'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özde sevmesi önemli sen hissedemiyorsan cidden sevmiyordu çağla düzelcek bu kadın ama vakti var

bende hep onu istedim ama olmadı karsıma böle biri cıktı... vardır bi hayır diyip sabrettim sabrediyorum ama koskoca kadının yalan soleyip sucu benim annemin uzerime yıkmasını hazmedemiyorum gizoşum

o oyle dik durustan falan anlıcak bi tip degil.. umursuz, bencil, ruhsuz kadının teki...

dusun.. 28 yasında ogluna bir gun uykusundan feragat edip kahvaltı hazırlamıs insan degil

babaları yapmıs herseyini... hastayım diyip yatarmıs böle gencligindede...

ooooof offf ne diyebiliriz ki Allah yardım etsin sözlünle konus amaaa

balım klasik kaynana seninki, oğlunu ondan çalan kız gibi görürler ya ondan. Sözlünde sana yandaş olsa annesının huyunu bılse aslında sende umursamıcaksın bılıyorum. Annen yalancı konumuna gelıyo hazmedememen cok normal ama bu sefer senın ailenle sözlünün arasında soğukluk baslarsa nasıl olucak canım. Aslında sözlün, onun ailesi ve senın aılen hep beraberken konu acılsa sözlünde anlasa sizinkilerin değil kaynananın arada laf değiştirdiğini keşke. Bayramda böyle bişey yapma imkanın yokmu balım ? Annen daha siz tanısmadanda demişti bu kadının cinsi bozuk oldugunuu

ooooof offf ne diyebiliriz ki Allah yardım etsin sözlünle konus amaaa

konusucam canımm umarım sinirlenmeden konusabilirim....

ole bişey yapsam o ortamda da oynar... bu sefer annemin tepesi iyice atar ve girerler birbirlerine...

annem bayramda da kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum diyo zaten canım

ya en cok korktugum budur aileler birbirinze ısınmazsa...
ya ne cok dert var aslında ya yok cocuk sana iyi davranıyormu rahatsn ya anası cıkar anasımı ıı görümce cıkar cıkarda cıkar anasını satım bu ne ya hep kadına mı ya hep mi yaaaaaa hep bizmi çekicez düşüncez arada kalcaz yaaaaaaaaaaaaa çok sinirlendim valla suan offff

annende haklı bı yonden canım ama sende boyle arada kalıyosun nasıl olucak boylee

cağlacaım dediğim gibi sözlün seni anlıyorsa sana hak veriosa ilerdede yanınada olur.
ama evlenincede kaynana böyle devam ederse, sözlünde yanında olmazsa çok fazla zorlanırsın

bi ben evlenince kaynananın değişceğini , normal olcagı kanatindeyim

canlarım ben çıkıyorum yavas yavas kendinize ii bakın

çağlam üzülme diyemem ama askınla konus ve sessız kalmasın bu sefer sende çok sinirlenme adam anasının böle oldugunu bilmiyordur

bende karmkarısıgım yagmurcum

annende haklı bı yonden canım ama sende boyle arada kalıyosun nasıl olucak boylee

bilmiyorum nazcım nolcak inan bilmiyorum zaten baska baska sorunlarda var... gecen sefer mesele cıkan sorunlar.. onların ustune bde bunu koydu bilmiyorum napıcam artık

bu aksam konusup anlıcam artık kimin yanınd oldugunu...

ama şöle bi durum var gidip bnmki anne anlat sen bole bole dedin mi dese ki der

kadın yeminler edip inkar eder biliyorum... cocuk da napsın öz annesinin yalan yemin edecegini dusunemiyo

uuuuww çook cool aksın paralarda hayrettin bile deriz

ahh ah kendimi direk memur yaparıp soldi lerimle:)
sonrada çağlanın kaynanasını ihmal ederim

bundan sornası annesini tanıyıp tanımamasına kaymış. haber verirsin tatlım. hayırlısı olur inş

kızlar ben geldimmm
netim hala gelmedi halamdan yazıorm düzelir düzelmez gelicem ki(
özledm herkesii
gizoşumlaydık bu gün ayrıntıları anlatır o size hem yeni cicilerde aldıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…