'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heheheheee 2012 söz nişanlı-2013 gelini olaraktan (inşallah tabii) merhaba demek istiyorum sizlere kızlarrr çeyiz yok bişi yok daha, anca anneler tanıştı. Şubat gibi söz yaz sonu gibi nişan 2013 yazı da düğün die sıraladık.. bakalım.. Güzel Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inş....

Bizde söz nişan yaza kısmetse kaç yıldır birlikteyiz sülesem mi acaba 6 yılı devirdik

biz 5 senedir canım bu sene nişanlandık.şubatta da askere göndericem

ayy ayy yanlız degilsin benimde bes bucuk sene olacak

hayırla gitsin gelsinn canımm

çeyizleriniz ne alemde ??

topigimiz çok hızlı yanlız çeyiz konusunda

benim daha pek bişiyim yok ben çarşı pazar gezerken hoşuma gidenlerden alıyorum o kadar daha tam başlamış sayılmam malum daha koskoca 2 sene var.

hoşgeldiniz gelincikleerr asker beklıcek olanlara sabır dılıyorumm bi aşk için en güzel sınavlardan biri askerlik tez zamanda kavusun daha yenı kavusanlardan bi asker yareniyim bende 2 bucuk ay oldu kavusalı aşkıma

Ben daha yeni başladım sayılırrr. :26: Yavaş yavaş alıyom

uzun dönem canım.Şu askerlik bi inse keşke

Bütün askerlik dönemi boyunca bu haberi bekledim ama malesef

kızlar selam yazıp cıkcam

Yeni gelinlere hosgeldn dyorum

nilimle bulustuk sradradvryusta begendgm rugan ayakbbları cevahrde deglde nilin magazsnda buldum bide personel indrmi yaptı aldım

Onun çeyzne aldıgı brabantia baharat setinde aldım vallla güzel bir alısvers oldu nilimle magazada baktık piyasa arastırdık özlemiştm onuda iyi oldu görmek

hepinzi öpüyorum
Çaglacım eminm hersey yoluna grcek kaynananan anlıycak çünkü yaptıgı yakısmayan hareket yasına yakısımıyor annenin günahnı aldı resmen allah akıl fikir versin

Hoşbuldukkk bizimde askerlik biteli 6 ayy olmuş askerdeyken bu kadar hızlı geçmiyodu zamen

bizde canım indirimde olanları birbirimize söyleyip begendiklerimizi alıyoruz

yaş kaç sizin kızlar ???

ben 23 yaşındayım canım sen?

gizemcimm bekliyorum seni amaa özledimm

cicilerini de en yakın zamanda görmek istiyorum

ben 26 yaşındayım kızlar

hangi şehirlerdensiniz ???

Hoşbuldukkk bizimde askerlik biteli 6 ayy olmuş askerdeyken bu kadar hızlı geçmiyodu zamen

ben 23 yaşındayım canım sen?

kesınlıkle geccmıyoooduuu yengecım yaa hele son 3 gun neyse gozlerını korkutmım yenı asker yarenlerının

Bende 23 yasındayım bu arada

yeni gelinckler bende 23 yasndayım 19 yasmdan beri sevdgmle brlkteym ünide tanıstık benim okul 3 snedr bitti bende okul yolu beklyorum agustostoda asker yolu gözlcem kızlar

gizemcimm bekliyorum seni amaa özledimm

cicilerini de en yakın zamanda görmek istiyorum

ben 26 yaşındayım kızlar

hangi şehirlerdensiniz ???

İstanbullll

kesınlıkle geccmıyoooduuu yengecım yaa hele son 3 gun neyse gozlerını korkutmım yenı asker yarenlerının

Bende 23 yasındayım bu arada
o 3 günnn bi ömürrdü korkutmak gibi olmasın ama neyseki bitti

yaaa amaaa haksızlık bütün gelincikler istanbulldaa yaa

hemen evi taşıyyorum istanbula

minnakım hoşgeldinn canımmm napıyosuun ???

kızlar ben onsuz yapamam ki bi gün görmesem özlüyorum birazda mızmızlaşıyorum sonra yanıma geliyo dünyalar benim oluyoAma bu askerlik çok kötü şimdiden bizi baya zorluyo gidince daha zor olacak dilekolay koskaca 460 gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…