oohhhh maşallah hareketlenmiş yine topicimiz:)
yaa ben deprem öncesi evim.netten iki tane nevresim aldım.bunlar da kargoya vermişler ama alacak kimse yok ki, bulunduğum yere de aldıramam.
mail attım cevap yok,müşteri hizmetleri hep meşgul.
daha önce evim.netle sorun yaşayan oldu mu aranızda??
oooooooo kimi görüyorummmm cnm nasılsın yaa
sararshopada bak nevresim dünyasınada bak hatta evteksilbulda aynı fiyata bide mikrofiber yorgan hediyesi var gir bak canım
canum tupperware akvaryum su seti yazarsan google resimleri çıkıyor ben buraya ekleyemiyorum ekle istersen sen 51.90 tl ye aldım
günaydın kızlaaaaaaaaar
orkidecim bende büşra ismini çok duydum ama tanışmak hiç kısmet olmamıştı. üzüldüm yaşadğına ama günler geçiyor herşey düzelir zamanla gibi geliyor.. Allah yardımcın olsun zor günler atlattın. Tanıdığıma şimdiden memnun oldummhiç denk gelmedik demi canm:):)artık burdayım çok özledim sizi
orkidecim bende büşra ismini çok duydum ama tanışmak hiç kısmet olmamıştı. üzüldüm yaşadğına ama günler geçiyor herşey düzelir zamanla gibi geliyor.. Allah yardımcın olsun zor günler atlattın. Tanıdığıma şimdiden memnun oldumm
hiç denk gelmedik demi canm:):)artık burdayım çok özledim sizi
yok gelmedik merak ettim hep cnm nasılsın cnm
memnun oldum büşra:) durumun nedir nişan falan var mı?
öğrenci misiniz?
6 gündür burdayız bugün de istanbul bileti aradık ama bulamadık haftasonu da geç oluyor.
daha burdayız demektir bu.
sevgilim de vanda evleri zaten müstakil,tek katlı sorun olmadı.
o da 1 haftalığına ankaraya gidecek sanırım.
böyle yaşayıp gidiyoruz işte.
6 gündür burdayız bugün de istanbul bileti aradık ama bulamadık haftasonu da geç oluyor.
daha burdayız demektir bu.
sevgilim de vanda evleri zaten müstakil,tek katlı sorun olmadı.
o da 1 haftalığına ankaraya gidecek sanırım.
böyle yaşayıp gidiyoruz işte.
istanbulamı geliyorsunuz canım
çaglacımmmm hoşgeldiin canımm günaydıınn nasılsınnn??
Hoş geldin çağlacım nasılsın ?
Şuanlık söz nişan yok 19 mayısta düşünüyoruz söz nişan bir arada askerde henüz 41 günü var gelsin planlar yapılcak konuşulcak ailelerle öğrenci değilim çalışıyorum. Sende durumlar nedir? :)
Kod:
ben çalışıyorum erkek arkadaşımın atamasını bekliyoruz işte.
durumumuz vasattı,depremden sonra da iyice karıştı.
bakalım kısmet artık gerisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?