hayır yagmurcum istememe gibi bi durumu yok
sözde beni cok seviyo ayrıca.. ama sözde....
işin benle alakası yok kim olsa bu kadın bunu yapardı.. cinsi bozuk
çağla cidden bu kadın tam kaynana değmez üzülme çocuk seni seviyo ben inanıyorum ki bu kadın birgün düzelcek ama daha seneler var ama komik yani basit şeyler sen sözlünle dik dur boşyere canını sıkma o kadın yanlış kişiye bulaşıyo canım sen iyiliğinle dik duruşunla ez onu senin kalbin temiz o utansın
özde sevmesi önemli sen hissedemiyorsan cidden sevmiyordu çağla düzelcek bu kadın ama vakti var
bende hep onu istedim ama olmadı karsıma böle biri cıktı... vardır bi hayır diyip sabrettim sabrediyorum ama koskoca kadının yalan soleyip sucu benim annemin uzerime yıkmasını hazmedemiyorum gizoşum
o oyle dik durustan falan anlıcak bi tip degil.. umursuz, bencil, ruhsuz kadının teki...
dusun.. 28 yasında ogluna bir gun uykusundan feragat edip kahvaltı hazırlamıs insan degil
babaları yapmıs herseyini... hastayım diyip yatarmıs böle gencligindede...
bende hep onu istedim ama olmadı karsıma böle biri cıktı... vardır bi hayır diyip sabrettim sabrediyorum ama koskoca kadının yalan soleyip sucu benim annemin uzerime yıkmasını hazmedemiyorum gizoşum
o oyle dik durustan falan anlıcak bi tip degil.. umursuz, bencil, ruhsuz kadının teki...
dusun.. 28 yasında ogluna bir gun uykusundan feragat edip kahvaltı hazırlamıs insan degil
babaları yapmıs herseyini... hastayım diyip yatarmıs böle gencligindede...
bende tasarımları shoplarını yaparım
ooooof offf ne diyebiliriz ki Allah yardım etsin sözlünle konus amaaa
balım klasik kaynana seninki, oğlunu ondan çalan kız gibi görürler ya ondan. Sözlünde sana yandaş olsa annesının huyunu bılse aslında sende umursamıcaksın bılıyorum. Annen yalancı konumuna gelıyo hazmedememen cok normal ama bu sefer senın ailenle sözlünün arasında soğukluk baslarsa nasıl olucak canım. Aslında sözlün, onun ailesi ve senın aılen hep beraberken konu acılsa sözlünde anlasa sizinkilerin değil kaynananın arada laf değiştirdiğini keşke. Bayramda böyle bişey yapma imkanın yokmu balım ? Annen daha siz tanısmadanda demişti bu kadının cinsi bozuk oldugunuu
konusucam canımm umarım sinirlenmeden konusabilirim....
ole bişey yapsam o ortamda da oynar... bu sefer annemin tepesi iyice atar ve girerler birbirlerine...
annem bayramda da kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum diyo zaten canım
konusucam canımm umarım sinirlenmeden konusabilirim....
ole bişey yapsam o ortamda da oynar... bu sefer annemin tepesi iyice atar ve girerler birbirlerine...
annem bayramda da kesinlikle yuzunu gormek istemiyorum diyo zaten canım
Ekip tamamdır ohhh değmesinler keyfimize Giz'imin dediğii gibi paraya money deriz
yok ben soldi dicem italyanca
daha asil duruyor
ya en cok korktugum budur aileler birbirinze ısınmazsa...
ya ne cok dert var aslında ya yok cocuk sana iyi davranıyormu rahatsn ya anası cıkar anasımı ıı görümce cıkar cıkarda cıkar anasını satım bu ne ya hep kadına mı ya hep mi yaaaaaa hep bizmi çekicez düşüncez arada kalcaz yaaaaaaaaaaaaaçok sinirlendim valla suan offff
annende haklı bı yonden canım ama sende boyle arada kalıyosun nasıl olucak boylee
cağlacaım dediğim gibi sözlün seni anlıyorsa sana hak veriosa ilerdede yanınada olur.
ama evlenincede kaynana böyle devam ederse, sözlünde yanında olmazsa çok fazla zorlanırsın
bi ben evlenince kaynananın değişceğini , normal olcagı kanatindeyim
uuuuww çook coolaksın paralarda hayrettin bile deriz
bu aksam konusup anlıcam artık kimin yanınd oldugunu...
ama şöle bi durum var gidip bnmki anne anlat sen bole bole dedin mi dese ki der
kadın yeminler edip inkar eder biliyorum... cocuk da napsın öz annesinin yalan yemin edecegini dusunemiyo
2013 gelinlerinin topiki ne çabuk açılmış yahukısmetse bende 2013 gelini olcam
hoşgeldiinn yeni gelincikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?