'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok guzeller canım gule gule kullan ama bunlar teflon sanırımm celik almıcakmısın yada aldın da haberim mi yok =) emsan alıcam diyodun

Emsan alıcaktım cnm ama düşüdüm çeyiz tencere setim var çelik zaten onlar emsandaki beyazlarda çelik gerek yok diye düşündüm cnm hem emsandaki 4 tencereydi ve buna göre biraz pahalıydı.
Bunda 3 tencere 1 tanede tavası var yeter Dahada uygun Bğenerek aldık hiç aklımızdada yoktu bugun karacanın önünden geçerken vitrinde gördük girip aldık
İyide oldu tam mutfagımızın renginde

cok şirinlermiş canımmm güle güle kullannınn

çok güzeller tatlım güzel günlerde kullanırsınn inşalllaaahhhh

helllööööööö pelooommm :)) cemrem gule gule kullan cicişleriii mis gibi yemekler yap onlarda

pelin sana helöööö canım nasılsın özlettin kendini nasıl olduğunu yaz muhakkak ben kaçangiz oluyorum uykuya dalıp sevdiceğimle rüyamda buluşcam inşallah

cemrecim canım o tencerelerle mis gibi yemekler yap sevdiceğine bizede yap oturmaya gelebilirz oldumu tatlım

nazım ve fatoş sizide kocaman öptüm

başka kimler var göremediğim hepinizi kocaman öpüp rüyalar alemine vapurum kalkıyor yetişeyim vapuruma mucuk

merhabaaa pelincimmm nasılsıın hayatımmmm
helllööööööö pelooommm :)) cemrem gule gule kullan cicişleriii mis gibi yemekler yap onlarda
Teşekkür ederim canım benm Hoşgeldin fıstıgımmmm

Hoşbuldum bebiklerim. Ben çok iyiyim. Aşkoşla yine harika bir gece geçirdik
Hepinizi çok özlüyorum, gündüz giremiyorum da işlerimin yoğunluğundan Hep kısır döngü gibi( Tam rahatlıcam diyorum, hoooop yeni bir şey, yeni bir evrak
Sizler nasılsınız bakalım ballarım?

mmmmmm böle lezizz tekliflere aslaa hayır diyemiyoorumm balımmm

Kızlar alıcam zaten hepinizi evime yemekler yediricem davetlimsiniz

Ben çok çok iyiyim fıstıgım, Sen iyi olda gerisi önemli değil tatlım benm çalışıyosun sonuçta Bende giyiniyodum çıkıcam birazdan işe gidicem

bizde senii özlüüyoruz bebişşş :)) ve bende aşkımı özledim özledimde özlediimm çok özledim bide annnanişkom yün yatak dıye tutturdu bulabılcemız yerlere bakıyorum bu ınadım kıme cekmıstır dıye dusunuyodum, buldum ben aynı annannem gibi inatcıyım

öptuuum bebişiiimmm iyi geceler aşkklı ruyalaaarrrr

Ben çok çok iyiyim fıstıgım, Sen iyi olda gerisi önemli değil tatlım benm çalışıyosun sonuçta Bende giyiniyodum çıkıcam birazdan işe gidicem
Tamam kuzum şimdiden iyi çalışmalar, çok çokk öpüyorumm. +++ Hep böyle iyi ol, çok iyi ol bebikkk

Bir an önce aşkına kavuşmanı diliyorum şekerparemm:) İnatt çok fena bişey. Benim dükte hep bundan yakınıo. Fen, çok fena
pelin sana helöööö canım nasılsın özlettin kendini nasıl olduğunu yaz muhakkak ben kaçangiz oluyorum uykuya dalıp sevdiceğimle rüyamda buluşcam inşallah
:

Kuzumm çıkmışsın. İyi geceler, sevgi dolu rüyalar gizoşumm

günaydın kızlar, evim. net'e mink gelecekmiş yakında, belki o fuşya battaniye de gelir, efsane olan battaniye
güzel günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…