cemrecim bence herseyine yoluna girmiş artık... oluyor bole seyler ilişkilerde.. tatlıya baglanmıs gibime geldi o da sevidignden yapmıs ne yaptıysa seni kırmıs tabi ama onemli olan bole krizleride asabilmek
bence o dersini almış canım seni bidaha uzemez... cok sviyosunuz birbirinizi belli
14 dakika önce tlfnumu açtım msj yok. Msj attım dioloğu yazıyorum.
"Nasıl gidiyo bensiz hayat?"
o:
"SIKICI SENN"
b:
"Neden sıkıcı ?"
o:
"Ne bilimm alışkanlık herhalde, soru sordum bende??"
b:
"Sadece alışkanlık demek. Merak etme zamanla bensizliğede alışırsın."
o:
"Sen dün mesajımı okuyup cvp vermedin mi yoksa uyudun mu, alışmak sevmekten daha zor geliyor"
b:
"Telefonum kapalıydı yeni açtım."
o:
"Tamm"
b:
"Seversinde başkasını yakında merak etme dünyada kız çok. Ama dikkat et benm gibsini sevme o kızada yazık olur."
o:
"Saçmalama ben senden başkasını sevemem. Dün kabus geldi bana biliyomusun, gözümle gördüm hatta."
b:
"Allah görüyo işte herşeyi dün gece neler yaşattıgını herşeyi görüyo"
o:
"Kalkamadım üstümde beyaz bişi vardı sanki"
b:
"Allah çok büyük sen devam et bana böyle davranmaya suclamaya Allah çok büyük dün gece neler yasadıgımı kimse bilemez."
o:
"haklısın tmm"
b:
"Ne haklıyım ne tmm sen beni kötü seylere cek yapmadıgım seyleri düşünmediğim seyleri bana yakıstır. Ben bişey demiyorum artık."
b:
"Büyük kararlar aldım gece çok düşündüm çok acı çektim ama bunları yapmaktan baska çarem yk. Senin istediğin gibi olamıyorum. Kendim gibi olucam artık istediğini de istersen ayrıl umrumda değil. Beni seven bana güvenen bana inanan insan benm ne dediğimi ne hareket yaptıgımı gözümün içine bakınca ne demek istediğimi anlar."
o:
"Seni seviyorum işte Allah kahretsin ne yapiosam o yüzden oluyo. Seni kıskanmasam banane derim anlamıyomusun ne kadar sevdiğimi."
b:
"Anlıyorum ama canımı çok yakıyosun dün gece kalp krizi geçiriyodum resmen.nefes alamadım haberin var mı neler yasadım yok nerden olucak ki?Ben senn üstüne titredikçe bişiler yapmak istedikçe gitmem gelmem olmaz hep yüzüme vuruyosun beni kahrediyosun. Ben bunları yasıycak naptım ki sana??"
o:
"Tmm bişi demicem sana,söz hiç bişine karışmıcamm, vurdumduymaz olucam"
b:
"Hayır vurdum duymaz olmanı istemiyorum!!!! Karışıcaksın tabiki ama beni kırmacanımı acıtma lütfen Gitmem zaten deme ( senden başka kimim var benim ( Söylesene ("
o:
"Bernimde senden başka kimsem yok, tmm karışıcam acıtmadan dikkat edicem."
b:
"Tmm"
o:
"Tmm mı "
b:
"Hıhı tmm"
o:
"tmm"
Ve bukadar kızlar son mesajından 1 dakika geçti hepsi bu
Sevmesem katlanmam ki cnm
Evet bu sefer aldı dersini bende inanıyorum. Gece baya sey yasamıs çünkü. Hep beni üzünce geliyo bu karabasan ona. Neden bilmiyorum, Allah gerçekten çok büyük. Ben buna çok inanıyorum.
cağla bizim oralıydı galiba erkek arkadaşın.
bu doğru bişey değil ama ordakilerin çocu öyle. herhalde kanda var bi sorun:)
sevgisinden şüphe etmiyorum ama azcık asabi enişteminiz:)
ona böyle kabul edip ya yola devam etcen yada sırtını döncen
ki bnce sevgi kolay bulunan bişey değil..
güzel olcak herşey.. siz beraber olunca herşeyin daha güzel olcagını inanıyorum:)
güzel olcak herşey.. siz beraber olunca herşeyin daha güzel olcagını inanıyorum:)
cemre seninkinde erken düzelme semptomu var yapıyo çat yaptığını yüzüne vurulunca farkediyor aferin ona ne güzel işte yola geliyor millet ayrılır yine yola gelmez seninki uysal canım affet gitsin ayy fazla iyimserim biliyorum ama olan bu sevelim hayat sevince güzel
canım benim bak sen sevdiğin ve kızgın olduğun için herşeyi yanlış anlamış olabilirsin ama bence bu konuşmadan anladığım kadarıyla seni seviyor ve senle barışma yoluna gitmiş. Bence sende uzatma sevginin peşinden koş
canım benimki Tokatlı yaa karıstırdın heralde :26:
benm suan bi sorunum yok benimkiyle... sakin bi insan.. hep böle devam eder inşallah
benim sevdiğide batmanlı
Evet cnm sanırım öyleSeviyorum bende hemde çok biraz daha anlayışlı olsaa ahh ahh
Barıştık zaten cnm benm. Gerçi sade msj atıyoruz gene ama konuşuyoruz. Dün sinema olayından açıldı konu ne güzel konuşuoken yanlış anladı beni kızdı bağırdı düşünmediğim seyleri söyledi bana ondan böyle oldu yani suç bende değilkiii. Bende olsa o asla böyle yapmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?