Canımm seni kabul etmiyceklerini sanmam o kadar cahil insanlar değildir sanırım. Etmezlerse etmesinler nolucak ki dünyanın sonumu ?? Hayır değil. Sen oğullarıyla evleniyosun. Düşünce fikir özgürllüğü var bu ülkede kimse bişicik diyemez derlersede cevabını verirsin ezdirme kendini. ÇAlışıyosun sonuçta bişi derlerse en kötü ihtimal iş yüzünden kapanamıyorumdersin olur biter tatlım
ya ccanım belki o zmana isticen daha 2 sene var ya istemiyorsan istemezsin tabi..
eşinde o zman gelince isteemezse tabi nediyim..derin konu
benide bizim orda mahallede ve akrabalarda örnek gösteriolar annem gurur duyuyor ya
evlenemiyorum şekerimçok taktım bu evlilik meselesine, biraz gündemimi değiştirmem gerekecek sanırım. ama görür onlar, hep çeyiz alacağım işte
kızlar maalesef çıkamadım biraz daha burdayım :)
çayışıyomm sözdee
muhabbet ediyoyuzz buda sen yasılsın cnm
fatoşşşşşş hoşgeldinnnn canımm
iş yüzünden imkansız kapanamam zaten sevdicekde istemez ki kapanmamı canım yok cahil değiller ama yengesi nasıldır bilemicem ehehehe yaa çevremde bu olayı yaşayanlar oldu allahtan kimseyi kınamadım başımada gelmez ailem siyasetçi ve özgürlüğe birilerinin müdahale etmesinden nefret ederler ailem karışır babam ağır bir insandır yani korkarlar o sebepten ötürü
kuzum değişmez benim görüş sabit net değişmez gibi büyük konuşmayayım ama ben böyle büyütüldüm canım neyi istiyeceklerim bile çocukken belliydi benim o yüzden böyle birşey hiç düşünmedm canımcım
iş yüzünden imkansız kapanamam zaten sevdicekde istemez ki kapanmamı canım yok cahil değiller ama yengesi nasıldır bilemicem ehehehe yaa çevremde bu olayı yaşayanlar oldu allahtan kimseyi kınamadım başımada gelmez ailem siyasetçi ve özgürlüğe birilerinin müdahale etmesinden nefret ederler ailem karışır babam ağır bir insandır yani korkarlar o sebepten ötürü
kuzum değişmez benim görüş sabit net değişmez gibi büyük konuşmayayım ama ben böyle büyütüldüm canım neyi istiyeceklerim bile çocukken belliydi benim o yüzden böyle birşey hiç düşünmedm canımcım
Ay cnm dert ettiğin seye bak ben 6,5 senedir evlenemedim
Daha 3 senemiz var Anca çeyiz alıyoruz birikim yapıyoruz
Ama yazık bizedeCanım çok çekiyo evlenmek sevdiceğimle uyuyup uyanmak Ama elimizde değil.
Onada söyledim sen kız ben erkek olsaydım şimdiye kaçırmıştım seni diye
Evlenelim diyorum evlenelim aşkım diyo gerisini getirmiyo
Ahh Ahh odunum benm
günaydınn kızllaaarrrrr
Evet öyle göstermelik hiç bişi olmaz sevaptan çok günah kazanırsın. Bu Allahla senin aranda olması gereken bişi. Benim teyzem 15 senedir namaz kılıyo 27 yaşında. Evlenmeden önce evlenince kapanırım ben diyodu ama kapanmadı. Alışmışım böyle bana göre değil dedi. Allah herkesin içini biliyo. İster kapan ister kapanma onu Allah değerlendirir bize düşmez. Gizemcim hiç kafanı yorma cnm benm bu konulara ama çok düşünürsen sevdiceğinle konuş evlendikten sonra kapanmamı istermisin istemezmisin kapanırsam neler değişir kapanmazsam neler değişir bunları konuş. Faydası olucagına eminim cnm benm.
Öylesine gelemem cnm kimse kusura bakmasın. İçten gelicek sey bunlar ters bişi derlerse lafı yapıştırırım umrumdada olmaz. Zorla kapanmasını isteyemez bence yok yaa olmaz bana göre değil bunlar.
hoşbulduuumm caglacımmkahvaltı yapıyorum şuan daha yeni kalktım gece uyuyamadım yine de
Ozaman korkmana kaygılanmana gerek yok cnmBişicik olmaz kimin ne dediğide umrunda olmasın geldiğim günden beri basbas bağırıyorum
Lütfen kızlarrr sevdiğinizle evleniyosunuz kimsenin laf söylemesine izin vermeyin söylerlersede Verin ağızlarının payını olsun bitsin. Ben sırf iç içe olmamak için gittim teee en uç yerden ev aldırdım. Bütün abileri kardeşleri aynı mahallede oturmalarına rağmen. Umrumdamı hayır değil İç içe olmak istemiyorum her gün zırt pırt evime girilip çıkılmasını istemiyorum ben kocamla bi hayat istiyorum 3. kişilerle değilki.
kaçarmısın?????:44:
bende şunu söylüyorum evlenince erkekte bitiyor iş....
Niyeti olursa evet kaçarım cnm.
Ama üzerine düşeni yapsın önce. Evimizin içi bitsin. Gelip istesin vermedilermi tmm kardeşim ben bu kızı alıp gidiyorum desin. Ben bunun için uğrasıyorum gecem gündüzüm yok. Bi sorun olursa sıkıntı çekmiyim hazır eve gelirim. Bi düğünüm kalır varsın oda olmasın nikahta yeter. Yeter ki mutlu huzurlu olalım.
bende cevirim var diye erkenden cıktım yaa fatosum uyuyamadıgını bilsem gelirdim topice
biyerden sonra kafam durdu zaten.. gidip nefes calısması yaptım beynime oksijen gitmiyodu yoksa
bende şunu söylüyorum evlenince erkekte bitiyor iş....
büşra ve gizemim dün yazmıstım mutluyum die ama nazar değdi beni kızdırdı dıe hani ananeme gidicem her gittigimde o kapının önüne gelir aksam ben banyomu yaparım öper çiğköftemi getirir gider yada elma şeker ws...
dün gelemem uzatma aşkm kıslıklarımı cıkrcam banyo yapıcam ws.dedi kızdım 5dk.bile durmuyorsun ki ben alıstımki haftada 1 olan bişi yada 2haftada 1 dedım uzatmaa gelmicem bitti dedı pislik üzüldüm
aksam cıktıgında aradı işten bende banyo yapmıstım actım ne oldu dedım napıyorsun falan yıkandım dedım ooy askım mismi olmuss öpim ben onu istemmem dedım kapat tel.dedim. başladı "dokunmak istiyorum yine eline alısmısım bir kere senin tenine..."demeye üüf sıkıyorsun kapat deıdm git evine hadi dedım kapadım.
aradan 20dk.gecti evdeim dedı sonra cvp vermedım "kaynanamda beni seviyormus sofrayıda tam kurmuslar yiyim bari"cvp vermedim bir daha aşkım demiş bende aradım "ya ne var yaa git ye bana ne diyorsun hadi"dedım, 2 dk.sende dısarı cık o zaman dedı cıkamam biri görür dedım napcam dısarda saclarım ıslak dedım ya çık sen dedı yok dedım camdan bak dedı gittim karsıda giriş kattayız..pislik gelmiş elinde çiğköfte,pamuk seker,elma seker ve bluetooth kulaklık almıs yaa
ayyy canım benim ya seviyodur sabret vardır bi bildiği gelmemiştir... Bak ben asker yolu bekliyorum 44 günüm var geçmiyor okadar çok özledimkiarayıp sürekli zaman geçmiyor yeter artık kurtulmak istediğim zmanlardayım diyor.. bu arada bende sizinle mutlu bi hbr paylaşıyım 19.05.2012de sözüm olcak inş.
Hayır cnm hep öyle gösterilir ama hayır. Kadın evi çekip çevirir erkekler bebek gibidirler. Yaklaşmasını biliceksin. Sen yönlendiriceksin gerekirse kadınlıgını kullanıcaksın. Erkek evin reisi olmuycak öyle göstericeksin ama sen yöneticeksin. Hiç merak etme bak nasıl yola geliyolar ozaman
büyük konusmıyım kaçmak bana göre değil yok ya canm sende bekle telli duvaklı cık evinden yapma verirler zorla alacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?