kızlar cevahire gittim çok cici şeyler var ufak bir arge yaptım ama birşey almadım
iyiim canım ya şimdi ev işine girişicem sona giidiceem futuraf cekinmeye kurs için gene lazım oldu elimde hiç fotom yok. sen napıyosun canım?
ahh bende görürdüüüümmm 2 ay evell askerden geldiği anı düşünmekten pek uyuyaamazdım ama uyudugumdada gördüğüm klasik buluşma sahnesi olurduAllah kavustursun bian eveelll canımm
kızlar cevahire gittim çok cici şeyler var ufak bir arge yaptım ama birşey almadım
Amin canım inş. tez vakitte O klasik sahneler şimdi bende var kanal değiştirdi.. Allah senide bir an evel evine yuvana sevdiğine kavuştursun
yaa balımmm fırsatın olursaa eger porlanda bakabılırmısın bigün, kaya mayalar varmı orda diyeee
amiin canım hepimizii inşaallaahh
çalışıyorum iim cnm sağol.sen bana bişiler göstercektinn:44:
işlerimi hallediim göstertiiiciim ballıpamuğuumm, bayramlıklarımı beraber seçerizporland kendi magzası ya eksik olmaz diye dusundum bebik
yaa balımmm fırsatın olursaa eger porlanda bakabılırmısın bigün, kaya mayalar varmı orda diyeee
amiin canım hepimizii inşaallaahh
canım vardı gördüm geçerken kuzum
kayalanalım mayalanalımm bebiiibende alcam bebekim ondan
aaa süüper oldu şimdii ohh ohhbu hafta sömürmeliklerimin arasına alıyorum kendilerini
kayalanalım mayalanalımm bebiii
aaa süüper oldu şimdii ohh ohhbu hafta sömürmeliklerimin arasına alıyorum kendilerini
kayalanalım mayalanalımm bebiii
benimkide begendi yaa
ayy nazlım ya benim eşimde begendi yazıcaktım valla biliyormusun yaa ezanda üstüne geldi
canım onlar kolay kolay bitmez ayrıca yerinede yenileri gelir vede all all bende alcam inşallah 2 kişilik alcam bu cicilerden
Allah söyletti derlerküçük odayı ayırdım çeyiz için, bitek dikiş makınam kaldı odada okadar, o odayı doldurucaam kompleeee çeyizlerlee
bende 2 kişilik alıcam canım kafamda belirlediğiklerim var kahvaltılık gbi kurucam, bide gurme tabaklarını alıcaaammmEn güzel doğum güünü hediyeeemm onlar
iviiit iviiitt hepimiiiz biriizzaşk dolu mamişler yiyielim onlarlaa
o zaman kızçeler hepinmiz 2 kişiyiz hepimiz tek yüreğiz
o zaman kızçeler hepinmiz 2 kişiyiz hepimiz tek yüreğiz
bi minnak gördüm sanki:26::26:
bi minnak gördüm sanki:26::26:
bi bi bi berfinc,ik gördüm sankiinerelerdesin sen kızceem yoksunn
Ahh aşşşkk ahhh yagmurum özlediim zaten aşkımıı, daha bi aşk dolu ırmaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?