'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar...

cemrecim gecici bir durum olduguna inanıyorum.. en kısa zamanda aramızda olursun umarım:26:

günaydın kızlar...

cemrecim gecici bir durum olduguna inanıyorum.. en kısa zamanda aramızda olursun umarım:26:

Günaydın canım nasılsın?
Sabah cemre onlinedı sordm nedenini ama bi alamadım umarım en kısa sürede düzelir.. İlişkiler bazen inişli çıkışlı olabilir..

ayyyy çok şekerler ben sadece onun şeffafını gördüm gördm hep bu renklerini ilk defa gördüm bunlar daha ciciymiş güle güle kullan

inş.bi gelsinlr de dün sipariş ettim bizde aşkımla şeffaını gördük 2 yıl nasıl saklıcam die almıcam dedım ama askım al dedı kalmaz dedı ozamana delii:))

Son düzenleme:
Günaydın canım nasılsın?
Sabah cemre onlinedı sordm nedenini ama bi alamadım umarım en kısa sürede düzelir.. İlişkiler bazen inişli çıkışlı olabilir..

iyiyim tatlımm senn

evet kotu donemler oluyo bazen hepimizde cemre zaten cok guclu bir kız... en kısa zamanda buraya donecegini biliyorum....

yagmurcum gule gule kullan aldıklarını

selam kızlar nasılsınız.
cemre tam olarak sorun ne:S umarım düzelir..
orkide hoşgelcen inş. :)

kızlar ekteki 9.99 işe yararmı. sağlıklı acep

iyiyim tatlımm senn

evet kotu donemler oluyo bazen hepimizde cemre zaten cok guclu bir kız... en kısa zamanda buraya donecegini biliyorum....

sağol hayatım inş.kırılmazlarsa evlenen kadar
kaşık seti hoşuma gitti lazım olur gerçi ölcü gibi elim var ama onlarda gerek napim aldım

iyiyim tatlımm senn

Aynen öyle dün ben yaşadım o kötü günü yine bi anı kaldı geçti gitti. Ama korkumu son doruklarda yaşadım.. Ama Allaha şükür biz atlattık.. Eminim cemrede atlatıcak.. :26:
Eki Görüntüle 282266

selam kızlar nasılsınız.
cemre tam olarak sorun ne:S umarım düzelir..
orkide hoşgelcen inş. :)

kızlar ekteki 9.99 işe yararmı. sağlıklı acep

Bence kullanışlı bişeye benziyor plastik değil en azından kapağı sorun teşkil etmezse senin için ben beğendim şahsen

eşya kalabalıgını sevmiyorum. bnde 3tane kçk var.. hediye gelmişti. onlarda ısıtırım yemekleri. ama çok uygun fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…