çok guzeller canım gule gule kullan ama bunlar teflon sanırımm celik almıcakmısın yada aldın da haberim mi yok =) emsan alıcam diyodun
Emsan alıcaktım cnm ama düşüdüm çeyiz tencere setim var çelik zaten onlar emsandaki beyazlarda çelik gerek yok diye düşündüm cnm hem emsandaki 4 tencereydi ve buna göre biraz pahalıydı.
Bunda 3 tencere 1 tanede tavası var yeterDahada uygun Bğenerek aldık hiç aklımızdada yoktu bugun karacanın önünden geçerken vitrinde gördük girip aldık
İyide oldu tam mutfagımızın renginde
cok şirinlermiş canımmm güle güle kullannınn
Emsan alıcaktım cnm ama düşüdüm çeyiz tencere setim var çelik zaten onlar emsandaki beyazlarda çelik gerek yok diye düşündüm cnm hem emsandaki 4 tencereydi ve buna göre biraz pahalıydı.
Bunda 3 tencere 1 tanede tavası var yeterDahada uygun Bğenerek aldık hiç aklımızdada yoktu bugun karacanın önünden geçerken vitrinde gördük girip aldık
İyide oldu tam mutfagımızın renginde
çok güzeller tatlım güzel günlerde kullanırsınn inşalllaaahhhh
Hellööööööööööö
helllööööööö pelooommm :)) cemrem gule gule kullan cicişleriii mis gibi yemekler yap onlarda
Teşekkürler Naz'ım evimize gelinde sizede yemekler yaparım bennn
merhabaaa pelincimmm nasılsıın hayatımmmm
helllööööööö pelooommm :)) cemrem gule gule kullan cicişleriii mis gibi yemekler yap onlarda
Teşekkür ederim canım benmHoşgeldin fıstıgımmmm
mmmmmm böle lezizz tekliflere aslaa hayır diyemiyoorumm balımmm
pelin sana helöööö canım nasılsın özlettin kendini nasıl olduğunu yaz muhakkak ben kaçangiz oluyorum uykuya dalıp sevdiceğimle rüyamda buluşcam inşallah
cemrecim canım o tencerelerle mis gibi yemekler yap sevdiceğine bizede yap oturmaya gelebilirz oldumu tatlım
nazım ve fatoş sizide kocaman öptüm
başka kimler var göremediğim hepinizi kocaman öpüp rüyalar alemine vapurum kalkıyor yetişeyim vapuruma mucuk
Hoşbuldum bebiklerim. Ben çok iyiyim. Aşkoşla yine harika bir gece geçirdik
Hepinizi çok özlüyorum, gündüz giremiyorum da işlerimin yoğunluğundanHep kısır döngü gibi ( Tam rahatlıcam diyorum, hoooop yeni bir şey, yeni bir evrak
Sizler nasılsınız bakalım ballarım?
Hoşbuldum bebiklerim. Ben çok iyiyim. Aşkoşla yine harika bir gece geçirdik
Hepinizi çok özlüyorum, gündüz giremiyorum da işlerimin yoğunluğundanHep kısır döngü gibi ( Tam rahatlıcam diyorum, hoooop yeni bir şey, yeni bir evrak
Sizler nasılsınız bakalım ballarım?
pelin sana helöööö canım nasılsın özlettin kendini nasıl olduğunu yaz muhakkak ben kaçangiz oluyorum uykuya dalıp sevdiceğimle rüyamda buluşcam inşallah
cemrecim canım o tencerelerle mis gibi yemekler yap sevdiceğine bizede yap oturmaya gelebilirz oldumu tatlım
nazım ve fatoş sizide kocaman öptüm
başka kimler var göremediğim hepinizi kocaman öpüp rüyalar alemine vapurum kalkıyor yetişeyim vapuruma mucuk
Tamam kuzum şimdiden iyi çalışmalar, çok çokk öpüyorumm. +++ Hep böyle iyi ol, çok iyi ol bebikkkBen çok çok iyiyim fıstıgım, Sen iyi olda gerisi önemli değil tatlım benm çalışıyosun sonuçtaBende giyiniyodum çıkıcam birazdan işe gidicem
bizde senii özlüüyoruz bebişşş :)) ve bende aşkımı özledim özledimde özlediimm çok özledimbide annnanişkom yün yatak dıye tutturdu bulabılcemız yerlere bakıyorum bu ınadım kıme cekmıstır dıye dusunuyodum, buldum ben aynı annannem gibi inatcıyım
:
kızlar günaydın kimler var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?