ben gelldiimmmmmmm
balım 2 saat önce hemşerin beni annanemden istedi
Kızlar annanişkomla gözlükçüye falan gittik ve çeyiz aldıkBi tane saç (kavurma yapmak için) , 2li borcam , bide minik demlik aldım geçende cafeye gittiğ,mizde elma çayını onunla getırmıslerdı cok hosuma gıtmıstı bugun karsıma cıktı hemen aldım 2-3 bardak cıkıyo ıcınden
Eki Görüntüle 282372 Eki Görüntüle 282373 Eki Görüntüle 282375
minnakım elma şekeri gibi geliosun sen
hayırlı ugurlu olsun.d
o çaylık varya onlar çok şugar. bnada kurşurnulu getirmişlerdi.d
eniştemi muşlumu yahu
mınnakım hosgeldin bi basladın tam basladın kuzummm her yeni şeyler ohhhgüle güle kullan cicişleri
güle güle kullan cnm.
Ayy benim askımda cok seviyor her gittigimizde gördügünde o demlikle oynuyor deli yaa almak lazım diyor evimize ama almıyorr neyi bekliyorsa
yok enişte kastamonulu bebiimm, ceyızlerı aldıgımız yerde muşlu biri annaneme torununu bana versene sanada beraber bakarız dedi şakayla karışık
sorma balım annanem meger benden daha hevesliymiş
yaa ben ılk gordugumde amerıkayı yeniden keşftmiş gibi heycanlanmıstım cok değişik gelmişti2 tane aldım ama 1 tane yetermi acep birinide şimdi kullansam
minnakım cicilerin çok güzel valla bir başladın maşallah canım
tesekkur ederiimmm canımmmmyaa bu arada gizoşum biz beraber fotgraf studyosu acalım yaa resmen adamıı kazıklıyolarr, 12 adet 30tl + bide maile yollama 5 tl köşeyi döneriiizz valla gizoooşuum
kızlar az önce ananişim aradı..
kaynanam olcak insan teyzemi aramıs ve birsuru yalan solemiş
benim ailem nişan mekanını bile tutmak uzereyken onlar yuzunden nişandan vazgecti ama O, kızın ailesi nişan istemiyo demiş
evin kredisini sözlüm oduyo ama BİZ oduyoruz demiş
he bide ben bi turlu diplomamı alıp mezun olamıyomusum ondan İŞ BULAMIYOMUŞUM!
deliricem!!!
bide sözlüme kendini acındırıyo ve sözlüm senin annen yengen yanlıs anlamıs bizimkiler ole bişe demişler die onları savunuyo...
aksam goruscem sözlümle bu olaylardan bahsetmeliyim ...bahsetsem yine annesini savuncak biliyorum daha da cok cıldırcam
ama bahsetmezsem bu kadına gider patlarım ortalık karısır....
şeytan at yuzugu kafalarına diyo
yine zıvanadan cıkardı bu kadın beni!!!!
Tam kaynana vallaaSen sözlünle konuş böyle böyle demiş çok üzüldüm söylediklerine diye anlat, sözlüne kızarak anlatma sonuçta yapan kaynanan .. Sinir bi durum yaaa
bende tasarımları shoplarını yaparım
tesekkur ederiimmm canımmmmyaa bu arada gizoşum biz beraber fotgraf studyosu acalım yaa resmen adamıı kazıklıyolarr, 12 adet 30tl + bide maile yollama 5 tl köşeyi döneriiizz valla gizoooşuum
cağla napcan sen bu kadınla ya:S eşi ve ailesiyle sorun yaşayanlar bölümünü okyunca deli oluyorum korkuyorum.kızlar az önce ananişim aradı..
kaynanam olcak insan teyzemi aramıs ve birsuru yalan solemiş
benim ailem nişan mekanını bile tutmak uzereyken onlar yuzunden nişandan vazgecti ama O, kızın ailesi nişan istemiyo demiş
evin kredisini sözlüm oduyo ama BİZ oduyoruz demiş
he bide ben bi turlu diplomamı alıp mezun olamıyomusum ondan İŞ BULAMIYOMUŞUM!
deliricem!!!
bide sözlüme kendini acındırıyo ve sözlüm senin annen yengen yanlıs anlamıs bizimkiler ole bişe demişler die onları savunuyo...
aksam goruscem sözlümle bu olaylardan bahsetmeliyim ...bahsetsem yine annesini savuncak biliyorum daha da cok cıldırcam
ama bahsetmezsem bu kadına gider patlarım ortalık karısır....
şeytan at yuzugu kafalarına diyo
yine zıvanadan cıkardı bu kadın beni!!!!
bende tasarımları shoplarını yaparım
cağla napcan sen bu kadınla ya:S eşi ve ailesiyle sorun yaşayanlar bölümünü okyunca deli oluyorum korkuyorum.
sözlün annesinin anormal oldugunun farkındamı. yoksa anneme öyle diyemezsin modundamı.
evlilik bu çok dikkakli olman lazım.
ve kaynanla yakın oturmaycaksın sımı
bilmiyorum napcamı..
annem soledi... sen o kadına layık degilsin o insanlarla yapamazsın dedi ama aşkın gözü kör olsun!!!
yol yakınken vazgecebilirdim ama askımdan vazgecemedim işte :43
kendi anneme de ona da yakınım... ikisinin ortasında evim.. 2 şer sokak var aramızda..
sözlüme baska anlatıolar herseyiii
o da bak benimkiler böle böle anlattı diyo.... teyzesi ve teyzesinin kızı da annesine arka cıkıyo... benim ailemi yalancı konumuna dusuruyolar
doğrusunu söylemek gerekirse senin için korkuyorum çağla..
sana ayrıl demeye kimsenn hakkı yok ailenin dışında..
ama iyi düşünülmesi lazım.
kaynananla yada sözlünle.. naz ın dediği gibi sözlünün bi suçu yok. ona böyle anlatman lazım. ilerde başka şeyler olur die korkuyorum.
ama o hale annesine inanmaya devam ediosa tavrını koyman sanırım doğru olan
keşke uzak olsaydınız. sen en doğal hakkınla anneni özliceksin oraya gitmek isteyeceksin bu sefer oraya gidio buraya gelmio muhabbeti pff
ya çağlam çok üzüldüm ya sinir oldum o ayrı ama o kadının hakkından anca oglu gelir eger cidden okdar kötüyse oglu anayı karsısına alıcak senı ıstıyorsa yaa
böyle seyi sevmem ama yapıcak baska yolu yok asıl o kadaın yalancı bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?