cemre valla doğru söledn he bende böyle düşüneyim boşa kahvaltıda almam bunların birtanesinin yada ikisinin kahvaltı parçlarnda alırım öperim seni paylaşımına tebrik basıyorum
orkidecim ve fatmacım umarım iyisinizdi ben şirkette kadroya geçtim ünvanım destek personelyken memur oldu şirket içi pozisyonlarda gelecek vaadeden biri haline gelmiştim önüm tıkanmıştı kadrolu değildim şükür oldum maddi ve manevi iyi oldu herşey
orkidecim kurbandan sonra görüşelim gelmene sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama grüşmek istiyorum ocak demiştik o zaman kasım ortasını diyorum
Foruma ara veriyorum hepiniz kendinize iyi bakın daha sonra görüşürüz inş.
Foruma ara veriyorum hepiniz kendinize iyi bakın daha sonra görüşürüz inş.
cemre ne oldu yaa ne arası cok sasırdım merakta kaldım valla suan
Dün gece 22:00 dan beri tlfnum kapalı. Ara vermek istediğimi söyledim ve kapattım. Sabah işten geldiğimde açtım 2 msj atmış sadece.
"Aşkım bak ben ara vermek istemiyorum."
"Vay reste rest demek ha"
Başkada msj yok Açmayı dşünmüyorum. Gerçekten çok kötü haldeyim. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Ama psikolojim için biraz ara vermek istiyorum yanlız kalmaya ihtiyacım var. Forumdada bir süre bulunmuycam.
Öpüyorum hepinizi kendinize çok çok iyi bakın
Dün gece 22:00 dan beri tlfnum kapalı. Ara vermek istediğimi söyledim ve kapattım. Sabah işten geldiğimde açtım 2 msj atmış sadece.
Başkada msj yok Açmayı dşünmüyorum. Gerçekten çok kötü haldeyim. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Ama psikolojim için biraz ara vermek istiyorum yanlız kalmaya ihtiyacım var. Forumdada bir süre bulunmuycam.
ben iyiyim canm çok saol sen nasılsın?
İYİYİM CANIM dün yoğun bi tempodan sonra sıkıntıdan sonra rahatladım bugün çok mutluyum
bende iyim kızlar akşam nille buluşucaz
ohh ne güzel umarım bi gün bizede nasip olurbende iyim kızlar akşam nille buluşucaz
sevindim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?