'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi okumadın heralde geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar bir kitap okuyorum. kadın eşini kızdırınca, elini eline koyup beni affedene kadar elini bırakmayacağım ve uyumayacağım derse eşi mest olurmuş bakalım pratikte nasıl olacak

tatlım ben nadiren sinirlenince arkasından kendi kendime söyleniyorum pislik diye, sonra telefonda kusura bakma daha demin sinirlendim, pislik dedim sana özürdilerim diyorum. ben diyemem öyle şeyler bebekime; ama her ilişki biçimi farklıdır tabi ki, alınmıyorsa sorun olmaz galiba :44:

yoo alınmaz gülüyor ne alaka köpek die bazen oda alıstık çok pisliksin varya diye süpriz bişi yaptıgımda
ben de alınmam ona

bol bol nilüfer'den çok uzaklarda'yı dinleyip söylüyoruz değil mi büşra...
sevindim, ne güzel söz günün belli bizim için de 15 nisan önemli bir gün ve güzel geçer inşallah!
Aynen çok uzaklarda ama o benim içimde kalbimde Yinede şükürler olsun ki kalplerimiz bir atıyor beni sevdiğini biliyorum bekliyorum.. Önemli derken ne kadar önemli kzum.?
iyi okumadın heralde geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

Okudum canım benim gelmedi diye kızmışsın ya sonra gelmiş vardır gerçektir belki gelmeme sebebi diyorum

yoo alınmaz gülüyor ne alaka köpek die bazen oda alıstık çok pisliksin varya diye süpriz bişi yaptıgımda
ben de alınmam ona

15 nisan'da uzmanlık sınavı var ve istediği bölüm için yeterli puanı alırsa babama yalvaracağım yakaracağım ve en azından nişanın bu sene olması için çok büyük efor sarfedeceğim

gizemim yazdım mutlulugumu okumadın daha snaırım cüvap gelmedi
heee kızlar birde sabah beraber beni işe getirdi yaff el ele ya çok pislik benim yavrum çokk

kuzum o çiğköfte faslına bittim ayyy ayy acıya bayılırım çiğköfteye ölürüm ekşi ve acı olcak daha dün yedimm ohh miss aşkın ne güzel alıpta getiriyo

yağmurcum böyle sinirlenp gerginleşmesn bebekim daha sağlıklı olur canım

kızlar erkekler marstan kadınlar venüsten diye bir kitap var muhakak okuyun canlarım oda çok faydalı bilgiler içeriuyor

15 nisan'da uzmanlık sınavı var ve istediği bölüm için yeterli puanı alırsa babama yalvaracağım yakaracağım ve en azından nişanın bu sene olması için çok büyük efor sarfedeceğim
inş. canım kazanırsın herşey istediğin gibi olur tuttursunda sevdiceğine kavuşursunnnnn...
gizemim yazdım mutlulugumu okumadın daha snaırım cüvap gelmedi
heee kızlar birde sabah beraber beni işe getirdi yaff el ele ya çok pislik benim yavrum çokk

Kıyamam ya hep mutlu ol inş. Bu kavgalar ilişkinin tadı tuzu işte bak sonrası mutluluk

bende bayılırımmmmmm
neye sinirlendimki şimdi anlamadım cnm:26:
valla bir sürü sey almış ya konusuyoruz şimdii benim karımsın dio yaa alalaa

bende bayılırımmmmmm
neye sinirlendimki şimdi anlamadım cnm:26:
valla bir sürü sey almış ya konusuyoruz şimdii benim karımsın dio yaa alalaa

kuzum aşkına sinirlenip kızdın ya o yüzden canımcım yoksa gayet sakinsin şu anda ama dün kızmışsın o yüzden dedim kızmayın sevin

ben bugün kadiköye gidicem yarım gün die sevdicekle msjlaşıyorum bana diyo ki tabi ya tabi ya ben oturup ders çalışayım evin erkeğide gezsin fıldır fıldır vay be die msj attı işin güzel yanı cumartesi ve pazarda gezme planım var ne desem ki heran darbe yapabilir benimki sallayabilir kır dizini oturada bağlayabilir umarım maçı felan vardırda arada kaynarım kızıyo hergün dolaşmamma haklı ya çok geziniyorum

hmm anladım hayatım
bnde yarın tatilim annemle belki mahmutpaşa bişiler bakmya gideriz çeyizcik ama belki

ay benim o bornozda aklım kaldı yine, ne yapsam ki ( her gün bir şeyde aklım kalıyor!

Bence alma bekle git gör yerinden al derim yine sen bilirsin ama daha güzelini görünce o aklında kalcak benim bi düşüncem vardır içimde bi ikilem varsa alıyım almıyım arasında almam çünkü sonra pişman olurum Ama içime sindiyse hiç düşünmem alırım sende öyle yap..

ben çeyizlere ara verdiğim için gidemicem bugnleri arkadaşlarla buluşrak değelndircem birkaç kıyafet alıcam kendime ama cicişler al havlular al kendine mahmutpaşada çok seçenek var aldıklarını muhakak paylaş bizlen fikrimiz olsun

tamam almıyorum

niye ara verdin canım?

Canım benim onlar sevgiden olan şeyler istek dışı sevdiğinden istek bekliyoruz biraz azcık bak ufacıkta olabilir göremeyince hemen tepki kadınların doğası bu

inadıma kızıyor yapmıcak her istedigin olamaz bu haytta alış sonra çok üzülürsün diyor olursa süpriz olsun diyor ama ben anlamıyor
bazen yapmıyor gıcıklıgına laışıyım dıe ama bazen de dayanamıyor sanah inat ettin illa tuttugunu koparcan diyor, bişi istiyorsan illa yaptırcan yapacaksn diyor hee eyet dedım gülüyor
ama ki sinirli olunca vazgec su huyundan yeter alış diyoor ama alısmam lazım dogru diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…