'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selamm gelincikler:)
mrb gizem iyim gelemedim bi kaç gündür. haftasonu rhatsızdım dinlendim.d
sareve bakarım
bu arada 20tl hediye çekini kullanalım bi ara:)

orkide pek bi aktif gördüm seni:) nasılsın paptyam:)

nil pc n yapıldımı çok merak ediyorum.d

çağla konuşcaz bi ara kpds unutmayalım:)

diğer bütün gelincikler merhabaa:)
günaydınlar:)

canım nilin internetinde sorun var inşallah gelcek en kısa süre içinde smaileyi kapadılar ttnete geçtiler büyük ihtimal bu aralar yoğun çalışıyor

berfincim özletme kendini canım

canım nilin internetinde sorun var inşallah gelcek en kısa süre içinde smaileyi kapadılar ttnete geçtiler büyük ihtimal bu aralar yoğun çalışıyor

berfincim özletme kendini canım

giz çok pis ders çalışmaay başladım.
artık gün içindede video dinlicem kulaklıktan
zor ya:S atanmam lazım

Canlarım trend yolda nevresimlere baktım dibim düştü resmen bu seferkilerin desenleri harika
Ama saten olması canımı sıkıyor.. Saten pek sevmiyorum ama hiçte kullanmadım nasıl sizce? Bilginiz varsa bilgilerinizden yararlanmak istiyorummmm

pier cardinmi canımcım

berfincim çalış canım banada aldığın kaynakları sölermisin data yayınlarınımı kullanıyorsun

bn geçen yıl hazırlandıgımda datanın coğ tarh ve anayasa soru bankasını aldım. memnun kaldım.

konu anlatımı olarak tavsiye etmiyorum
ihtiyaç ya yargının konu anlatımları çok güzel ve yeterli..

sana mail atıorum video linkleri die
home de dinlersin:)

selam büşra nasılsın. şafak kaç bakalım:)

benm neresm takımım hiç yok. ama saten alan arkadaşlar vardı ve baya memnundular:)
yengemde ısrarla mutlaka saten al diodu:)

işte o katalogda begendiğin oldu mu ?

evet canım beğendiklerimin fiyatlarını arkadaşa sorcam bakalm senin gönderdğn linkle aynımı

canım ben siyah zebralıyı beğendim safarili ama çarşafa kafam takılıyo lastikli çarşaf istiyorum ben saten takımlar çok güzeldir

canım gönder muhakak bende çalışsam iyi olur saol canım

selam büşra nasılsın. şafak kaç bakalım:)

benm neresm takımım hiç yok. ama saten alan arkadaşlar vardı ve baya memnundular:)
yengemde ısrarla mutlaka saten al diodu:)

iyim canım seni sormaşı unutmamışsın çok sevindim askerimin 41 günü var daha atarsa 40 çok mutluyum canım.. Gelsinde artık planlarımızı gerçekleştirelim istiyorum..
Saten görünüş ve desen olarak hepsinden güzel görünüyor olmadı bi tane saten alırım dursun belki saten hoşuma gider hep kullanırım belli mi olur Teşekkür ederim ilgin için çok sevindirik oldum

bende bende onu beğendim bi deniz kabukları olan griyi bide eski tarihlerden kalma gibi rekli kare kutunun içinde yuvarlak desenli yastıkları kırmızı ağırlklı olanları çok beğendimmm

olurmu öyle şey:)
ozman 41 ker maş.:)
41 izmitin plaka kodu:):)
daha şık duruo saten ama kullanımı nasıldır bilmem:)

bi fatoş gördüm sanki:)
hoşgeldin

bide bunların çarşafları lastikli mi lastiksiz mi oluyor bilen var mı ben pek şimdiye kadar çeyiz alışverişine çıkmadım iş ciddiye binince sonradan aklına geliyor bakmak almak

olurmu öyle şey:)
ozman 41 ker maş.:)
41 izmitin plaka kodu:):)
daha şık duruo saten ama kullanımı nasıldır bilmem:)

bi fatoş gördüm sanki:)
hoşgeldin

Evet bugün bende onu söyledim
Saten konusunda şık durduğu bi gerçek ama kullanı mı kullanan birinden öğrenmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…