'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güle güle kullan cnm.
Ayy benim askımda cok seviyor her gittigimizde gördügünde o demlikle oynuyor deli yaa almak lazım diyor evimize ama almıyorr neyi bekliyorsa

minnakım elma şekeri gibi geliosun sen

hayırlı ugurlu olsun.d
o çaylık varya onlar çok şugar. bnada kurşurnulu getirmişlerdi.d

eniştemi muşlumu yahu

yok enişte kastamonulu bebiimm, ceyızlerı aldıgımız yerde muşlu biri annaneme torununu bana versene sanada beraber bakarız dedi şakayla karışık

mınnakım hosgeldin bi basladın tam basladın kuzummm her yeni şeyler ohhh güle güle kullan cicişleri

sorma balım annanem meger benden daha hevesliymiş

güle güle kullan cnm.
Ayy benim askımda cok seviyor her gittigimizde gördügünde o demlikle oynuyor deli yaa almak lazım diyor evimize ama almıyorr neyi bekliyorsa

yaa ben ılk gordugumde amerıkayı yeniden keşftmiş gibi heycanlanmıstım cok değişik gelmişti 2 tane aldım ama 1 tane yetermi acep birinide şimdi kullansam

Kızlar bişey sorcam size :26:

Çay seti alan oldu mu aranızda çaydanlık değil ama bilen var mı hangisi nerde iyidir? :26:

minnakım cicilerin çok güzel valla bir başladın maşallah canım

tesekkur ederiimmm canımmmm yaa bu arada gizoşum biz beraber fotgraf studyosu acalım yaa resmen adamıı kazıklıyolarr, 12 adet 30tl + bide maile yollama 5 tl köşeyi döneriiizz valla gizoooşuum

tesekkur ederiimmm canımmmm yaa bu arada gizoşum biz beraber fotgraf studyosu acalım yaa resmen adamıı kazıklıyolarr, 12 adet 30tl + bide maile yollama 5 tl köşeyi döneriiizz valla gizoooşuum

evet bende düşünüyorum elimizdeki makinelerle onlardan daha iyi iş çıkarırz hatta yemez içmez düğün fotoğrafçılığı bilem yaparız ada için mekan ayarlarım o derece oho paraya many deriz dilimiz değişir

kızlar az önce ananişim aradı..

kaynanam olcak insan teyzemi aramıs ve birsuru yalan solemiş

benim ailem nişan mekanını bile tutmak uzereyken onlar yuzunden nişandan vazgecti ama O, kızın ailesi nişan istemiyo demiş

evin kredisini sözlüm oduyo ama BİZ oduyoruz demiş

he bide ben bi turlu diplomamı alıp mezun olamıyomusum ondan İŞ BULAMIYOMUŞUM!

deliricem!!!

bide sözlüme kendini acındırıyo ve sözlüm senin annen yengen yanlıs anlamıs bizimkiler ole bişe demişler die onları savunuyo...

aksam goruscem sözlümle bu olaylardan bahsetmeliyim ...bahsetsem yine annesini savuncak biliyorum daha da cok cıldırcam

ama bahsetmezsem bu kadına gider patlarım ortalık karısır....

şeytan at yuzugu kafalarına diyo

yine zıvanadan cıkardı bu kadın beni!!!!

Tam kaynana vallaa Sen sözlünle konuş böyle böyle demiş çok üzüldüm söylediklerine diye anlat, sözlüne kızarak anlatma sonuçta yapan kaynanan .. Sinir bi durum yaaa

Tam kaynana vallaa Sen sözlünle konuş böyle böyle demiş çok üzüldüm söylediklerine diye anlat, sözlüne kızarak anlatma sonuçta yapan kaynanan .. Sinir bi durum yaaa

sözlümde şapşal şapşal işte!

hala bana onları savunabiliyosa o da şapşal

allahın cezası kadın nefret ettim iyice...

bende tasarımları shoplarını yaparım

cağla napcan sen bu kadınla ya:S eşi ve ailesiyle sorun yaşayanlar bölümünü okyunca deli oluyorum korkuyorum.
sözlün annesinin anormal oldugunun farkındamı. yoksa anneme öyle diyemezsin modundamı.
evlilik bu çok dikkakli olman lazım.
ve kaynanla yakın oturmaycaksın sımı

Son düzenleme:

bilmiyorum napcamı..

annem soledi... sen o kadına layık degilsin o insanlarla yapamazsın dedi ama aşkın gözü kör olsun!!!

yol yakınken vazgecebilirdim ama askımdan vazgecemedim işte :43

kendi anneme de ona da yakınım... ikisinin ortasında evim.. 2 şer sokak var aramızda..

sözlüme baska anlatıolar herseyiii

o da bak benimkiler böle böle anlattı diyo.... teyzesi ve teyzesinin kızı da annesine arka cıkıyo... benim ailemi yalancı konumuna dusuruyolar

doğrusunu söylemek gerekirse senin için korkuyorum çağla..
sana ayrıl demeye kimsenn hakkı yok ailenin dışında..
ama iyi düşünülmesi lazım.
kaynananla yada sözlünle.. naz ın dediği gibi sözlünün bi suçu yok. ona böyle anlatman lazım. ilerde başka şeyler olur die korkuyorum.
ama o hale annesine inanmaya devam ediosa tavrını koyman sanırım doğru olan
keşke uzak olsaydınız. sen en doğal hakkınla anneni özliceksin oraya gitmek isteyeceksin bu sefer oraya gidio buraya gelmio muhabbeti pff

ya çağlam çok üzüldüm ya sinir oldum o ayrı ama o kadının hakkından anca oglu gelir eger cidden okdar kötüyse oglu anayı karsısına alıcak senı ıstıyorsa yaa
böyle seyi sevmem ama yapıcak baska yolu yok asıl o kadaın yalancı bee
ya özür dileyerek bişi sorcam ama bana kırılma ne olur acaba seni istemiyormu o taraf böle bişi oldu mu çağlam aranızda ondan mı bu yediremiyor zorunlu mu isitediler yanı yoksa nie yapsın kaynanannn((

Son düzenleme:

bende korkuyorum artık kendimden....

cok seviyorum evet ama bi yanım ugrasma hiç bunlarla diyo... hele sözlümde onları korudugu anlarda...

bilmiyorum... evlendikten sonra da bana huzursuzluk verirse cok kötü...

kadın hiç vazgecmiyo yagmurcum

o da bir aldı iki aldı karsısına şimdi caktı durumu tribünlere oynuyo

sözlüm cok hasas ve duygusal... duygularını sömürüyo kotu olan biz oluyorz

napıyım ben... evlendikten sonra da bole olursa ask mesk kalmaz valla... kendimi tanıyorum...

pireye kızıp yorgan yakmakta istemiyorum ama canımı cok sıkıyolar

çağla cidden bu kadın tam kaynana değmez üzülme çocuk seni seviyo ben inanıyorum ki bu kadın birgün düzelcek ama daha seneler var ama komik yani basit şeyler sen sözlünle dik dur boşyere canını sıkma o kadın yanlış kişiye bulaşıyo canım sen iyiliğinle dik duruşunla ez onu senin kalbin temiz o utansın

hayır yagmurcum istememe gibi bi durumu yok

sözde beni cok seviyo ayrıca.. ama sözde....

işin benle alakası yok kim olsa bu kadın bunu yapardı.. cinsi bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…