'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 282278

bu nasıl. güzelmi değilmi bi türlü karar veremedim

giz hoşgeldin.. arada bak nevresmduyasına. çekimiz var

Eklentiler

• $7.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
söyemem ki manane mananeeee

aaaa neden sölemiyon

berfin canım ama çek bana yüklenmedi mailmi atsam yahu benim beğendiğim saten takımlar var ama kredi kartına yüklenmek istemiyorum poff

kızlar zaten annemle babam dün kızım birşey var belli dedi annem babamda üstüne gittime ne istysa alsın akıllı birini bulsun ben alırım herbşeylerni dedi annemde söz ve nişan olmadan bu ne acele yazamı evlencen kızım sen kızsın böle heveslenme dedi şok oldum bende aaaa ne oluyo alışverişemi gideyim dedim babamda güldü kadroya geçtiğimi çift maaş alacağımı biliyor ya bende evlenceğim kişide iyi kazanırsa ne olur dedim babamda sizin adınıza krediyle direk ev alır zorla size ödetirm bana güveneblrsn evimi verirm ama durumnz iyisede savurtmam dedi annem hadi diyelim biri var senin gibi savurganmı dedi bende yok olmaz marka takıntısı yoktur dedim babamda annemde gelsin tanışalım dediler şok oldum şok kim bu akıllı çocuk diolar

giz sitede canlı destek var. ordan bağlanmaya çalış. yada mail at..

annenlerde güzel demiş:)
şubat gibi nişan falan olsa güzelmi olur sanki:)
hadi bakalım hayırlısı canım

berfin paylaştığın satende beğendiklerim arasında bizim battanyelerle çok ciciş olur canım bakk ben mailine beğendiğim satenleri atayım malum foto koyamıyorum buraya mailime giriyorum ok

berfin paylaştığın satende beğendiklerim arasında bizim battanyelerle çok ciciş olur canım bakk ben mailine beğendiğim satenleri atayım malum foto koyamıyorum buraya mailime giriyorum ok

saol giz ya:)
ni yanım begeniyo bi yanım begenmiodu
iyi oldu yazman:)
I waiting for your mail:) (oldumu çağla hocam)

sana gıcıklık yapmak istiyomda ondan

giz sitede canlı destek var. ordan bağlanmaya çalış. yada mail at..

annenlerde güzel demiş:)
şubat gibi nişan falan olsa güzelmi olur sanki:)
hadi bakalım hayırlısı canım

canım öğrenci ama daha annemler birşey demez ama benim sevdicek güçlü olup karşılarına çıkmak istiyor

arkadaşlarım sen sevdiceğini maaş konsuunda 2 sene katlarsın sonra o senin 3 katın alır diyolardı herkes kadroya geçmemi eşitlik olarak gördü vallla millet ne dert etmişti bizim ilerki hayatımızı ahahahaha

Eki Görüntüle 282278

bu nasıl. güzelmi değilmi bi türlü karar veremedim

giz hoşgeldin.. arada bak nevresmduyasına. çekimiz var
nevresime bayıldım tek kelimeyle harika gözüm kalmadı desem yalan olur ama bende söz nişan olmadan bişey almak istemiyorum hevesim kursağımda kalsın istemiyorum :26:
I am waiting olcaktı =) yardımcı fiili unutmussun

mailine bak o zaman bence bakmadın mı?

banada hocalık yapramsın

nasıl geçtin kadroya bende sözleşmeli çalışyorum beklemedeyim nrde çalışıyorsun

mail at giz bekliyorum.

tabiki kadroya geçmen eşitlik. bn sırf bunun için çabalıyorum. kpss die uğraşıyorum.
bnmde çok glz bi işim var. web tasarım. kadro ihtimalimiz yok ama bu iş sürekli olucaktır.
ama ben kardo istiyorum. devletime bağlanayım diorum.
kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum
bunun için kadro şart diyorum..

giz hemen hemen aynı begendkilerimiz.d
bn bitek o siyah beyazı begenmedim. leopar desenine benzio. sevmedm onu.d

nasıl geçtin kadroya bende sözleşmeli çalışyorum beklemedeyim nrde çalışıyorsun

canım 3 senedir bu şirketteyim 120 saat mesai yaptığım oldu ayda bir zahmet geçirsinler diyordum gelecek vaadeden projedydim yazılım orda eşşek gibi çalışmıştık sadece hakkımız olanı verdiler ben ve ekip arkadaşlarıma inşallah en kısa sürede sende kadroya geçersin canım

aynn sana sonuna kadr katılıyorum :13:

inş. inş. inş... yaaaaaa

doğru şimdi zaman oldugu için am/is/are + ing olması lazım
mail gelmedi:S

tekrar yolladım canım, özelime mailini bidaha at bu da gelmediyse yanlıs yere atıyorumdur belki :S

nevresime bayıldım tek kelimeyle harika gözüm kalmadı desem yalan olur ama bende söz nişan olmadan bişey almak istemiyorum hevesim kursağımda kalsın istemiyorum :26:

banada hocalık yapramsın

yaparım tabi canım sorabilirsin aklına takılan herseyi ingilizce ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…