teşekkürler bebegm nasılsınnız bakalım ???
saten nevresimler iyidir kızlar yumusacık yaa
buarada ben yine polodan nevresim takımı aldım yorganıyla birlikte
teşekkürler bebegm nasılsınnız bakalım ???
saten nevresimler iyidir kızlar yumusacık yaa
buarada ben yine polodan nevresim takımı aldım yorganıyla birlikte
fatoşcum bişey sorcam bu saten nevresimler kayma yapmıyor mu? Çarşaflarıda lastikli mi oluyor? :26: Bu arada hayırlı olsun yeni aldıklarda
bende bende onu beğendim bi deniz kabukları olan griyi bide eski tarihlerden kalma gibi rekli kare kutunun içinde yuvarlak desenli yastıkları kırmızı ağırlklı olanları çok beğendimmm
canım satenler iyidir pamuk satenler kayma yapmaz en kaliteliler pamuk saten zaten kuzum lastiklimi düzmü onlar sararshopta ayrı seçebiliyorsun canım oradan bak
fatoşum hoşgeldin canım naslsın
hoşbulduukk bebegim iyiyim yeni kalktım kahvaltı yapıyorum dışarı çıkıcam bugun banlkalarla bi dünya işim var=)
sipariişimi verdim gizemcimm pazara gelir su setin
saol canım çok sevindirik oldum şimdi oleyooo
dahada var istediğim biliyormusun bir hafta sonrayı iple çekiyorum
bgn gidebilirsem yeni katalogu alıcam bakalım işe yarar bişi varmı alınca sanada yollarım canım
senin pc nasıl hızlı birşey yahu benim evdekide iştekide yavaş saniyede cevap vermişsin fatoşum
yolla banada canım
bgn gidebilirsem yeni katalogu alıcam bakalım işe yarar bişi varmı alınca sanada yollarım canım
fatosum benim katalogu naptın begendnmı?
ne seti aldın yaf gizem?:26:
çok begendigim var cnm olmazmı
hep yapıyomu bunu canım görümcen ??
onların içine girebilmem için ilk önce bi 10 kilo vermem gerekte diyetisyene başlıcam zatenondan sonra almak istiyorum
canım akvaryum su seti aldum tupperwareden fatoş sipariş verdi bana göndericek tuper yapıyorda ben şimdiden onları hallediyorum
şimdilik yapıyor canm taa ki dükkanı belki kapatabilir işine geri dönerse muhasebeci ozaman bırakcak ama bakalım kilonumu beklicen e zaten evlenince ne olucagmz bilmiyoruz ama alıyoruz gireriz die cnm yoksa bişi alamayız yaf
ben 2 çamaşır daha sipariş edicem yarın ararım o dün aradı vercenmi die yine
canım akvaryum su seti aldum tupperwareden fatoş sipariş verdi bana göndericek tuper yapıyorda ben şimdiden onları hallediyorum
Buna çok sevindim teşekkür ederim bilgiler içinteşekkür ederim canım valla lastiklimi hiç bakmadım çarsaflarına ama 2 tane satenim var aldım yumusacık çok begendim ben kullanan arkadaslarımda memnunlar kayma falan yapmaz normal nevresim takımının daha yumusak oldugunu düşün öyle.normal satenle alakası yok
canım satenler iyidir pamuk satenler kayma yapmaz en kaliteliler pamuk saten zaten kuzum lastiklimi düzmü onlar sararshopta ayrı seçebiliyorsun canım oradan bak
fatoşum hoşgeldin canım naslsın
Buna çok sevindim teşekkür ederim bilgiler için
Aklımda bulunsun pamuk saten alıyım daha kullanışlıdır herhalde herkez tercih ettiğine göre hemen sararshopa bakıcam
bana resmini atarmısın cnm bakım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?