ben geldimmmmmmmmmm bebişlerrr herkese günaydın çok mutluyumm
ay storway'ın ne kadar güzel bir bornozu gelmiş markafoniye, tam istediğim gibi, dantelli falan, keşke bedeni de yazsa :44: çok şıkmış yahu
Canım benim baktım şimdi gerçekten çok şık ve sade bornozlar ama havlusunu kullanışlı bişey al süs olarak kalmasın çeyizinde bu arada benimde dikkatimi çekti beden yok standart sanırım. bornozlarda beden oluyor muydu ? :26:
canım bende ufak tefek bişeyim aynı sorun bndede var bornozlarda bişey dikkatimi çekti mankende boy olarak kısa duruyor ve manken zayıf olur herhalde sıkıtı olcağını sanmıyorum.. Bütün bornozlar kısa bazıları çok kısa.. :26:evet s m l yazıyor bazen. ben minik bir şeyim, çuval gibi taşımayayım üstümde, s istiyorum o sebepten. kendimi güzel görmek istiyorum bornozun içinde :)) ama çok ama çok şık o ya... havlusunda bambu da varmış, nasıl bir şey acep :44: bence havlusu iyi gibi. bedeni yazsaydı keşke.
kızlar bornozu bambu alın kullanışlı heme kuruyor bornoz bence iyi araştırılmalı
bende bugün çok musumutluyum hattta hem yarım gün hemde aşkım benle uyandı yani benm uyandığımda aradı sesini duydum güne gülerek başladım
canım yağmurum mutluluk artarak devam etsin
canım bende ufak tefek bişeyim aynı sorun bndede var bornozlarda bişey dikkatimi çekti mankende boy olarak kısa duruyor ve manken zayıf olur herhalde sıkıtı olcağını sanmıyorum.. Bütün bornozlar kısa bazıları çok kısa.. :26:
O günlere bende kavuşmak istiyorum artık uzakta olmak çok zor
Hayırdır ne oldu anlat bakalım
kızlar bornozu bambu alın kullanışlı heme kuruyor bornoz bence iyi araştırılmalı
bende bugün çok musumutluyum hattta hem yarım gün hemde aşkım benle uyandı yani benm uyandığımda aradı sesini duydum güne gülerek başladım
canım yağmurum mutluluk artarak devam etsin
Tam olarak ne zman gidicek ne zaman gelcek belli mi ? kısa dönem mi uzun dönem mi yapıcak?canım sen kavuşcan nasipse ama ben hazirana kadar gün sayıyorum esas kavuşma o zamana olucak ağustostoda asker yolu bekliycem bakalım şansa 6 ay gelirse musmutlu olucam
bebeğe bugün face'de eski platonik sevdiğimi gördüm diyeyim de sinirlendireyim
kızlar hasretlik çok zor... Allah yardım etsin hepimize...
büşra ve gizemim dün yazmıstım mutluyum die ama nazar değdi beni kızdırdı dıe hani ananeme gidicem her gittigimde o kapının önüne gelir aksam ben banyomu yaparım öper çiğköftemi getirir gider yada elma şeker ws...
dün gelemem uzatma aşkm kıslıklarımı cıkrcam banyo yapıcam ws.dedi kızdım 5dk.bile durmuyorsun ki ben alıstımki haftada 1 olan bişi yada 2haftada 1 dedım uzatmaa gelmicem bitti dedı pislik üzüldüm
aksam cıktıgında aradı işten bende banyo yapmıstım actım ne oldu dedım napıyorsun falan yıkandım dedım ooy askım mismi olmuss öpim ben onu istemmem dedım kapat tel.dedim. başladı "dokunmak istiyorum yine eline alısmısım bir kere senin tenine..."demeye üüf sıkıyorsun kapat deıdm git evine hadi dedım kapadım.
aradan 20dk.gecti evdeim dedı sonra cvp vermedım "kaynanamda beni seviyormus sofrayıda tam kurmuslar yiyim bari"cvp vermedim bir daha aşkım demiş bende aradım "ya ne var yaa git ye bana ne diyorsun hadi"dedım, 2 dk.sende dısarı cık o zaman dedı cıkamam biri görür dedım napcam dısarda saclarım ıslak dedım ya çık sen dedı yok dedım camdan bak dedı gittim karsıda giriş kattayız..pislik gelmiş elinde çiğköfte,pamuk seker,elma seker ve bluetooth kulaklık almıs yaa
niye pislik diyorsun sevdiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?