'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam fıstıklar çok mutluyum bugun
Benimki gene saçma sapan konuşuyo ama umrumda değil
Hedefime ulaştım ohhh üstümden bi yük kalktı resmen yaaaaa
Nasılsınız fıstıklar

ayy bekliyorummmm kaç gündür sölüyorsun msjdan doldurdun doldurdun defile yapcam dedın sunu bunu aldım dıe ortada bişicik yok

sen sanki netee girdiinndee yersiin şaplaağı benden al bakalım

şimcik ilk futuraftakileri büyükleri gezmeye gittiğimde giynicem, altına ince siyah corap giyniicem
arkadaki fermuarları altın sarısıı takı olarakta bu cicikleri takıcaaammm

bu iki ciciğide arkadas gezmelerinde giyniciim elbiseyle botumun rengı aslında aynı ama farklı fıkmıs niyeyse :44: ceketinde içindeki astar gri ve siyah puantiyeler var, cekette çingiş pembesi yerim onu düğmesi altın sarısı onunda kolyeyi takmazsam eğer bu yüzüğü takıcam

kızlar an itibariyle asil kadro personeliyim memurla eş değer hatta statümde uzman olablrm 1 sene sonraki sınavlarımda benle beraber bilgi işlemde çalıştığım takıp arkadaşlarımda geçti 3 ayda bir çift maaş inanmıyorum hayaldi gerçekleşti benim için artık bu şirket beni asli kadroya aldı 3 sene biterken hemde

hepsi coook güzel canm güle güle kullan giy
ama bana kısa onlar hele yakaya bak askımda yaka takıklıgı var kısada giydirmez babamda öle öldürsen(

ama bana kısa onlar hele yakaya bak askımda yaka takıklıgı var kısada giydirmez babamda öle öldürsen(

canım süper çok sevindim senin adına yaaa hayırlı olsun gizemim ıslatırız bunu artıkk

gizemmmm bebeyimm çooook sewindim:) yaşasınnn:) darısı bnm başıma:) artık sana no kpss:):)

bnde bugun siteye giremedim
tarıma başvurdumda güya yayınlancaktı sabahtan beri onu bekliyorum

giz ya çoksewindim:)

gözünn aydııın canımmmmmm

tesekkur ettim bebişiiimm benim ole sorunum yok, eğer cok acık derse sevgiliciik şal takıveririm bişicik olmaz , zaten altımada çoraap giyniceemm zaten nerde nası giyniceni bilen bi insanım

bende öyleyim ama ben mini kot etegin altına nese senle sonra konusuruz yaa cnm skılıyor böle olunca herneysee...
güle gle giyin cnm

kızlar valla çok mutluyum bilmiyorum ama cidden 120 saat mesai yaptığım günleri ayları bilirim 1 sene eve 12 lerde gittim projedeyken va rabbim dualarıma karşılık verdi manevi ve maddi güvencem var herşey güzel olucak en iyiside ilerde geleceğime daha umutlu bakcam

yok yok cnm boşwerrrrr açık giymiyorum giyrilmiyor kısacası bu herneyse..

acık gıymek mezıet degıl zaten canım bende esasen cok acık gıydıgımı dusunmuyorum ustume uzun montumu trenckotumu yada hırkamı gıydıkten sona dısarda kım ıcımde neoldugunu bılıcek ev gezmelerı ıcınde uygundur gıysılerım. yazlığa gıttıgımde falan tabıkı gıynıcem sortumu bıkınımı buna anam babam karısmazken sevgılımı hıc karıstırmam. Allahtan oda ole bırısı degıl dedıgım gıbı ben bıldıkten sona nerde nası gıynıcemıı gerisi boş

işin kötüsü benim babam karısıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herneyse kapata konuyu nazlım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…