'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlım sana soruyor da, "bakarız" cevabını duymamış gibi davranıyor ve hayal ediyor ya o hoşuma gitti. erkekler bazen çok tatlı, masum çocuklar oluyorlar

hayır yapmam ben kapanmam demedigim için yüz buldu ukelam benım ama kısmet hersey ama isterim neden olmasın helalı olduktan sonra dini görevlerimze daha cok düşeriz yeternce boş bıraktım kendi adıma hep erteliyorumm ama baska sey olsa ertelenmiiyorr bazen kendime kızıyorum bile bile lades diyorum..

bide benimsevdicek ailesine anlatmış ciddi düşünüyorum die çok mutlu oldum çok

krizavar kucağına alınan kızımız çağla ama bende hikaleermi anlatmadım kucakta benim sevdicek ayayorgide beni kucağına alıp uçurumun ucuna götürdü öyle atıyordu beni malesef

BEN 18 yaşında kapanıdm 1 buçuk ay sürdü sonra açıldım evlenince kocam isterse kapanırım dedim öyle gidiyor şuanda

bana da böyle bir talep var ama zorlamayacak sanırım. sadece çok mutlu olurum; ama kapanmazsan da benim için sorun yok ama ama beni mutlu etmek için kapanmanı çok isterim, dedi. ben tamam bebekim benim, canımmm dedim. şimdilik düşünmüyorum, hayırlısı bakalım.

tespit çok farklı ama mantıklı iş gereği yaptıkları yada kendilerine zor geldiği için böyle yaptıkları söyleniyor evet sevgili izleyiciler programızda hemşire yada öğretmen dışında başka piskolojik bunalım yaşayan meslek türleri varmıdır şimdi bunların yanıtını alalm

evet o benimmm

sokak ortasında sarkı dinleyen de benim... benim adam biraz çılgın oldu buara

BEN 18 yaşında kapanıdm 1 buçuk ay sürdü sonra açıldım evlenince kocam isterse kapanırım dedim öyle gidiyor şuanda

hım ben kapanmaya sıcak bakmıyorum canım keşke baksam

ben anca evlenince kendi isteğimle kapanırım pekte istemiyorum yani bu halimi seviyorum vede kapanmayı düşünmüyorum kapanan insanlara çok saygılıyım kimseyi ayrmam o yüzden mümkünse ailesi beni ayrımasın eğer ayırırlarsa bende onları ayırırm evlenince yani

çağlam hoşgeldin canım

hoşbuldumm gizoşummm

gizemcim Allah korumuş, yapmasın öyle bir şey bir daha ya
ben bebekimin elini bile tutmadım daha, bir evlenseydim ne güzel siz kucaklara bile alınıyorsunuz...

Kapanma olayları içten gelmesi lazım. Benimkide ister ama hep derim içten gelmesi lazım büyük sorumluluk. Herşeyin değişiyo olumlu olumsuz herşeye açık olmak zorundasın. Ayrıca gösteriş olarak olmamalı. Kocan istiyo diye değil kendin istediğin için kapanmalısın. Benimkinin tarafıda hep kapalı bi tek açık gelin ben olucam sanırım. Çünkü hazır değilim buna.

işte bende isteeim ozman o olmasın die bende evlenirsem esim isterse dedım Allah sesımı duyup vesile mi etti askımı diyorum acaba ya sizce kızlar?:44:
Olabilir canım kapanıp açılmk daha günah olcakssa bi kere olsun tam olsun bi kere o günaha girdim bidaha girmek istemiyorum
Allah gönlüne göre versin bitanem dedğim gibi günaha girceğine hiç kapanma zamanı gelince sen kendin istersin..
evet o benimmm

sokak ortasında sarkı dinleyen de benim... benim adam biraz çılgın oldu buara

Çılgın gençlik

banada böyle demişti bende şöyle düşündüm Allah ın emriyse ve benden şim istiyorsa suan lafını bile etmez nişanlannca kapan cart curt o yuzden kapanmamam için bir sebep yok müslümanım neden kapanmak istemiyim yeternce erteledim zaten 25 yıl birde 2 yıl daha 27 belki kapanırım ya süpriz olur onada

Bende bakmıyorum canım oyüzden sordum ve derin bi nefes aldım..

Bende onlarda ilk kapalı gelin olcam bende hazır değilim çünkü dediklerine sonuna kadar katılıyorum...

içinde olmayan zaten sevdigin dediğinde yok ben yapamam der ki bu onun ıstegı de deıl hep sölüyorum rabbim sonra onun evlenince daha bağlı oluruz dinimize demesi benimde içimden geldi yeternce onlarla günaha giriyoruz evlenince kapanmamam için sebep yok helalıolduktan sonra acık olunca ne olcak alt tarafı saclar fönlü yada dar giysiler ben zaten öle deılım artık bara girip cıkan tip asla değiliz ee..sinerayım içimde var sadece suan yaparsam onun eline bile dokunmamam lazım ve birdha açılmamam gerek günah zamanı evlendiğim zaman diyorum içimden ama askıma bakarım ksımet alısırım dedım önümdede 2yıl var bakalım ne olcak:44:
he bende ilk acık olucam ailelerinde ama bakalım

Son düzenleme:

canım içimden gelmiyo napcaz benim ailem açık napcam bana kimse kapansan yakışır demedi napcam içimden gelmiyo böle kabul ederler dimi canım kimler kabul görüyor ben neden olmayayım yahu ailesiylemi evleniyoruz biz bu adamların demi

gizemcim Allah korumuş, yapmasın öyle bir şey bir daha ya
ben bebekimin elini bile tutmadım daha, bir evlenseydim ne güzel siz kucaklara bile alınıyorsunuz...

valla en son kadiköy vapur isklesinde arkadaşlarımın gözü önünde kaldırdı denizin dibine kadar taşıdı etraftakiler bize gülerek balktı arkadaşlarda fotoları çekti şok oldu üniversitede çok yapardı okuldan sahile inerdik benm sınavlarım oluyordu hasta olmuyum die gitmiyordum birgün indim kayalıklardan atıyodu beni etraftakler krize girmişti

Canım her açık olan dar giymezki lütfen ama. Dinimizce doğru ama sırf dinde var diye yani zorla kapanmaya karşıyım ben yaa. Kapanma daha iyi ozaman zorla olmaz bu işler kalpten gelmesi lazım ne kapalılar var aferdersiniz g*tü başı ayrı oynuyo. Açılmamak konusuna gelince iyi düşünmen lazım. Benim arkadaşım geçen ay kapandı. Gayet mutlu ama suan eski arkadaşlarını görünce arkasını dönüyo küçümserlerse v.s. diye. Bende kızıyorum ona bazı seylere alışmak gerekiyo olumlu olumsuz her tepkiye. Bizim ailede kimse kapalı değil. Ben kapanırsam annemler derler sevgilin istedide kapandın dimi v.s. v.s. o yüzden şuan bunu çekicek yanım yok bunca derdim varken. Evleneyim sonrası Allah Kerim.

İşte benim demek istediğimde bu cnm . Yetişmeyle alakalı biraz çevrede kapalı tanıdık yoksa yakının yoksa öyle garipsiyorki insan. Ama kabul ederler niye etmesinler cnm Bizimki çok kardeşli oldugu için butun ablaları yengeleri kapalı annesi kapalı ama ben ailesiyle evlenmiyorum ki oraya o ortama girdim diyede kapanmak zorunda değilim şuanki görüşüm bu. Beni böyle sevmiş kabul etmiş sonucta. Gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…