'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler bebegm nasılsınnız bakalım ???

saten nevresimler iyidir kızlar yumusacık yaa

buarada ben yine polodan nevresim takımı aldım yorganıyla birlikte

fatoşcum bişey sorcam bu saten nevresimler kayma yapmıyor mu? Çarşaflarıda lastikli mi oluyor? :26: Bu arada hayırlı olsun yeni aldıklarda

Son düzenleme:
fatoşcum bişey sorcam bu saten nevresimler kayma yapmıyor mu? Çarşaflarıda lastikli mi oluyor? :26: Bu arada hayırlı olsun yeni aldıklarda

teşekkür ederim canım valla lastiklimi hiç bakmadım çarsaflarına ama 2 tane satenim var aldım yumusacık çok begendim ben kullanan arkadaslarımda memnunlar kayma falan yapmaz normal nevresim takımının daha yumusak oldugunu düşün öyle.normal satenle alakası yok

bende bende onu beğendim bi deniz kabukları olan griyi bide eski tarihlerden kalma gibi rekli kare kutunun içinde yuvarlak desenli yastıkları kırmızı ağırlklı olanları çok beğendimmm

canım satenler iyidir pamuk satenler kayma yapmaz en kaliteliler pamuk saten zaten kuzum lastiklimi düzmü onlar sararshopta ayrı seçebiliyorsun canım oradan bak

fatoşum hoşgeldin canım naslsın

canım satenler iyidir pamuk satenler kayma yapmaz en kaliteliler pamuk saten zaten kuzum lastiklimi düzmü onlar sararshopta ayrı seçebiliyorsun canım oradan bak

hoşbulduukk bebegim iyiyim yeni kalktım kahvaltı yapıyorum dışarı çıkıcam bugun banlkalarla bi dünya işim var=)

sipariişimi verdim gizemcimm pazara gelir su setin

hoşbulduukk bebegim iyiyim yeni kalktım kahvaltı yapıyorum dışarı çıkıcam bugun banlkalarla bi dünya işim var=)

sipariişimi verdim gizemcimm pazara gelir su setin

saol canım çok sevindirik oldum şimdi oleyooo

dahada var istediğim biliyormusun bir hafta sonrayı iple çekiyorum

çok begendigim var cnm olmazmı

hep yapıyomu bunu canım görümcen ??

onların içine girebilmem için ilk önce bi 10 kilo vermem gerekte diyetisyene başlıcam zaten ondan sonra almak istiyorum

şimdilik yapıyor canm taa ki dükkanı belki kapatabilir işine geri dönerse muhasebeci ozaman bırakcak ama bakalım kilonumu beklicen e zaten evlenince ne olucagmz bilmiyoruz ama alıyoruz gireriz die cnm yoksa bişi alamayız yaf
ben 2 çamaşır daha sipariş edicem yarın ararım o dün aradı vercenmi die yine

kiloyu degil cnm ya diyetisyen baya tuzlı ayda 250 tl o yüzden cebim alışsın 250 yi vermeye ozaman alıcam

ben zaten gecelik almam sanırm kendime iç çamaşırı begendim 2 tane

canımm benimmm kel degil tabiii mailini at bana ozaman

Buna çok sevindim teşekkür ederim bilgiler için

Aklımda bulunsun pamuk saten alıyım daha kullanışlıdır herhalde herkez tercih ettiğine göre hemen sararshopa bakıcam

Buna çok sevindim teşekkür ederim bilgiler için

Aklımda bulunsun pamuk saten alıyım daha kullanışlıdır herhalde herkez tercih ettiğine göre hemen sararshopa bakıcam

sararshopada bak nevresim dünyasınada bak hatta evteksilbulda aynı fiyata bide mikrofiber yorgan hediyesi var gir bak canım

bana resmini atarmısın cnm bakım?

canum tupperware akvaryum su seti yazarsan google resimleri çıkıyor ben buraya ekleyemiyorum ekle istersen sen 51.90 tl ye aldım

oohhhh maşallah hareketlenmiş yine topicimiz:)

yaa ben deprem öncesi evim.netten iki tane nevresim aldım.bunlar da kargoya vermişler ama alacak kimse yok ki, bulunduğum yere de aldıramam.
mail attım cevap yok,müşteri hizmetleri hep meşgul.
daha önce evim.netle sorun yaşayan oldu mu aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…