'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy acaba bayramda ankaray kuzenimemmi gitsem sevdiceğimde karabkten ankaraya inse günübirlik gitsek acaba nasıl olur bunu düşüneyim

ankaraya yakınsa süper kuzen bile gezdirir eniştem ve çocuklarıyla gidebilirz buna bir beyin fırttınası yapmam lazım

günübirlik canım burdan sabah 5 te yola çıkışmıs burdan 4 saat sürüyo sanrım turda öle yazıyo ben küçükken gitmiştim ama sevgilimle daha da başka olur

sanırm ilk önce konyaya gidicez o 3 saat arabayla 2 saate falan geliyo bakalım bi plan yapmamız lazım yapılacak çok şey var

bizimde hayalimiz gitmek balona binmek ama evlenince gidecez herhalde belki şimdi annemle giderim ama ben orayı ilk sevdiğimle görmek istiyorum gördüğüm yerleride tekrar onla görmek istiyorum

kartepeye gideriz biz anca günübrlk

ooohh oohhh ne güzelll bizde alışverişe çıkıyoruz

sanırım bende buyüzden bu kadar mutluyum bugunnn

alışveriş deyince akan sular duruyo dimi bizde bayramlık bakıcaz... tabi gitmişken evimiz içinde bişey bakmazsak duramayız

guzel alışverişler o zaman tam da aradımız seyleri bulalım buguun

ya varyaaaaaaaaaaaa süper yaa
ama biz çayışıyoyuz ayrı gayrıı bizde isteriz ama yaaaa

canım bizimkininde bugun izin alması tesadüf oldu aslında... arkadaslarıyla ole karar vermişler gemideki işlerini cumadan halletti... yoksa hafta sonu gitcektik mecbur...

bayramında 1 yada 2 gunu işleri olucak zaten yok .. o yuzden bu izin bize iyi geldi aslında

siz de daha coook beraber ciciler almaya gidersiniz balım inşallah

çağlacık bizim içinde birşeyler bak cici şeyler varsa haberet gidelim oralara emi benimde sevdiceğim gelince izinlerimi kullancam gezicez çeyizcileri

ederim tabi canımmm inş cok guzel indirimler vardır

fatoss konyaya mutlaka gidin yaa yuzbinlerce kez daha gidebilirim öle guzel bi yer...

ay inş canım istediklerimi bulabilirim bgn.kesin gdyrz konyaya cnm zaten oanı tekrar yasamak istyrm bol bolda dua edicem şimdi çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın akşama görşrz

çağla konyada nerede kalınır ve en başta nere ziyaret edilir mevlanaya gittiniz herhalde dimi

ben hiç konyayı merak etmedim açıkçasıda o yüzden araştırmadığım bir şehir biz direk peribacalarına endeksledim kendimizi

Son düzenleme:

ohh afiyeett olsun asker yareni:)) gece rüyamda kurbaalı bi fırın tutucaa kovalıyodu beniii ceyizle bozdum kafayı sanırım

Rüyada kurbağa görmek iyidir canım benim bu dönemlerde evlilik planı yapan birinin görmesi normal bende askerimin askerden geldiğini görüyorum sürekli bende aklımı onla bozdum sanırım.. geldikten sonrada söz ve nişanla bozarım herhalde

sağol cnm naber?

iyiim canım ya şimdi ev işine girişicem sona giidiceem futuraf cekinmeye kurs için gene lazım oldu elimde hiç fotom yok. sen napıyosun canım?

ahh bende görürdüüüümmm 2 ay evell askerden geldiği anı düşünmekten pek uyuyaamazdım ama uyudugumdada gördüğüm klasik buluşma sahnesi olurdu Allah kavustursun bian eveelll canımm

Amin canım inş. tez vakitte O klasik sahneler şimdi bende var kanal değiştirdi .. Allah senide bir an evel evine yuvana sevdiğine kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…