'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

malesef evde yer yok annem doldurma evi minik şeylerle alıcaksan nevresim takımı al istediğin kadar dedi benimde 5 tane var 3 tane daha alcam 6 benim 2 de misafire ama işte ev küçük malesef kalabalık duruyo yoksa jumbodan tencere setimide alıcaktım annecik ev dolmasın dedi

ablam nisan mayıs gibi evlenecek sanırım... nişan işi yaş nefret ediyorum hayatların birbirine bağlı olmasından, hayatların bu sebepten ertelenmesinden... moralim bozuldu...

Neye alışmıyoruz ki bunada alışırız ama çok fazla ipleri onların eline vermemek lazım

Doğru diyor bence şuanda para biriktirmeye bak eksiklerinide daha sonra birikimden alırsın sıkıntı olmaz aynı olaya gelir diye düşünüyorm ne zman düşünüyorsn evliliği tam olarak?

benimde pantalon bişiler almam lazım bayagıdır almıyorum yaa
ya alırmıyım bilmiyorum ama bakarız gidersek fiyat edinmeye

2 tane nevresim misafire az değil mi? kalabalık gelirler bazen, ama yine de sen bilirsin tabi gizem...

ablam nisan mayıs gibi evlenecek sanırım... nişan işi yaş nefret ediyorum hayatların birbirine bağlı olmasından, hayatların bu sebepten ertelenmesinden... moralim bozuldu...

Kuzum inş. araya sıkıştırırsınız olsun artık bişeyler çok isterim senin adına olsun sende derin bi nefes al

şimdi vermedim fazla ama verilir erkegim olcak o ya ben pısırık erkek sevmem bi adım o önde olmalı

şimdi vermedim fazla ama verilir erkegim olcak o ya ben pısırık erkek sevmem bi adım o önde olmalı

Orası öyle ama şunuda düşün evlenince erkekler çok değişir o hep dedikleri olsun isterler seninde lafın sözün geçsin diye dedim canıcım inş. istediğin gibi olur bende pısırık erkekleri sevmem

bilmiyorum ki ben böyle giderse 10 nevresim alırım gibime geliyor canım ama 2 yada 3 misafire benim öyle kalabalık yatılı misafirm olmaz şehir dışına gidersem canım ailemiz çok kalablık ama babamın kardeşleri il dışında annemnklerde uzak sevdiceğimkide istanbulda ama kimse öyle kalmaya gelmez bakınca canım hem yeni evlenmeşim kim gelcek yeterde artar bilem öyle 7 kişimi gelicekler evim 2 oda 1 salon olursa naısl sığcaklar ki 2 kişi en fazla gelir yeni evlennincede gelmesinler vallla

En fazla 3 ay gelmezler sonra düğün olur istanbul dışındakiler gelir davet edersin hem evini görmeye hem yatıya gelebilirler ama şimdilik bu kadar nevresim yeter evini kurarkende alırsın 2-3 tane pislendikçe yıkar yıkar değiştirirsin kullanırsın.. Yedek amaçlı söylemiştir belki ne güzel telaşedir bu ya sıkıntı yaratıyor ama en ufak bişeyde mutlu ediyor insanı

canım nakit param aslnda ev dizcek kadar var valla birikimim annecikte ama ben bide her ay 1 gram altın alıyorum şimdi bide ayda 100 tl güne giriyorum arkadaşlarla aralıkta topluca 1000 tl alcam atcam onuda kenara haziran gibi jumboya koşucam herşeyimi oradan alcam çelik

canım aslında şimdi bakınca 2014 olabilir diyorum 2013 10 kasımda olmazsa 2014 yahu benim acelem yok ben hayatımı planlarım hep ama bunu hiç planlayarak başaracağımı sanmıyorum belki gaza gelirsek yazın sözüde nişanıda askere gitmeden yaparız o askerdeyken ben bu şehirde olmak istemyorm izin günlernde yanına gitmek isterm ailem anca yüzük olursa izin verir bide istesem yalan söylerde giderim ama inan artık yalan sölemekten çok yoruldum o yüzden onun yanına şu bir aydır gidebilirdim ama artık yalan sölemekten nefret ediyoreum mutsuz oluyorum kafam önde oluyo annemle babam bana güvenrken onlara yapmıycam bunu o yüzden sırf yalan yüzünden söz yapmayı düşünüyorum ki özgürce doğruları söyliyim die

bencedeeeee

evet yaa aslında doğru ama ben çalışan insanım istnbl gibi biryerde yaşıycaksam yatılı insanlarla ilgilenemm ki ben hayatın zorluğunu günde 4 saat yol giderek çekiyorum bana çok zor gelirler yani

canım seninki nerdeydi semt?

Oh oh süper bi hbr bu birikim meselesi çok sevindim adına canım sen ne zman hazır hissedersen ama sebebini duyduktan sonra bence söz nişan şart olmuş giibi geliyor bide bunun yemin töreni izine gelmesi gitmesi derken çok sıkıntı olur inş. isteğin gibi olur :26:

yağmur valla sırf gelmesinler die küçük ev olsun çünkü cidden ben mişafrle ilgilenemem hem çalışıp hem ilgilnmem zor olucak zor yani sonra onlar gidicek ben işe gözlerm şiş mi geleyim burda evliler hep öylşe gelen insanlar düşünceli olsun benim annem çok incedir beni böyle yetiştirdi bize misafirler gelir ama annem çocuklarımın sınavı var yada birşey derdi çünkü annem öle şelere önem verir bir ailede lise ve üniversite sınavına hazırlanan çocuk varsa o sene yatılı gitmez özenir bende çalışan ve o kadar saat yol giden biri olursam ağırlayamam malesef anca cumartesi toplarım herkesi

evet yaa aslında doğru ama ben çalışan insanım istnbl gibi biryerde yaşıycaksam yatılı insanlarla ilgilenemm ki ben hayatın zorluğunu günde 4 saat yol giderek çekiyorum bana çok zor gelirler yani

Ayy bilemedim ki şimdi eşinin tarafı falan gelse diye düşündüm :26: gelme diyemezsinde... gelmez diyosan gelmezler sen aileni akrabalarını daha iyi bilirsin :26:

canım seninki nerdeydi semt?

canım adadan gayrettepeye geliyorum sabah 2 akşam 2 4 saat yol malesef erkek arkadaşm istanbul dışında okuyo ama şişlidse yaşıyolar şirketime yakınlar abisinin bakkalı alt sokakta felan öyle burdalar ailecek ama ben bu yakayı istemiyorum kalabalık sevmiyorum bostancı yada küçükyalıda oturmak istiyorum param olursa orda ev alabilirsem ömür boyu oralarda yaşamak isterim annemle babacık ev aldılar belki verirler bana çok nezih ve sesiz yer oralar ben şişlide mutlu yaşıyamam adayada uzak ağlarım burda evler gökdelen gibi küçükyalıda 4 katlı en fazla o yüzden

kuzucum maaşın yarısı annişe gidiyor bankaya direk yatırıyor annemde ben ev almak çok istiyorum nasip inşallah biriktirip ev alacağım ilerde

ben özellikle görümce adayımdan korkuyorummm bekardan inş.gelmez yapışmaz yaa yüz göz olamam k.validemler falan ıyy sürekli kalırsa sinir olurum anne kız olmak isterdim ama onlar rahatlarmıs ya ıstemıyorum vazgectım yaa
1+1 olcak zaten askım gelir biri diyor koltugu cekyat gibi alırız bi tane olcak diyor zaten offfffffff

ya oralar cok güzel ama istesemde oraya gidemem askım y.bosna yada kapalıcarsıda calısmak zorunda iş oralarda((((((((((
ama bende müstakil tarzı severim,sitede severdim ama aldıgımız ev 30 kat ben 14.katı sectım:44::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…