tatlım sana soruyor da, "bakarız" cevabını duymamış gibi davranıyor ve hayal ediyor ya o hoşuma gitti. erkekler bazen çok tatlı, masum çocuklar oluyorlar
Canım istek meselesi benden isteseydi bende bakarız derdim herhalde.. Çünkü kendime güvenemem hazır olmam lazım kapanmak için.. :26:
olsun birinden korkması lazım diktatör biri şart bi aileye.. Kimse kimseyi zorla değiştiremez sen iyisen iyisindir değişmezsin zatn benliğinle kabul etmeleri lazım sevdiceğin seviyosa istiyorsa emin ol kimse bişey diyemez ki sevmese bu muhabbetler asla olmaz
BEN 18 yaşında kapanıdm 1 buçuk ay sürdü sonra açıldım evlenince kocam isterse kapanırım dedim öyle gidiyor şuanda
BEN 18 yaşında kapanıdm 1 buçuk ay sürdü sonra açıldım evlenince kocam isterse kapanırım dedim öyle gidiyor şuanda
geçen gün sevdiğime diyorum, "valla küçüklüğümden beri bir tezim vardır: bana göre hemşirelerle sınıf öğretmenlerinin çoğu psikopat oluyor". o ne dedi? " hatırlarsan benim babam sınıf öğretmeni ve annem de hemşire" "hakikaten ya bunu hiç farketmemiştim, evlenmek için tekrar düşünmem lazım" dedim ben de
ama gerçekten buna çok inanıyorum, hemşirelerin çoğu asık suratlı ve bağıran insanlar, sınıf öğretmenlerinin de değişik işkence yöntemleri oluyor :44:
bide benimsevdicek ailesine anlatmış ciddi düşünüyorum die çok mutlu oldum çok
krizavar kucağına alınan kızımız çağla ama bende hikaleermi anlatmadım kucakta benim sevdicek ayayorgide beni kucağına alıp uçurumun ucuna götürdü öyle atıyordu beni malesef
hayır yapmam ben kapanmam demedigim için yüz buldu ukelam benım ama kısmet hersey ama isterim neden olmasın helalı olduktan sonra dini görevlerimze daha cok düşeriz yeternce boş bıraktım kendi adıma hep erteliyorumm ama baska sey olsa ertelenmiiyorr bazen kendime kızıyorum bile bile lades diyorum..
hım ben kapanmaya sıcak bakmıyorum canım keşke baksam
ben anca evlenince kendi isteğimle kapanırım pekte istemiyorum yani bu halimi seviyorum vede kapanmayı düşünmüyorum kapanan insanlara çok saygılıyım kimseyi ayrmam o yüzden mümkünse ailesi beni ayrımasın eğer ayırırlarsa bende onları ayırırm evlenince yani
çağlam hoşgeldin canım
hım ben kapanmaya sıcak bakmıyorum canım keşke baksam
ben anca evlenince kendi isteğimle kapanırım pekte istemiyorum yani bu halimi seviyorum vede kapanmayı düşünmüyorum kapanan insanlara çok saygılıyım kimseyi ayrmam o yüzden mümkünse ailesi beni ayrımasın eğer ayırırlarsa bende onları ayırırm evlenince yani
çağlam hoşgeldin canım
Olabilir canım kapanıp açılmk daha günah olcakssa bi kere olsun tam olsun bi kere o günaha girdim bidaha girmek istemiyorumişte bende isteeim ozman o olmasın die bende evlenirsem esim isterse dedım Allah sesımı duyup vesile mi etti askımı diyorum acaba ya sizce kızlar?:44:
Allah gönlüne göre versin bitanem dedğim gibi günaha girceğine hiç kapanma zamanı gelince sen kendin istersin..bana da böyle bir talep var ama zorlamayacak sanırım. sadece çok mutlu olurum; ama kapanmazsan da benim için sorun yok ama ama beni mutlu etmek için kapanmanı çok isterim, dedi. ben tamam bebekim benim, canımmm dedim. şimdilik düşünmüyorum, hayırlısı bakalım.
evet o benimmm
sokak ortasında sarkı dinleyen de benim... benim adam biraz çılgın oldu buara
bana da böyle bir talep var ama zorlamayacak sanırım. sadece çok mutlu olurum; ama kapanmazsan da benim için sorun yok ama ama beni mutlu etmek için kapanmanı çok isterim, dedi. ben tamam bebekim benim, canımmm dedim. şimdilik düşünmüyorum, hayırlısı bakalım.
Çılgın gençlik
Bende bakmıyorum canım oyüzden sordum ve derin bi nefes aldım..hım ben kapanmaya sıcak bakmıyorum canım keşke baksam
çağlam hoşgeldin canım
Kapanma olayları içten gelmesi lazım. Benimkide ister ama hep derim içten gelmesi lazım büyük sorumluluk. Herşeyin değişiyo olumlu olumsuz herşeye açık olmak zorundasın. Ayrıca gösteriş olarak olmamalı. Kocan istiyo diye değil kendin istediğin için kapanmalısın. Benimkinin tarafıda hep kapalı bi tek açık gelin ben olucam sanırım. Çünkü hazır değilim buna.
ah ah ne genci kuzummm
beklete beklete adamı 30 yasına getirdim
29.5 olcak evlendigimizde
Kapanma olayları içten gelmesi lazım. Benimkide ister ama hep derim içten gelmesi lazım büyük sorumluluk. Herşeyin değişiyo olumlu olumsuz herşeye açık olmak zorundasın. Ayrıca gösteriş olarak olmamalı. Kocan istiyo diye değil kendin istediğin için kapanmalısın. Benimkinin tarafıda hep kapalı bi tek açık gelin ben olucam sanırım. Çünkü hazır değilim buna.
gizemcim Allah korumuş, yapmasın öyle bir şey bir daha ya
ben bebekimin elini bile tutmadım daha, bir evlenseydimne güzel siz kucaklara bile alınıyorsunuz...
içinde olmayan zaten sevdigin dediğinde yok ben yapamam der ki bu onun ıstegı de deıl hep sölüyorum rabbim sonra onun evlenince daha bağlı oluruz dinimize demesi benimde içimden geldi yeternce onlarla günaha giriyoruz evlenince kapanmamam için sebep yok helalıolduktan sonra acık olunca ne olcak alt tarafı saclar fönlü yada dar giysiler ben zaten öle deılım artık bara girip cıkan tip asla değiliz ee..sinerayım içimde var sadece suan yaparsam onun eline bile dokunmamam lazım ve birdha açılmamam gerek günah zamanı evlendiğim zaman diyorum içimden ama askıma bakarım ksımet alısırım dedım önümdede 2yıl var bakalım ne olcak:44:
he bende ilk acık olucam ailelerinde ama bakalım
canım içimden gelmiyo napcaz benim ailem açık napcam bana kimse kapansan yakışır demedi napcam içimden gelmiyo böle kabul ederler dimi canım kimler kabul görüyor ben neden olmayayım yahu ailesiylemi evleniyoruz biz bu adamların demi
valla en son kadiköy vapur isklesinde arkadaşlarımın gözü önünde kaldırdı denizin dibine kadar taşıdı etraftakiler bize gülerek balktı arkadaşlarda fotoları çekti şok oldu üniversitede çok yapardı okuldan sahile inerdik benm sınavlarım oluyordu hasta olmuyum die gitmiyordum birgün indim kayalıklardan atıyodu beni etraftakler krize girmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?