'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

büşracım ev tekstilbulda safari takım 172 tl ve mikrofiber çift kişilik yorgan hediyeli arada 20 tl bile fark yok trendyolla canım
bire bir aynısı mı hadi be hemen bakıyorum buranın fırsatı daha iyi süpermiş :)
hoşbuldummm tatlımmmmmmm iyiyim ne olsunn aynen devam sen nasılsınnn

hosbuldum fıstıgımmm iyiyimm sen nasılsın bakalımmm

Yağmurummmm balımmmmm hosbuldummm nasılsınnnnnnnnn
İyiyim bende hem askerimi beklyiorum hemde çeyizimi düzmeye çalışıyorum arada süprizler çıkıyor taşınıyoruz yoruluyoruz aynen devam
Kod:

ben çalışıyorum erkek arkadaşımın atamasını bekliyoruz işte.
durumumuz vasattı,depremden sonra da iyice karıştı.
bakalım kısmet artık gerisi.

Herşeyin hayırlısı sizin için en iyisi neresi olursa orası olsun Allah gönlünüze göre versin inş.

hayırlıısıı olsun orkidecim..inş tez zzamanda atanır herşey yoluna girer canım

aminnnn sağ salimiz ya çok şükür Rabbime.

ayyy keşke gelseydiniz zaten ocak gibi gelicelktin direk görüşürdük seninle canım

zaten gelicem ocakta da ama yine de gelmek istiyorduk bayramda iyi olurdu,moralimiz düzelirdi.
belli olmaz belki gelebiliriz.

aminn

kuzum evtekstilbul nevresim dünyası ve sarar shoptan bak kıyasla tabikide aynısı ver orjinal sarev canım bu siteler güvenilir kaynak nevreism evtekstilbuldan alılşveriş yaptım sarar shop zaten sarevin o en güveniliri oki

çağlacık bizim içinde birşeyler bak cici şeyler varsa haberet gidelim oralara emi benimde sevdiceğim gelince izinlerimi kullancam gezicez çeyizcileri

kolay gelsin canımmm tez zamanda kavusunn

fatoscum saclarından memnunmusun hala rengi deişmedi dimi
inş. canımcım

Teşekkür ederim.. Tek başıma bu bilgilere ulaşamazdım :26:

aşkitooommllaaaaa

bayramlık alıcaz ikimize birde bayramda bi tur yapalım diyoruz bolu yada kapadolya yapalım diyoruz onlara bakıcaz bide

sen ailenle yaşamıyormusun cnm kaadokya nasıl olcak?ü
benimkide araba kiralıyım 3gün yalvo sapanca ws. günübirlik gider geliriz diyor ama nerdee annem hadi izin alsamda babam ve abim ooof offf

sen ailenle yaşamıyormusun cnm kaadokya nasıl olcak?ü
benimkide araba kiralıyım 3gün yalvo sapanca ws. günübirlik gider geliriz diyor ama nerdee annem hadi izin alsamda babam ve abim ooof offf

evet cnm ailemle yaşıyorum günü birlik yapıcaz kalmalı çok zor ne yazıkki

bizde bayram boyunca ya turla yada kendimiz gezelim diyoruz piknik falan ayarladık

bide şehir dışı olarakta konyaya gidicez mevlanaya

turlada kapadokya yada bolu bakalım

ama bu bayram evde durmak istemiyorum hiç

aşkitooommllaaaaa

bayramlık alıcaz ikimize birde bayramda bi tur yapalım diyoruz bolu yada kapadolya yapalım diyoruz onlara bakıcaz bide

fatoşş bizde kapadokyaya gidicektik ama benim iznim onun sınavları çakıştı şimdiki plan kartepe yada uludağ keşke gitsek bizde kapadokya hayallerimin yeri o hayali sevdiğimle gerçekleştirmek istiyorum ama evdekiler izin verirmi bilmiyorum anca kartepeye günübvirlik gidebilirim şu günlerde

karışmıyormu ailen??
ya bizde istiyoruz ama nerdeee bende oturmak istemiyorum ama ooof off

karışmıyormu ailen??
ya bizde istiyoruz ama nerdeee bende oturmak istemiyorum ama ooof off

günübirlik yazıyoz bizde gizoşum yakın bize kapadokya çok turlar oluyo

karışıyolar ama kardeşlerimizle falan gidiyoruz piknige gezmelere çogu zaman ozaman problem olmuyo

bayramdada bi yolunu bulucaz artık =)=)

canım turla kapadokya günübirlik değil demi

ayy hayallerimin yeri bende gitmeliyim oraya bamturda var 3 gün 169 tl keşke gidebilsek sevdiceğim tez yazıyor bayramdada köye gidicek 1 ayı geçti göremiyorum aralığa kalır görüşmem çok gitmek istiyorum kapadokyaya onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…