ben özellikle görümce adayımdan korkuyorummm bekardan inş.gelmez yapışmaz yaa yüz göz olamam k.validemler falan ıyy sürekli kalırsa sinir olurum anne kız olmak isterdim ama onlar rahatlarmıs ya ıstemıyorum vazgectım yaa
1+1 olcak zaten askım gelir biri diyor koltugu cekyat gibi alırız bi tane olcak diyor zaten offfffffff
ya oralar cok güzel ama istesemde oraya gidemem askım y.bosna yada kapalıcarsıda calısmak zorunda iş oralarda((((((((((
ama bende müstakil tarzı severim,sitede severdim ama aldıgımız ev 30 kat ben 14.katı sectım:44::18:
ben özellikle görümce adayımdan korkuyorummm bekardan inş.gelmez yapışmaz yaa yüz göz olamam k.validemler falan ıyy sürekli kalırsa sinir olurum anne kız olmak isterdim ama onlar rahatlarmıs ya ıstemıyorum vazgectım yaa
1+1 olcak zaten askım gelir biri diyor koltugu cekyat gibi alırız bi tane olcak diyor zaten offfffffff
Benimde elti korkum olcak bakalım nasıl bi eltiye sahip olacağım.. Daha henüz kardeşinin bi kız arkdaşı bile yok ama umarım anlaşırız benden küçük olcak zaten.. Çünkü daha öncelerdede yaşanan tatsızlıkları görüyordum küçük gelin düğünde gelin odasına erkek tarafını sokmuyor falan çok zorma gitmişti. bakalım biz evlenelimde ilerde zman gösterir ne yaşıycağımızı :26:
canım benimde eltim var hatta böyle aşkım ona sinir oluyor cidden oda aşkıma sinir oluyor olabilir benim sevgdiceğim sevmiyor onlar tatrile gidinmce o bakkalda kaldığı için ifrit oluyo aşkım ama işte benim sevgilim evlencez bu sene bitseydi hemen evlenirdim demiş yengesi direk nee sen ciddimi düşünüyosun felan demiş
bide resmimi görmüş kendi kapalı aaa bu kız açık demiş sevdiceğimde olamazmı demiş allla alla neden kendisyle kıyaslıyor ki daha şimdiden ya
Benimde elti korkum olcak bakalım nasıl bi eltiye sahip olacağım.. Daha henüz kardeşinin bi kız arkdaşı bile yok ama umarım anlaşırız benden küçük olcak zaten.. Çünkü daha öncelerdede yaşanan tatsızlıkları görüyordum küçük gelin düğünde gelin odasına erkek tarafını sokmuyor falan çok zorma gitmişti. bakalım biz evlenelimde ilerde zman gösterir ne yaşıycağımızı :26:
ayyy canıkm yenibosna tırsıyorum ordan kuzenlerim oturuyor allahım diyorum ayrı ülke nasıl kalablık şişli neyse orasıda o karşılar çok kalablık sevdicğeimn evide proflinon yan tarafı hemen ama ev 30 katlıdır herhalde off korkuyorum ben öyle çok katlı evlerden
canım benimde eltim var hatta böyle aşkım ona sinir oluyor cidden oda aşkıma sinir oluyor olabilir benim sevgdiceğim sevmiyor onlar tatrile gidinmce o bakkalda kaldığı için ifrit oluyo aşkım ama işte benim sevgilim evlencez bu sene bitseydi hemen evlenirdim demiş yengesi direk nee sen ciddimi düşünüyosun felan demiş
bide resmimi görmüş kendi kapalı aaa bu kız açık demiş sevdiceğimde olamazmı demiş allla alla neden kendisyle kıyaslıyor ki daha şimdiden ya
Ayy sorun bendede var benim sevdiceğimin ailesi hep kapalı ben açık sordum ama sorun olur mu diye yok dedi ben kapanmanı istemiyorum zaten dedi seni tanıdıysam öyle alcam dedi çok sevindirik oldum
Canım inş. bnde öyle sorunlar yaşanmaz daha hiç bişey görmedik ailesine girdiğimiz zaman akla karayı ayırt edicez.. Mustafayı bizde annem halam teyzem kuzenlerim falan çok seviyor. Kibar uyumlu diyolar.. Ama en son babalar duyar ya senin turşunu kurcam diyor bakalım 7 ay sonra napıcak :18:
Ayy sorun bendede var benim sevdiceğimin ailesi hep kapalı ben açık sordum ama sorun olur mu diye yok dedi ben kapanmanı istemiyorum zaten dedi seni tanıdıysam öyle alcam dedi çok sevindirik oldum
Canım inş. bnde öyle sorunlar yaşanmaz daha hiç bişey görmedik ailesine girdiğimiz zaman akla karayı ayırt edicez.. Mustafayı bizde annem halam teyzem kuzenlerim falan çok seviyor. Kibar uyumlu diyolar.. Ama en son babalar duyar ya senin turşunu kurcam diyor bakalım 7 ay sonra napıcak :18:
yağmurcum seni ve sevdiceğini çok merak etmeye başladım :)) ilginç ve tatlı bir çiftsiniz :) sen ne işle meşgulsün?
Canım istek meselesi benden isteseydi bende bakarız derdim herhalde.. Çünkü kendime güvenemem hazır olmam lazım kapanmak için.. :26:benimki öle demedi işte karım olunca bana özel olmanı isterim Allah ın emrini yerine getirmeni isterim şimdi bana düşmez ama evlennce isterim dedi bende bakarız dedım gecen benim askım kapancak ne güzel olcak diyor yaa:26::44:
canım sorma işte onlar öyle ablası kapalı ben açığım benimki ben seni böyle sevdim neden değişesin ki istediğinde olur sen istemeden herşey üzgün olur canım diyor
ya beni beğensinler yada beğenmesnler kimseyi kendime beğendirmek aa bu gelin iyi desnler die kendimi değiştiremem ki yapım böle değişemsdem üzgün olurum benimde ailem var ailem siyasetle ilgileniyor onların ailesindenm farklılar sevdiceğimnki muhafazakar inşallah sorun teşkil etmez ilerisi için bize benim ailem biraz farklı evde anneminde sözü çok geçer çalışan bir anne ayrıca sevdiceğim bilem annemnden tırsıyor o derece
valla ben eskiden devlet bankasında calıstım 2 yıl sonra ön muhasebe 2 yıl sonra işsizlik smdi yönetici asistanıyımm:44:
açıktan bankacılık 1.sınıfım ama kaldım ii gitmiyor bakalım:44:
ilginçmiyiz nie ki cnm??:26:
o da acaipmiş, ay benimki de öyle mi der ki:44: demez herhalde. benim elti de hemşire kaynana da hemşire emeklisi, ne yapacaksam hemşirelerleki ben hemşirelerin çoğunun psikolojilerinin bozuk olduğuna inanırım:))
bir şey olmaz kızlar, merhabalaşırsınız sadece olur biter.
Canım istek meselesi benden isteseydi bende bakarız derdim herhalde.. Çünkü kendime güvenemem hazır olmam lazım kapanmak için.. :26:
olsun birinden korkması lazım diktatör biri şart bi aileye.. Kimse kimseyi zorla değiştiremez sen iyisen iyisindir değişmezsin zatn benliğinle kabul etmeleri lazım sevdiceğin seviyosa istiyorsa emin ol kimse bişey diyemez ki sevmese bu muhabbetler asla olmaz
anlatmalarından, dialoglarınızdan, aranızdaki iletişimden bu kanıya vardım. pamuk şekerler, çiğ köfteler, sana sormadan kapandığın günleri hayal eden bir erkek, sanırım kucağına alıp yol boyu taşınan kızımız da sendin :)) herkesin yaşadığı şeyler dğeil bunlar ve ilginç kılıyor benim nezdimde sizi :)
o kadar insanla uğraşmak kolay olmaz herhalde ister istemez bozulabilr. Çeşit çeşit insan hertelden
ya bende istiyorum 18 yasımda cok istemiştim sonra bişiler oldum istemedim şimdi bu teklif es adayımdan geldi evlennce esimden olcak Allah ında emri hazır olmayı beklersek hiç yapamayız ki...
kısmetse yapıcam bakalım evlenince daha uygun dinime yasıcaz inş.şimdi çok hata yapıyoruz yada yaptık kendimiz adına bakalım önümde hazır olmak iiçin 2yıl daha var bilmem ki..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?