
ayy inanmıyorum annne hatırası bu olsa gerek ya gözlerim yaşardı çok güzel birşey çok duygulandım canım mutlu güzel ve sağlıklı günler yaşayın hep beraber ayyy ben annenmi kaybettim annemden öteydi beni o büyüttü annem çalışırken çok duygulandım gözlerm dolu dolu hep ağlıyorum şirkette böyle orkideye ağlıyordum şimdide bu konuşmaya bittim maşallah çok sağlıklı yaşasın allah ömür versin
merhaba kızlaarr nerlerdesiniz bakalımm
canım ben burdayım yemeğmi yedim hemen geldim
hoşgeldiinn kzuucum ya özledim sizleri
bende özledim nerelerdesn sen ankarada hava nasıl soğudumu oralar canım
selam kızlar hepinize
sabahki konuyla alakalı olarak... acıklamam gerekenleri gereken yerlere acıkladım... umuyorum ki sorun cozuldu bir yanlıs anlasamaydı sadece...
burda kimse birbirini bilerek kırmaz zaten...
benim tam da anlatmaya calıstgm ve rahatsız oldugum bir konuydu yapılan yardımdan konusmak... yazımda kimseye de yaptıklarınızı anlatın demedim... en basta benim nefret ettigim bişey ve bu zamana kadar böle şeyler konusmadıgımı da burda beni tanıyan herkes bilir...
yaptıgım ceviri dolayısıyla cocuklar konusunda iyice hassas oldum... sizlere zaten bahsedecektim ama zaten sıkıntılı bir donemdeyiz diye birde bu konuyu acmak istemiyordum ...
okulumu belirttim bu onlara bir tesekkur mahiyetindeydi... cunku onlar olmasa asla o cocuklara bu sekilde de ulasılabileceginden haberim olmazdı
belki yarın yazımı okuyup basvuraya gidecek biri de bana tesekkur edecek iyiki paylaşmıs diye...
dillendirmeniz gereknleri ve gerekmeyenleri ayırabilen insanlar oldugunuzu biliyorum bu yuzden lutfen kimse alınmasınlara da alınmadım
cunku beni anladıgınızı biliyorum... anlamayan da zaten tanımıyordur... tanımak da istemiyordur kendi tercihidir... kaç aydır buradayım ben ... uzuntumu sevincimi paylasabilecek kadar guvenip seviyorum hepinizi tek tek...
kimseye de kırgın degilim... alınmadım da...
hiç gerek yok...
hepinizi seviyorum....
ne oldugunu anlamadım sanırm geçmişi okumam lazım =)
hoş geldiinn canımcımmm neler yapıyosunn seninlede bayadr denk gelemiyoruz
hoşbuldum balımm
napım deneme cevirimle ugrasıyorum hala.. bittiginde ortaya dogru duzgun bişey cıkarda işi alırım umarım
yalnız konu beni fena sarstı.. elimde mendil ole ceviriyorum basıma agrılar giriyo uzuntuden cocugu okudukca...
sen neler yapıosunnn artık gece uyumayı basardın heraldee dun goremedim gece seni topikte
hoşbuldum balımm
napım deneme cevirimle ugrasıyorum hala.. bittiginde ortaya dogru duzgun bişey cıkarda işi alırım umarım
yalnız konu beni fena sarstı.. elimde mendil ole ceviriyorum basıma agrılar giriyo uzuntuden cocugu okudukca...
sen neler yapıosunnn artık gece uyumayı basardın heraldee dun goremedim gece seni topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?