'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iş yüzünden imkansız kapanamam zaten sevdicekde istemez ki kapanmamı canım yok cahil değiller ama yengesi nasıldır bilemicem ehehehe yaa çevremde bu olayı yaşayanlar oldu allahtan kimseyi kınamadım başımada gelmez ailem siyasetçi ve özgürlüğe birilerinin müdahale etmesinden nefret ederler ailem karışır babam ağır bir insandır yani korkarlar o sebepten ötürü

ya ccanım belki o zmana isticen daha 2 sene var ya istemiyorsan istemezsin tabi..
eşinde o zman gelince isteemezse tabi nediyim..derin konu

benide bizim orda mahallede ve akrabalarda örnek gösteriolar annem gurur duyuyor ya

kuzum değişmez benim görüş sabit net değişmez gibi büyük konuşmayayım ama ben böyle büyütüldüm canım neyi istiyeceklerim bile çocukken belliydi benim o yüzden böyle birşey hiç düşünmedm canımcım

ay ben bu erkekleri de anlamıyorum, o kadar dindarlarsa aileleri ve kendileri, önce namaza teşvik etmeleri gerekir. ama şekilci insanlar olduk çıktık, kaynananın teki gelinim açık diye hava atar teki kapalı diye hava atar, biri açık olmasını sorun yapar biri kapalı olmasını... garipler ha, tasvip etmiyorum

Ay cnm dert ettiğin seye bak ben 6,5 senedir evlenemedim
Daha 3 senemiz var Anca çeyiz alıyoruz birikim yapıyoruz
Ama yazık bizede Canım çok çekiyo evlenmek sevdiceğimle uyuyup uyanmak Ama elimizde değil.
Onada söyledim sen kız ben erkek olsaydım şimdiye kaçırmıştım seni diye
Evlenelim diyorum evlenelim aşkım diyo gerisini getirmiyo
Ahh Ahh odunum benm

valla hersey nasip ne diyelim kuzum

valla hersey nasip ne diyelim kuzum

kaçarmısın?????:44:

günaydınn kızllaaarrrrr

günaydın canım mailine bak

canım ağzından bal damlıyo ne kadar doğru ve güzel bakış açısı allah hepimizin temiz kalplerine göre güzel şeyler yaşatsın bizlere

krisavara bence kaynanaları toplu halde terapiye almak lazım empati şart

Ozaman korkmana kaygılanmana gerek yok cnm Bişicik olmaz kimin ne dediğide umrunda olmasın geldiğim günden beri basbas bağırıyorum
Lütfen kızlarrr sevdiğinizle evleniyosunuz kimsenin laf söylemesine izin vermeyin söylerlersede Verin ağızlarının payını olsun bitsin. Ben sırf iç içe olmamak için gittim teee en uç yerden ev aldırdım. Bütün abileri kardeşleri aynı mahallede oturmalarına rağmen. Umrumdamı hayır değil İç içe olmak istemiyorum her gün zırt pırt evime girilip çıkılmasını istemiyorum ben kocamla bi hayat istiyorum 3. kişilerle değilki.

hoşbulduuumm caglacımm kahvaltı yapıyorum şuan daha yeni kalktım gece uyuyamadım yine de

bende cevirim var diye erkenden cıktım yaa fatosum uyuyamadıgını bilsem gelirdim topice

biyerden sonra kafam durdu zaten.. gidip nefes calısması yaptım beynime oksijen gitmiyodu yoksa

bende şunu söylüyorum evlenince erkekte bitiyor iş....

kaçarmısın?????:44:

Niyeti olursa evet kaçarım cnm.
Ama üzerine düşeni yapsın önce. Evimizin içi bitsin. Gelip istesin vermedilermi tmm kardeşim ben bu kızı alıp gidiyorum desin. Ben bunun için uğrasıyorum gecem gündüzüm yok. Bi sorun olursa sıkıntı çekmiyim hazır eve gelirim. Bi düğünüm kalır varsın oda olmasın nikahta yeter. Yeter ki mutlu huzurlu olalım.

büyük konusmıyım kaçmak bana göre değil yok ya canm sende bekle telli duvaklı cık evinden yapma verirler zorla alacakk

bende cevirim var diye erkenden cıktım yaa fatosum uyuyamadıgını bilsem gelirdim topice

biyerden sonra kafam durdu zaten.. gidip nefes calısması yaptım beynime oksijen gitmiyodu yoksa

ayyy bebegim ya hiç sorma okaadar uykum vardıki yattım yatagıma yok uyuyamıyorum en son baktıgımda saat 3.5 tu yani sızmıs kalmısım

baktım sana topige falan da yoktun canım dedim çagla uyumus uykusuzluguma bi çözüm bulmam lazım :44:

çeviri ne alemde canım ??

bende şunu söylüyorum evlenince erkekte bitiyor iş....

Hayır cnm hep öyle gösterilir ama hayır. Kadın evi çekip çevirir erkekler bebek gibidirler. Yaklaşmasını biliceksin. Sen yönlendiriceksin gerekirse kadınlıgını kullanıcaksın. Erkek evin reisi olmuycak öyle göstericeksin ama sen yöneticeksin. Hiç merak etme bak nasıl yola geliyolar ozaman

Günayydın bebekleriiimmmm

bende istereeeemmmm :)))) annanem dun aksam dıyo ne kikirdiyosunuz diye diyorum enişte süpriz yapmış yağmura onu anlatıyo :)))

asker bekleme zorr yaa son 3 gun 460ı bastan beklemıs gıbı olmustum

ya onu biliyorum onu demmiyorm ailesine karsı cemrem

büyük konusmıyım kaçmak bana göre değil yok ya canm sende bekle telli duvaklı cık evinden yapma verirler zorla alacakk

Askerliğini yapsın işini eline alsın sonra gelip istesin öncesinde vermezler zaten.Ama herşey 4 4lükken bi sorun çıkartırlarsa hiç gözlerinin yaşına bakmam umrumdada olmaz. Bu çocuk benim için okuyo 4 sene sonra. Okumak zorundamıydı hayır değildi.. Ama işte bazı seyler istediğimiz gibi olmuyo.

sen herşeyi yöneticeksin ama erkek yönetiyorum die görücek kızlar erkekler savurgan oluyor benimki daha şimdiden sinema odası prejeksiyon sistemlerinin derdine düşmüş benimde arkadaşlarım düğünde objektif takarız foto çekersiniz diyorlar bende ya iyimisiniz normal olcak herşey çok isteyen alsın diyorum ya ben çok sıradan yaşamak isterken arkadaşlarmda sevdiceğimde evi oyun alanı yaparız diorlar hohohyt gülüp geçiyorum alcam elime sopaımı vurcam popolarına görcekler

evlenen şirketteki arkadaşlarım eşlerinin savurgnlğndn yakınıyorlar benmki allahtan marka sevdalısı değil herşeyi marka alan benim o huyumu sevdicek kırdı ben indirimlerde alışveriş yaparken onlar bile pahalı geldi sevdiceğe o daha çok parayı gezmeye yeni yerler görmeye harcamak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…