- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Canım her açık olan dar giymezki lütfen ama. Dinimizce doğru ama sırf dinde var diye yani zorla kapanmaya karşıyım ben yaa. Kapanma daha iyi ozaman zorla olmaz bu işler kalpten gelmesi lazım ne kapalılar var aferdersiniz g*tü başı ayrı oynuyo. Açılmamak konusuna gelince iyi düşünmen lazım. Benim arkadaşım geçen ay kapandı. Gayet mutlu ama suan eski arkadaşlarını görünce arkasını dönüyo küçümserlerse v.s. diye. Bende kızıyorum ona bazı seylere alışmak gerekiyo olumlu olumsuz her tepkiye. Bizim ailede kimse kapalı değil. Ben kapanırsam annemler derler sevgilin istedide kapandın dimi v.s. v.s. o yüzden şuan bunu çekicek yanım yok bunca derdim varken. Evleneyim sonrası Allah Kerim.
Nolduki şekerimmbeni de bebeğim inşallah ilk defa gelinliğimle alır kucağına, evlenebilirsek tabi...
moralim bozuk kızlar, ben çıkıyorum, kendinize çook iyi bakın, sonra düşünürüz diğer şeyleri de...
sizleri seviyorum, hoşçakalın.
cumhuriyet'in doğduğu şehirden hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum bu arada
Canım her açık olan dar giymezki lütfen ama. Dinimizce doğru ama sırf dinde var diye yani zorla kapanmaya karşıyım ben yaa. Kapanma daha iyi ozaman zorla olmaz bu işler kalpten gelmesi lazım ne kapalılar var aferdersiniz g*tü başı ayrı oynuyo. Açılmamak konusuna gelince iyi düşünmen lazım. Benim arkadaşım geçen ay kapandı. Gayet mutlu ama suan eski arkadaşlarını görünce arkasını dönüyo küçümserlerse v.s. diye. Bende kızıyorum ona bazı seylere alışmak gerekiyo olumlu olumsuz her tepkiye. Bizim ailede kimse kapalı değil. Ben kapanırsam annemler derler sevgilin istedide kapandın dimi v.s. v.s. o yüzden şuan bunu çekicek yanım yok bunca derdim varken. Evleneyim sonrası Allah Kerim.
beni de bebeğim inşallah ilk defa gelinliğimle alır kucağına, evlenebilirsek tabi...
moralim bozuk kızlar, ben çıkıyorum, kendinize çook iyi bakın, sonra düşünürüz diğer şeyleri de...
sizleri seviyorum, hoşçakalın.
cumhuriyet'in doğduğu şehirden hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum bu arada
:26: :26: :26: Ayy bilemedim ki :26: :26: :26:
benim ailemdede kimse kapalı dğeil teyzelerim kapalı ama köydekiler gibi kapalı boyunları açık bide ben dar giymem popomu bile kapatırım bunu bana annem ve babam alıştırdı hep dikkatli giyin etraftakiler yüzünden bizim mahalle muhafazakar ve herkes kendi kızlarından önce gizemi örnek verir hep bir gizem lafı dolanır gizeme bak maşallah nasıl giyiniyor yüzü gözü ne temiz gözlerinde boya yok böyle hep örnek gösterirler kızlarına kızlarını benle heryere yollarlar çoğuy erkek arkadaşyla benm sayemde görüşür ama işte herkesle aramız iyi ama benim içimden gelmiyo cemrecim napcaz yani zorlada olmaz ben ailesiyle tanışmadım yadırgarlar beni die sevdiceğin kuzenleri hep açık kızlarla evlendi bir abisi kapalı kızla evlendi oda kız evlenmeden kapandı kendisi evlenmeden kapandı die banada sorun olurmu ki olacağa benziyoo aaa kapalı değilimiş demiş resmen yani kafamda soru işareti var yapamam ben isteğim yok
benim ailemdede kimse kapalı dğeil teyzelerim kapalı ama köydekiler gibi kapalı boyunları açık bide ben dar giymem popomu bile kapatırım bunu bana annem ve babam alıştırdı hep dikkatli giyin etraftakiler yüzünden bizim mahalle muhafazakar ve herkes kendi kızlarından önce gizemi örnek verir hep bir gizem lafı dolanır gizeme bak maşallah nasıl giyiniyor yüzü gözü ne temiz gözlerinde boya yok böyle hep örnek gösterirler kızlarına kızlarını benle heryere yollarlar çoğuy erkek arkadaşyla benm sayemde görüşür ama işte herkesle aramız iyi ama benim içimden gelmiyo cemrecim napcaz yani zorlada olmaz ben ailesiyle tanışmadım yadırgarlar beni die sevdiceğin kuzenleri hep açık kızlarla evlendi bir abisi kapalı kızla evlendi oda kız evlenmeden kapandı kendisi evlenmeden kapandı die banada sorun olurmu ki olacağa benziyoo aaa kapalı değilimiş demiş resmen yani kafamda soru işareti var yapamam ben isteğim yok
İşte benim demek istediğimde bu cnm . Yetişmeyle alakalı biraz çevrede kapalı tanıdık yoksa yakının yoksa öyle garipsiyorki insan. Ama kabul ederler niye etmesinler cnmBizimki çok kardeşli oldugu için butun ablaları yengeleri kapalı annesi kapalı ama ben ailesiyle evlenmiyorum ki oraya o ortama girdim diyede kapanmak zorunda değilim şuanki görüşüm bu. Beni böyle sevmiş kabul etmiş sonucta. Gerisi önemli değil.
Canımm seni kabul etmiyceklerini sanmam o kadar cahil insanlar değildir sanırım. Etmezlerse etmesinler nolucak ki dünyanın sonumu ?? Hayır değil. Sen oğullarıyla evleniyosun. Düşünce fikir özgürllüğü var bu ülkede kimse bişicik diyemez derlersede cevabını verirsin ezdirme kendini. ÇAlışıyosun sonuçta bişi derlerse en kötü ihtimal iş yüzünden kapanamıyorumdersin olur biter tatlım
Ayy yaa bi şarkı takıldı dilimeeeGece hep çaldım bugun hep çalıyorum Takıldı düşmüyooo
canım işte herkesin dini kendine cidden ben derim hep sevdiceğime namaz kılıp kılmadığımı sende dahil kimse bilemez die dua edip etmediğmde o şekilde bilemezler kapanmaya benim gelinim kapandı die millete göstericeklerse öyle yapıdalarsa bilemem ölelernde gördüm var insanlar ama sevdiceğim ailesinden hiç öle bahsetmedi ben herşeye hazırlıklıyım bu fikrede açık değilim ben popomu açmıyorum kararında giyiniyorum insanlar arkamdan saygıyla söz ediyo bu kadar sevdiğim saçlarımı neden kapatayım annem açık değil hattahada evlendiğinde kapanma kızım demişti hani olur ya karşndaki değiştrmek ister die annem istemez zorla şeler sevdiceğimde istemez ben sevdiceğimle sarılayım kalayım yeter ailesi öleyse öle olurlar ben etrafta yaşanılanları kendime yoruyorum bu konuyuda sevmiyorum ama bu durum farklıklar var heryerde var sonuçta dilimiz aynı aynı bayraktayız aynı dindeniz kaygılarımız aynı değilmi
öyle bir aileyse eşine de laflarını gecirirlerse iş zor o işten cık iş çok derler bi ark.öle yasamıstı kapalı calıstıran yerler var bahane bulma dıe eşi ona müslaman deılmısın neyden kacıyorsun demıs( evlenince değişebiliyorlar helede aileyi dinleyen erkekler poff
Nolduki şekerimm
Benide daha almadı kucagına aldırtmam utanırım
Evlenince tasır bolbol
tünaydın şeker
e hangi sarkı yazsaydın ya
napıosun bakalımmm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?