'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bütün günüm tarım kalkındırma destekleme kurumun sonuçları açıklamasayla geçti.
hala açıklamadı
ama ben artık atanmak istiyorum:2::2:

berfincim canım inşallah en kısa süre içinde sende atanıcaksın dua edicem canım inaşallah iyi yerlere geliriz benim önümdeki engel kalktı kurum içinde yükselebilirim artık günlerdir dua ediyordum kabul etti allah mutlandım geleceğim için iyim artık

merhabalar yavrucuklar:)
gizemcim ben yokken ne oldu bi anlat canım yaa???

bu arada uçak bileti bulamadık ama yarın saat 11 e otobüs bileti aldık istanbula geliyorum

orkidecim ve fatmacım umarım iyisinizdi ben şirkette kadroya geçtim ünvanım destek personelyken memur oldu şirket içi pozisyonlarda gelecek vaadeden biri haline gelmiştim önüm tıkanmıştı kadrolu değildim şükür oldum maddi ve manevi iyi oldu herşey

orkidecim kurbandan sonra görüşelim gelmene sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama grüşmek istiyorum ocak demiştik o zaman kasım ortasını diyorum

canımm çok mutlu oldum senin adınaaa

hayırlı olsunn tatlımm başarılarının devamını diliyorum

Hayırlı olsun cnm benm inş. çok güzel olur tatlım başarılar cnm benm

Hayırlı olsun cnm benm inş. çok güzel olur tatlım başarılar cnm benm

inşallah canım valla dün evdekilerle çok tartıştım çık dediler işten çıkmam dedim ağladım dua ettim allah kabul etti bugün hele artık beklicem şubattı beklicem derken mucize gibi geldi benim için gurur meseleseydi herkes hırslısn dedi ama hırs değil gururdu çalışma alın terinin hakkıydı kurum içinde herkes öyleyken bende oldum valla eşitlendik mutlandım bugün çok şükrediyorum sağlıklıyız diye

yaaa ama 1 gün çıkıp gelsende beraber baksak hee online olmaz gel beraber bakalım

Tatlım 2 takım begendik malum burda yok Bursaya gitmemiz lazım söyledim bugun sevdiceğime olmadı birlikte gideriz dedi bakarız dedim bende cnm. Bakalım mayısa kadar birikim yapmayı düşünüyorum yaza doğru olabilir tatlım 2 günlük yemek takımı bide karacadan su takımı günlük çatal bıçak takımı alıcam bide tatlım bakalım Geçen bursaya gttiğimde gördüm vitrine koymuşlardı girip baktım baya hoşuma gitti.
Malum benim izin çarşamba günleri senelik izine çıktıgımda ancak gelebilirim cnm geçen 2 hafta önce çıkmıştım önümüzdeki 3-4 ay boyunca zor tatlım havalar düzelsin öyle inş. Bende çok istiyorum çünküü

Canım benm çok sevindim balım hayırlısı olur inş. senin için

günlük 2 takım çok değilmi ben nedense 2 tane alamam herhalde maddiyattan değil ama fazla eşya yığını anneme alcaklarmı gösterdim yetmez dedi off şimdi buraya baktım herkes 2 günlük alıyor

bu arada bernardodan alacaklarından biri wild flowersmı onu bende en kısa sürede alıcam kuzum en cicisi

Aynen cnm benmde aklımda bu var birde Eki Görüntüle 281928
Sevdiceğim begendi onuda ikisini almaya karar verdik.
1 tane yetmez cnm benm 6 kişilik zaten. kKırıldı diyelim kirliendi diyelim 2 takım olur günlük süper olur

cemre valla doğru söledn he bende böyle düşüneyim boşa kahvaltıda almam bunların birtanesinin yada ikisinin kahvaltı parçlarnda alırım öperim seni paylaşımına tebrik basıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…