günaydın canlarımmmmmm hepinize
cemrecim canım yaa gitme ve burda yaz rahatlat kendini
kızlar günaydın
Günaydınlar kızlar nasılsınız
günaydınlarrrr
saat 111'de yola çıkıyoruz yarın istanbuldayım
günaydınlarrrr
günaydınlarrrr
günaydın kızlar...
cemrecim gecici bir durum olduguna inanıyorum.. en kısa zamanda aramızda olursun umarım:26:
Eki Görüntüle 282235
kızlar bununla birlikte yeşil kumas ekmek seepeti aldım ve 2damacana cam sürahi pembe mavi şimdilik
Eki Görüntüle 282260 Eki Görüntüle 282259
bunları aldım bakıcam ona göre yeşil ve baska rengine de bakıcaz askımla biz yatak odamıza 1 tane koycaz diğerileri mutfakta
ayyyy çok şekerler ben sadece onun şeffafını gördüm gördm hep bu renklerini ilk defa gördüm bunlar daha ciciymiş güle güle kullan
inş.bi gelsinlr de dün sipariş ettim bizde aşkımla şeffaını gördük
Günaydın canım nasılsın?
Sabah cemre onlinedı sordm nedenini ama bi alamadım umarım en kısa sürede düzelir.. İlişkiler bazen inişli çıkışlı olabilir..
iyiyim tatlımm senn
evet kotu donemler oluyo bazen hepimizde cemre zaten cok guclu bir kız... en kısa zamanda buraya donecegini biliyorum....
yagmurcum gule gule kullan aldıklarını
Aynen öyle dün ben yaşadım o kötü günü yine bi anı kaldı geçti gitti. Ama korkumu son doruklarda yaşadım.. Ama Allaha şükür biz atlattık.. Eminim cemrede atlatıcak.. :26:
iyiyim tatlımm senn
evet kotu donemler oluyo bazen hepimizde cemre zaten cok guclu bir kız... en kısa zamanda buraya donecegini biliyorum....
yagmurcum gule gule kullan aldıklarını
Eki Görüntüle 282266
selam kızlar nasılsınız.
cemre tam olarak sorun ne:S umarım düzelir..
orkide hoşgelcen inş. :)
kızlar ekteki 9.99 işe yararmı. sağlıklı acep
Eki Görüntüle 282235
kızlar bununla birlikte yeşil kumas ekmek seepeti aldım ve 2damacana cam sürahi pembe mavi şimdilik
nereden aldın canım bu şirin şeleri
eşya kalabalıgını sevmiyorum. bnde 3tane kçk var.. hediye gelmişti. onlarda ısıtırım yemekleri. ama çok uygun fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?