selam fıstıklar çok mutluyum bugun
Benimki gene saçma sapan konuşuyo ama umrumda değil
Hedefime ulaştım ohhh üstümden bi yük kalktı resmen yaaaaa
Nasılsınız fıstıklar
ayy bekliyorummmm kaç gündür sölüyorsun msjdan doldurdun doldurdun defile yapcam dedın sunu bunu aldım dıe ortada bişicik yok
sen sanki netee girdiinndee yersiin şaplaağı bendenal bakalım
şimcik ilk futuraftakileri büyükleri gezmeye gittiğimde giynicem, altına ince siyah corap giyniicem
Eki Görüntüle 281760 Eki Görüntüle 281761 arkadaki fermuarları altın sarısıı takı olarakta bu cicikleri takıcaaammm
Eki Görüntüle 281762
çok güzel olmuş canım da bana göre kısa elbise giydirmezler asla hele askım ıyyy hayatta cok kısa
baska??
Eki Görüntüle 281763 Eki Görüntüle 281764 bu iki ciciğide arkadas gezmelerinde giyniciim elbiseyle botumun rengı aslında aynı ama farklı fıkmıs niyeyse :44: ceketinde içindeki astar gri ve siyah puantiyeler var, cekette çingiş pembesi yerim onudüğmesi altın sarısı onunda kolyeyi takmazsam eğer bu yüzüğü takıcam Eki Görüntüle 281765
Eki Görüntüle 281763 Eki Görüntüle 281764 bu iki ciciğide arkadas gezmelerinde giyniciim elbiseyle botumun rengı aslında aynı ama farklı fıkmıs niyeyse :44: ceketinde içindeki astar gri ve siyah puantiyeler var, cekette çingiş pembesi yerim onudüğmesi altın sarısı onunda kolyeyi takmazsam eğer bu yüzüğü takıcam Eki Görüntüle 281765
kızlar an itibariyle asil kadro personeliyim memurla eş değer hatta statümde uzman olablrm 1 sene sonraki sınavlarımda benle beraber bilgi işlemde çalıştığım takıp arkadaşlarımda geçti 3 ayda bir çift maaş inanmıyorum hayaldi gerçekleşti benim için artık bu şirket beni asli kadroya aldı 3 sene biterken hemde
kızlar an itibariyle asil kadro personeliyim memurla eş değer hatta statümde uzman olablrm 1 sene sonraki sınavlarımda benle beraber bilgi işlemde çalıştığım takıp arkadaşlarımda geçti 3 ayda bir çift maaş inanmıyorum hayaldi gerçekleşti benim için artık bu şirket beni asli kadroya aldı 3 sene biterken hemde
hepsi coook güzel canm güle güle kullan giy
ama bana kısa onlar hele yakaya bak askımda yaka takıklıgı var kısada giydirmez babamda öle öldürsen(
altımdaki etek bebişim eger sevgilicik kısa derse aşaya indiririmm biraz daha diz altına kadar indirebilirim eteği
gözünn aydııın canımmmmmm
tesekkur ettim bebişiiimmbenim ole sorunum yok, eğer cok acık derse sevgiliciik şal takıveririm bişicik olmaz , zaten altımada çoraap giyniceemm zaten nerde nası giyniceni bilen bi insanım
bende öyleyim ama ben mini kot etegin altına nese senle sonra konusuruz yaa cnm skılıyor böle olunca herneysee...
güle gle giyin cnm
söyle kız nolcak neye sıkılıyo canınn?
yok yok cnm boşwerrrrr açık giymiyorum giyrilmiyor kısacası bu herneyse..
acık gıymek mezıet degıl zaten canım bende esasen cok acık gıydıgımı dusunmuyorum ustume uzun montumu trenckotumu yada hırkamı gıydıkten sona dısarda kım ıcımde neoldugunu bılıcek ev gezmelerı ıcınde uygundur gıysılerım. yazlığa gıttıgımde falan tabıkı gıynıcem sortumu bıkınımı buna anam babam karısmazken sevgılımı hıc karıstırmam. Allahtan oda ole bırısı degıl dedıgım gıbı ben bıldıkten sona nerde nası gıynıcemıı gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?