- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ayyyyyy benimkine ben uyuz oluyorummmmmmmmmmm herkes duysunnnnnnnnnnn
enişteeeee üzme beniim ballı pamuğuuumuuuuuyook ölee yegenlee gezmeler falaannnn
enişteeeee üzme beniim ballı pamuğuuumuuuuuyook ölee yegenlee gezmeler falaannnn
yok cnm o değil yaa demin aradı diyorum biyerden bişiler alcaktım 2 hafta oldu netten mutfak ürünleri septimde kaldı k.kartımda sorun oldu onunkine taksit yapmadı ws.neyse aldım burdaki ark.cekti saolsun dedım vay efendim illa dibine herseyin giriyormusum almak için bütün gün işimi bırakır ona odaklanırmısım ya belki nasipin değildi ne kurcalıyorsun dedı alala kendi can attı al askım çok güzeller die deli mi ne buda benim tuttugumu koparmama kızıyor yaaa alala
sende ben gıbı kafana takktımı vazgecemıosun bişeyden illa o olcak benzerını bıle ıstemem ılla oalıscak efendımmm bız bole hatunlarız
yok cnm o değil yaa demin aradı diyorum biyerden bişiler alcaktım 2 hafta oldu netten mutfak ürünleri septimde kaldı k.kartımda sorun oldu onunkine taksit yapmadı ws.neyse aldım burdaki ark.cekti saolsun dedım vay efendim illa dibine herseyin giriyormusum almak için bütün gün işimi bırakır ona odaklanırmısım ya belki nasipin değildi ne kurcalıyorsun dedı alala kendi can attı al askım çok güzeller die deli mi ne buda benim tuttugumu koparmama kızıyor yaaa alala
ben bugün cevahire gittim ya bu işin cılkı çıktı giz hep bumu olucak çok harekttlisn demezmi bende kazık fiyatnnmı alayım kapatırmısın şu teli dedim herkes sanıyo ki hemen pat die alcaz cık cık cık
aynen o burcumuzdanmıdır nee
aldıklarımı gösteririm sorraa
daha sen bana bişiler göstercektin o işinde bitmedi gitti
tek tek giyniip futuraf cekınmem lazım bebek :) du iş arasına sıkıstıriiiciiimmm behleyin beniii
kim dedi bunuuu
benmki dedi taktımmı takıyormuşum illa gidiyormuşum geziyormuşum onu bekleseymişim o gelince gezermişiz ne gerek varmış aynen böyle dedi ama işte hiç umursamadım kapat telefonu ben bakcam dedi aaa sinir etmeye çalışıyo ukela
ay yook yok bunların hepsi aynı nasıl oluyorsa hepsi aynı alala
Umursamıcaz tabi alıcaz hıhh kendileri böle değiller ya tembeller hıhhhhhhhh
normalde benimki böyle değildi içine şeytan kaçtı herhalde tezleri yordu beyimizi içine kaçan şeytanı meleğe çevircem gıcığa bak ya resmen moralimiz bozdu bende hiç msj atmadım sonrada aşkım okuzmu oldun odunmu dedi gıcık ya bide şımarıyo bende kendi moralin bozulunca üzülüyosun ama ben insan değilmiyim ki dedim oda dünyayımı yaktım dedi takmazsın sen dedi bende takıyorum özür dile dedim diledi affetim ama dövcem
kızlar herkese slm:)))
ben geldm ama çıkıcam birazdan evde netimiz yok hala olmadı bi türlü, ama askımın yanındaym su an:)=
size de bi mrb diyim dedm hepinizi çok özledm
kızlar herkese slm:)))
ben geldm ama çıkıcam birazdan evde netimiz yok hala olmadı bi türlü, ama askımın yanındaym su an:)=
size de bi mrb diyim dedm hepinizi çok özledm
ahh cnm benm bende o kdr çok özledm kioyy nilim sen yoktun ben seni özlemeyi öğrendim çok özledim çabuk gel
hoşgeldin cnm ya nasılsın?
nasıl yanı sen çorluyamı gittin????:44:
ahh cnm benm bende o kdr çok özledm ki( en kısa zamnda geri gelicem yeni cicilermle mrk etmeyn:)
evt yağmurum onun yanındaym akşama dönücem eve b gün tatildm,,
şimdi çıkmam lazm kızlar huyuzlanabilir az zamanımız kaldı ayrılmak çok zor olucak yine
öpüorm herkesi dikkat edn kendinize
ahh cnm benm bende o kdr çok özledm ki( en kısa zamnda geri gelicem yeni cicilermle mrk etmeyn:)
evt yağmurum onun yanındaym akşama dönücem eve b gün tatildm,,
şimdi çıkmam lazm kızlar huyuzlanabilir az zamanımız kaldı ayrılmak çok zor olucak yine
öpüorm herkesi dikkat edn kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?