günübirlik yazıyoz bizde gizoşum yakın bize kapadokya çok turlar oluyo
karışıyolar ama kardeşlerimizle falan gidiyoruz piknige gezmelere çogu zaman ozaman problem olmuyo
bayramdada bi yolunu bulucaz artık =)=)
canım turla kapadokya günübirlik değil demi
ayy hayallerimin yeri bende gitmeliyim oraya bamturda var 3 gün 169 tl keşke gidebilsek sevdiceğim tez yazıyor bayramdada köye gidicek 1 ayı geçti göremiyorum aralığa kalır görüşmem çok gitmek istiyorum kapadokyaya onunla
günübirlik canım burdan sabah 5 te yola çıkışmıs burdan 4 saat sürüyo sanrım turda öle yazıyo ben küçükken gitmiştim ama sevgilimle daha da başka olur
sanırm ilk önce konyaya gidicez o 3 saat arabayla 2 saate falan geliyo bakalım bi plan yapmamız lazım yapılacak çok şey var
ooohh oohhh ne güzelll bizde alışverişe çıkıyoruz
sanırım bende buyüzden bu kadar mutluyum bugunnn
ya varyaaaaaaaaaaaa süper yaa
ama biz çayışıyoyuz ayrı gayrıı bizde isteriz ama yaaaa
çağlacık bizim içinde birşeyler bak cici şeyler varsa haberet gidelim oralara emi benimde sevdiceğim gelince izinlerimi kullancam gezicez çeyizcileri
alışveriş deyince akan sular duruyo dimibizde bayramlık bakıcaz... tabi gitmişken evimiz içinde bişey bakmazsak duramayız
guzel alışverişler o zaman tam da aradımız seyleri bulalım buguun
canım bizimkininde bugun izin alması tesadüf oldu aslında... arkadaslarıyla ole karar vermişler gemideki işlerini cumadan halletti... yoksa hafta sonu gitcektik mecbur...
bayramında 1 yada 2 gunu işleri olucak zaten yok .. o yuzden bu izin bize iyi geldi aslında
siz de daha coook beraber ciciler almaya gidersiniz balım inşallah
ederim tabi canımmm inş cok guzel indirimler vardır
fatoss konyaya mutlaka gidin yaa yuzbinlerce kez daha gidebilirim öle guzel bi yer...
selam kızlar,,, nasılsınız
ben geldimmm gelinleriimmmm nasısınıız bakiiimm
İyiyim canlarım sizi sormalı gittim yemeğimi yedim geldim.. Hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım ?
ohh afiyeett olsun asker yareni:)) gece rüyamda kurbaalı bi fırın tutucaa kovalıyodu beniiiceyizle bozdum kafayı sanırım
mamamı yedim ben geldimmmmm
kimler var bakalım?
kimler var bakalım?
kimler var bakalım?
sağol cnm naber?
Rüyada kurbağa görmek iyidir canım benim bu dönemlerde evlilik planı yapan birinin görmesi normal bende askerimin askerden geldiğini görüyorum sürekli bende aklımı onla bozdum sanırım..geldikten sonrada söz ve nişanla bozarım herhalde
iyiim canım ya şimdi ev işine girişicem sona giidiceem futuraf cekinmeye kurs için gene lazım oldu elimde hiç fotom yok. sen napıyosun canım?
ahh bende görürdüüüümmm 2 ay evell askerden geldiği anı düşünmekten pek uyuyaamazdım ama uyudugumdada gördüğüm klasik buluşma sahnesi olurduAllah kavustursun bian eveelll canımm
Afiyet bal şeker olsun bende burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?