ayyy canım benim ya seviyodur sabret vardır bi bildiği gelmemiştir... Bak ben asker yolu bekliyorum 44 günüm var geçmiyor okadar çok özledimkiarayıp sürekli zaman geçmiyor yeter artık kurtulmak istediğim zmanlardayım diyor.. bu arada bende sizinle mutlu bi hbr paylaşıyım 19.05.2012de sözüm olcak inş.
kızlar bir kitap okuyorum. kadın eşini kızdırınca, elini eline koyup beni affedene kadar elini bırakmayacağım ve uyumayacağım derse eşi mest olurmuşbakalım pratikte nasıl olacak
tatlım ben nadiren sinirlenince arkasından kendi kendime söyleniyorum pislik diye, sonra telefonda kusura bakma daha demin sinirlendim, pislik dedim sana özürdilerim diyorum. ben diyemem öyle şeyler bebekime; ama her ilişki biçimi farklıdır tabi ki, alınmıyorsa sorun olmaz galiba :44:
Aynen çok uzaklarda ama o benim içimde kalbimde Yinede şükürler olsun ki kalplerimiz bir atıyor beni sevdiğini biliyorum bekliyorum.. Önemli derken ne kadar önemli kzum.?bol bol nilüfer'den çok uzaklarda'yı dinleyip söylüyoruz değil mi büşra...
sevindim, ne güzel söz günün bellibizim için de 15 nisan önemli bir gün ve güzel geçer inşallah!
iyi okumadın heralde geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar bir kitap okuyorum. kadın eşini kızdırınca, elini eline koyup beni affedene kadar elini bırakmayacağım ve uyumayacağım derse eşi mest olurmuşbakalım pratikte nasıl olacak
tatlım ben nadiren sinirlenince arkasından kendi kendime söyleniyorum pislik diye, sonra telefonda kusura bakma daha demin sinirlendim, pislik dedim sana özürdilerim diyorum. ben diyemem öyle şeyler bebekime; ama her ilişki biçimi farklıdır tabi ki, alınmıyorsa sorun olmaz galiba :44:
büşra ve gizemim dün yazmıstım mutluyum die ama nazar değdi beni kızdırdı dıe hani ananeme gidicem her gittigimde o kapının önüne gelir aksam ben banyomu yaparım öper çiğköftemi getirir gider yada elma şeker ws...
dün gelemem uzatma aşkm kıslıklarımı cıkrcam banyo yapıcam ws.dedi kızdım 5dk.bile durmuyorsun ki ben alıstımki haftada 1 olan bişi yada 2haftada 1 dedım uzatmaa gelmicem bitti dedı pislik üzüldüm
aksam cıktıgında aradı işten bende banyo yapmıstım actım ne oldu dedım napıyorsun falan yıkandım dedım ooy askım mismi olmuss öpim ben onu istemmem dedım kapat tel.dedim. başladı "dokunmak istiyorum yine eline alısmısım bir kere senin tenine..."demeye üüf sıkıyorsun kapat deıdm git evine hadi dedım kapadım.
aradan 20dk.gecti evdeim dedı sonra cvp vermedım "kaynanamda beni seviyormus sofrayıda tam kurmuslar yiyim bari"cvp vermedim bir daha aşkım demiş bende aradım "ya ne var yaa git ye bana ne diyorsun hadi"dedım, 2 dk.sende dısarı cık o zaman dedı cıkamam biri görür dedım napcam dısarda saclarım ıslak dedım ya çık sen dedı yok dedım camdan bak dedı gittim karsıda giriş kattayız..pislik gelmiş elinde çiğköfte,pamuk seker,elma seker ve bluetooth kulaklık almıs yaa
inş. canım kazanırsın herşey istediğin gibi olur tuttursunda sevdiceğine kavuşursunnnnn...15 nisan'da uzmanlık sınavı var ve istediği bölüm için yeterli puanı alırsa babama yalvaracağım yakaracağım ve en azından nişanın bu sene olması için çok büyük efor sarfedeceğim
gizemim yazdım mutlulugumu okumadın daha snaırım cüvap gelmedi
heee kızlar birde sabah beraber beni işe getirdi yaff el ele ya çok pislik benim yavrum çokk
kuzum o çiğköfte faslına bittim ayyy ayy acıya bayılırım çiğköfteye ölürüm ekşi ve acı olcak daha dün yedimm ohh miss aşkın ne güzel alıpta getiriyo
yağmurcum böyle sinirlenp gerginleşmesn bebekim daha sağlıklı olur canım
kızlar erkekler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap var muhakak okuyun canlarım oda çok faydalı bilgiler içeriuyor
bende bayılırımmmmmm
neye sinirlendimki şimdi anlamadım cnm:26:
valla bir sürü sey almış ya konusuyoruz şimdii benim karımsın dio yaa alalaa
inş. canım kazanırsın herşey istediğin gibi olur tuttursunda sevdiceğine kavuşursunnnnn...
Kıyamam ya hep mutlu ol inş. Bu kavgalar ilişkinin tadı tuzu işte bak sonrası mutluluk
kuzum aşkına sinirlenip kızdın ya o yüzden canımcım yoksa gayet sakinsin şu anda ama dün kızmışsın o yüzden dedim kızmayın sevin
ben bugün kadiköye gidicem yarım gün die sevdicekle msjlaşıyorum bana diyo ki tabi ya tabi ya ben oturup ders çalışayım evin erkeğide gezsin fıldır fıldır vay be die msj attıişin güzel yanı cumartesi ve pazarda gezme planım var ne desem ki heran darbe yapabilir benimki sallayabilir kır dizini oturada bağlayabilir umarım maçı felan vardırda arada kaynarım kızıyo hergün dolaşmamma haklı ya çok geziniyorum
biz öyle kavga etmeyiz ama yok yere tartısırız büyütürüz ölee ama şükür yaa
ay benim o bornozda aklım kaldı yine, ne yapsam ki( her gün bir şeyde aklım kalıyor!
Bence alma bekle git gör yerinden al derim yine sen bilirsin ama daha güzelini görünce o aklında kalcak benim bi düşüncem vardır içimde bi ikilem varsa alıyım almıyım arasında almam çünkü sonra pişman olurumAma içime sindiyse hiç düşünmem alırım sende öyle yap..
ben çeyizlere ara verdiğim için gidemicem bugnleri arkadaşlarla buluşrak değelndircem birkaç kıyafet alıcam kendime ama cicişler al havlular al kendine mahmutpaşada çok seçenek var aldıklarını muhakak paylaş bizlen fikrimiz olsun
Canım benim onlar sevgiden olan şeyler istek dışı sevdiğinden istek bekliyoruz biraz azcık bak ufacıkta olabilir göremeyince hemen tepki kadınların doğası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?