kolay gelsinn canımmm
duygusal zamanlardayız zaten birde senin çeviri nasıl çevirdigini görüyo gibiyim
evet uyumayı başardım zorda olsa sabahleyinde uyandıgımda 12.30 du ama hala yorgun ve uykum vardı
bişey sorucam ya bgn forumda gezerken bi topikte nişan alışverişiyle ilgili bişiler paylaşıyolardı alışveriş için falan sen ne aldırmayı ne yapmayı düşünüyosun cnm ??
arkadaslar bi yazmıslar pike bornoz nevresim takımı 3 tane pijama falanben hiç bişi aldırmayı düşünmüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba diyorum
çağlacım konu seni dağıttıysa ve böyle hissederek ağlayarak okuyorsan zaten çevirmen çok mükemmel olmuştur çoğu zaman yazan kadar çevireninde sözleri etkileyici olmuştur benim için ve bizlede paylaşman ayrıca güzel canım
canım ben buyuk ihtimal nişan yapmıcam... gerci kayınvalidemin basına bişey dustu galba buara allah bozmasın iyi baya nişan da yapalım falan diolar ama acıkcası ben bidaha onlarla o tantanaya girmek istemiyorum
aldırma falan konularına gelince nişan yapsam da asla kimseye bişey aldırmam bunu anneme solettim zaten konusmaya gittginde
bohça falan istemiyorum... alısverişede cıkarsam sozlumle cıkar ikimiz ne gerekiosa alırız kimseyi istemiyorum yanımda dedim...
biz soz alısverişini de ole yaptık... herseyimi sözlümle gidip begendim kimseyi karıstırmadım... dugunde de, olursa nişanda da bole olucak...
o yuzden hiç yanlıs dusunmuyosun gayet mantıklı...
dusunsene... senin giycegin bornozu iç camasırını kayınvaliden mi alıcak yada onun yanında mı seciceksin... ne kadar gereksiz
ama yapanlar var.. saygı duyarım.. benim kuzenim bayıla bayıla gitmiş geceliklerini kayınvalidesi ile secmişti.. ozellikle gelmesini istemişti.. kişiden kişiye değişir bunlar
ayyy agzından bal damlıyo gizoşcum yaaa inşallah oyle olur...
bende aglaya aglaya cevirmeye devam ederim
motamot bir ceviri istemiyorlar zaten... ceviren kişilerin yazar altyapılı olması gerek ozellikle edebiyat bolumu mezunu aradık o yuzden dediler
bende zaten kısa hikayeler şiirler ve denemeler yazıyorum... benim için gercekten sevdigim bir iş olmus oluyor
Çağlacım çevirini hangi şirkete yapıyorsun ve hangi programı kullanıyorsun canım ?
Ayrıca nişan alışverişi konusunda çok doğru düşünüyorsunuz başta büyüklerle olmamalı, gençlerin zevki zaten tutmuyor en güzeli gençlerin gidip alması.
Çağlacım çevirini hangi şirkete yapıyorsun ve hangi programı kullanıyorsun canım ?
Ayrıca nişan alışverişi konusunda çok doğru düşünüyorsunuz başta büyüklerle olmamalı, gençlerin zevki zaten tutmuyor en güzeli gençlerin gidip alması.
canım ben buyuk ihtimal nişan yapmıcam... gerci kayınvalidemin basına bişey dustu galba buara allah bozmasın iyi baya nişan da yapalım falan diolar ama acıkcası ben bidaha onlarla o tantanaya girmek istemiyorum
aldırma falan konularına gelince nişan yapsam da asla kimseye bişey aldırmam bunu anneme solettim zaten konusmaya gittginde
bohça falan istemiyorum... alısverişede cıkarsam sozlumle cıkar ikimiz ne gerekiosa alırız kimseyi istemiyorum yanımda dedim...
biz soz alısverişini de ole yaptık... herseyimi sözlümle gidip begendim kimseyi karıstırmadım... dugunde de, olursa nişanda da bole olucak...
o yuzden hiç yanlıs dusunmuyosun gayet mantıklı...
dusunsene... senin giycegin bornozu iç camasırını kayınvaliden mi alıcak yada onun yanında mı seciceksin... ne kadar gereksiz
ama yapanlar var.. saygı duyarım.. benim kuzenim bayıla bayıla gitmiş geceliklerini kayınvalidesi ile secmişti.. ozellikle gelmesini istemişti.. kişiden kişiye değişir bunlar
ayyy agzından bal damlıyo gizoşcum yaaa inşallah oyle olur...
bende aglaya aglaya cevirmeye devam ederim
motamot bir ceviri istemiyorlar zaten... ceviren kişilerin yazar altyapılı olması gerek ozellikle edebiyat bolumu mezunu aradık o yuzden dediler
bende zaten kısa hikayeler şiirler ve denemeler yazıyorum... benim için gercekten sevdigim bir iş olmus oluyor
ne biliyim bana mantıksız geliyo zaten annemde karşı böyle bişeye aldırmak için aldırmam diyo haklı da ben zaten hayatta almam benim sadece istedigim tek bişey var ya kendim yaparım yada erkek arkadasımdan isterim (onun alması daha anlamlı ) gümüş bir ayna takımı tarak ayna ve toka daha sonra çocuklarıma falan hatıra kalması için istiyorum onuda(nişanlandım evlendim çocuklarım olduda hatıra bırakıyorum)
Canım çok güzel. Bana da ananemin annesinden yani büyük ananemden kalma bir çift küpe var bende onu çocuğuma vericem ve böyle sürüp gitsin isterim.
şirket degil canım... yetişkin sektorune yeni atılmayı planlayan yayınevi diyelim... program derken?
sözlük dısında birsey kullanmıyorum tatlım
ben giderim bogurtlenimle yaa zevkini yerim onunhihi
selam kızlar hepinize
sabahki konuyla alakalı olarak... acıklamam gerekenleri gereken yerlere acıkladım... umuyorum ki sorun cozuldu bir yanlıs anlasamaydı sadece...
burda kimse birbirini bilerek kırmaz zaten...
benim tam da anlatmaya calıstgm ve rahatsız oldugum bir konuydu yapılan yardımdan konusmak... yazımda kimseye de yaptıklarınızı anlatın demedim... en basta benim nefret ettigim bişey ve bu zamana kadar böle şeyler konusmadıgımı da burda beni tanıyan herkes bilir...
yaptıgım ceviri dolayısıyla cocuklar konusunda iyice hassas oldum... sizlere zaten bahsedecektim ama zaten sıkıntılı bir donemdeyiz diye birde bu konuyu acmak istemiyordum ...
okulumu belirttim bu onlara bir tesekkur mahiyetindeydi... cunku onlar olmasa asla o cocuklara bu sekilde de ulasılabileceginden haberim olmazdı
belki yarın yazımı okuyup basvuraya gidecek biri de bana tesekkur edecek iyiki paylaşmıs diye...
dillendirmeniz gereknleri ve gerekmeyenleri ayırabilen insanlar oldugunuzu biliyorum bu yuzden lutfen kimse alınmasınlara da alınmadım
cunku beni anladıgınızı biliyorum... anlamayan da zaten tanımıyordur... tanımak da istemiyordur kendi tercihidir... kaç aydır buradayım ben ... uzuntumu sevincimi paylasabilecek kadar guvenip seviyorum hepinizi tek tek...
kimseye de kırgın degilim... alınmadım da...
hiç gerek yok...
hepinizi seviyorum....
bende öyle istiyorum ya bişeyler bırakayım bana da babannemden kalma iki tane gümüş bilezik var çok güzel bişi bende onları yaptım kopuktu biraz kullanıyorum
senin önerin daha da güzelmiş canım takım olarak çok güzel bir nostalji olur ben bayılıyorm eskileri nostaljik eşyalara.. kocişte lükse çok meraklı, yeniye yiyoruz birbirimizi :)
ne biliyim bana mantıksız geliyo zaten annemde karşı böyle bişeye aldırmak için aldırmam diyo haklı da ben zaten hayatta almam benim sadece istedigim tek bişey var ya kendim yaparım yada erkek arkadasımdan isterim (onun alması daha anlamlı ) gümüş bir ayna takımı tarak ayna ve toka daha sonra çocuklarıma falan hatıra kalması için istiyorum onuda(nişanlandım evlendim çocuklarım olduda hatıra bırakıyorum)
bunlar senin pozitif düşünmenin eseri herşey çok güzel olucak çok beğenicekler çevirini hem edebiyatını bitirdin bu dilin hemde çok kitap okudun herşeyin artısını alıcaksın yeri geldiğinde canım
bide ilerde kitap yazıcam yaşadıklarımı demiştin bence birşeyler vesile olabilir
canım ya bnde söz alışverişinden çok korkuyorum erkek arkadaşıma sordurtum sizde bohça yapıyorlarmı diye yapıyorlarmış bende pek sıcak bakmıyorum o bohça işine tamam olur beraber gideriz dedim eğer yaparsak benim anem tanışma olduğunda istemeyebilir bohça olayını bide kaynanamla nasıl gidicem öyle utanırım ben iç çamaşırına ne gerek var kendimde alırım yahu bornozuda kendim alcam çeyizime offf ne zor iş
çağlam bende nişan yapmasam diyorum düşünüyorum ama olsun nişanda iyidir bence kararın değişebilir yaşa o duyguyu temknli davranıyorsun kaynanan yüzünden onlarla aynı mevzulara girmemek için kendinde istemeye bilirsin yorulmak ama yap canım bence düşün birazcık nişanı
Canımmmmbende cok cok seviyorum seniii
öle deme fıstıgım yaaa önemli bu işler
biz gecen nazla bebiş tarihine bile karar veriyoduk tutmasalar torunlarımız olcaktı
hızlı gelinleriz biz
en mantıklısı o balım... o hediye olarakta gelebilir... alısverişe zaten gerek yok dedigin gibi daha anlamlı hem
hehe pozitif dusuncem diye diye proton ve nötronlarıma ayrılıyodum nerdeyse.. umarım deger gizoşumm
dedigin gibi zaten bende kucklugumden beri bi yazma hevesi var... bu alan benim için biçilmiş kaftan... o kitapların kokularına bile asıgım ben ( bunu bogurtlen duymasın)
gizoşumm hiç korkma ya bizdede oldu o muhabbetler... ama o zaman gelince sen nası istersen ole oluyo... alırsın sevgilini gider bakarsın normal alısveriş gibi caktırmadan halledersin... yada acıkca konusursun ben istemiyorum böle böle istiyorum diye... sana gereksiz gelen bişeyi yapmaktansa dedigin gibi insan utanır yani ben kendi annemden bile utanırım kaldıki kayınvalidem
bazen aklıma geliyo gizosum diyorum yahu cagla içinde kalmasın sırf kaynanan yuzunden diye sonra da ne gerek var hem masraf da olmaz dugune saklarım o parayı diyorum... daha vakit var diye cok da sıkıstırmıyorum yaparsam belki dugune yaparım cagırırım sizi de kurtlarımızı dokeriz kaynamama inat
karolincimm benimki teknik ceviri gibi degil zaten.. okuyorum... ve cumleyi bastan kendimi de içine katarak ben yazıyorum...
inşallah olurum cok istiyorum... aslında asıl hedefim editörlük ve ardından genel yayın yonetmenligi yayınevleri için.. ama kısmet
öle deme fıstıgım yaaa önemli bu işler
biz gecen nazla bebiş tarihine bile karar veriyoduk tutmasalar torunlarımız olcaktı
hızlı gelinleriz biz
en mantıklısı o balım... o hediye olarakta gelebilir... alısverişe zaten gerek yok dedigin gibi daha anlamlı hem
hehe pozitif dusuncem diye diye proton ve nötronlarıma ayrılıyodum nerdeyse.. umarım deger gizoşumm
dedigin gibi zaten bende kucklugumden beri bi yazma hevesi var... bu alan benim için biçilmiş kaftan... o kitapların kokularına bile asıgım ben ( bunu bogurtlen duymasın)
gizoşumm hiç korkma ya bizdede oldu o muhabbetler... ama o zaman gelince sen nası istersen ole oluyo... alırsın sevgilini gider bakarsın normal alısveriş gibi caktırmadan halledersin... yada acıkca konusursun ben istemiyorum böle böle istiyorum diye... sana gereksiz gelen bişeyi yapmaktansa dedigin gibi insan utanır yani ben kendi annemden bile utanırım kaldıki kayınvalidem
bazen aklıma geliyo gizosum diyorum yahu cagla içinde kalmasın sırf kaynanan yuzunden diye sonra da ne gerek var hem masraf da olmaz dugune saklarım o parayı diyorum... daha vakit var diye cok da sıkıstırmıyorum yaparsam belki dugune yaparım cagırırım sizi de kurtlarımızı dokeriz kaynamama inat
karolincimm benimki teknik ceviri gibi degil zaten.. okuyorum... ve cumleyi bastan kendimi de içine katarak ben yazıyorum...
inşallah olurum cok istiyorum... aslında asıl hedefim editörlük ve ardından genel yayın yonetmenligi yayınevleri için.. ama kısmet
ben hiç hesaplamadım bakın aklıma bişey daha düşürdünüz
bende çıkamam kayınvalidecimle kusura bakmasın çok çok severim ama utanırım
çaglacımmm inşşaallhh istedgin yerlere gelirsin canım benimm hayırlısıyla..
canım bende annecikimden utanırım o derece ilerde bunları halletmem lazım en azından sölediğin bilgiler için saol inşallah ilerde bende senin gibi sağsalim atlatırım bu evreleri canım sen hep yol gösterecen bize ilerisi için canım
tabikide gelir kurtlarımızı dökeriz napcaz en eğlenceli zamanımız olcak nişanda düğünde aynı şekilde mutlulukla geçsin banada nişan masraf geliyo ailem ona öle para verceğne ev dizer yada düğüne yardım eder ama bilmiyorum ileride ne düşünürüm
sözden evliliğe kadar olan kısmını da bana sorabilirsiniz kızlaar :))
Çağlacım umarım herşey gönlüne göre olur meslek konusunda benimde hedefler var lakin bu şehirde zor oluyor ben bilgisayar başından çeviri yapmak istemiyorum artık bakalım ama hayırlısı
kızlar nilin herkesciklere selamı var nete giremiyo netinde bir sorun gözükmediği halde giremiyo elektirktede sorun yok telefondada ama giremiyo geçen hafta benmde 2 gün yoktu böyle birşey herhalde özledim onu ama sizlere çok selamı var en kısa sürede gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?