yeni gelinckler bende 23 yasndayım 19 yasmdan beri sevdgmle brlkteym ünide tanıstık benim okul 3 snedr bitti bende okul yolu beklyorum agustostoda asker yolu gözlcem kızlar
yaaa amaaa haksızlık bütün gelincikler istanbulldaa yaa
hemen evi taşıyyorum istanbula
minnakım hoşgeldinn canımmm napıyosuun ???
fatosum canım bende seni özledim ama sabah mail atarım senin kelebekli çay pasta setnden yoktu bardakları vardı üretmi durmus onun yahuu çok üzüldm benm begendm günlük takımıda nilck alll kacırma dedi bakalım
Ben seni kocaman öpüyorum ama çok ders çalıs emi
Sen nerdesin canımm. Hemen bi el atalım senide alalım buraya
İstanbullll
o 3 günnn bi ömürrdü korkutmak gibi olmasın amaneyseki bitti
yaaa amaaa haksızlık bütün gelincikler istanbulldaa yaa
hemen evi taşıyyorum istanbula
minnakım hoşgeldinn canımmm napıyosuun ???
çok sukur bitti
Cidden tum gelıncikler istanbuldaaaEvi tasımana gerek bile yok balım burda birsürü evin var biliyosun yorgunum bugun annanecikle çeyiz turuna cıktık. Hasta ama gezmedende aşaa kalmıyo taburemız var 3 adım atıp 5 dk oturyuoruz bırazdan yatıcam yarın erken kalkıcam yarın ikeaya foruma falan gidicem inşallahh
Sen nasısın canım?
Bu kadar gelini bir arada bulmuşken daha önce başka topikte sorupta cvp alamadığım sorumu sorıyımfiyatları biraz pahalı ama sizce nasıl
çok sukur bitti
Cidden tum gelıncikler istanbuldaaaEvi tasımana gerek bile yok balım burda birsürü evin var biliyosun yorgunum bugun annanecikle çeyiz turuna cıktık. Hasta ama gezmedende aşaa kalmıyo taburemız var 3 adım atıp 5 dk oturyuoruz bırazdan yatıcam yarın erken kalkıcam yarın ikeaya foruma falan gidicem inşallahh
Sen nasısın canım?
bende boshun kırmızı serisini istiyorum cnm bunlar ne kadar
canımsıınnn
çok isterdimm istanbulda olmayı ama kader işte inşallah bigün oralara geldigimde hepinzle tanışıcam çok merak ediyorum hepinzi=)
annanecik gezmelerede çıkıyo demek kokoş kokoş gezin
bende çok şükür iyiyim canımm 3 gündür alışverişteyim hala bişiler alamadı kendime erkek arkadasımla yrn yine çıkıcaz inş bu sefer buluruz =)
güzel ciciler varmı canım bişiler aldınızmı ??
Bu kadar gelini bir arada bulmuşken daha önce başka topikte sorupta cvp alamadığım sorumu sorıyımfiyatları biraz pahalı ama sizce nasıl
İkea en uğrak mekanlarımızdan
bikaç parça ceyızlık bişiler aldım ekledim bıkac sayfa onceye saç kavurmak için saç aldımannanem benden meraklı cıktı gorsen o evlılıge hazırlanıyo sanarsın bayramlık ıcınde etek falan aldım buyuklere gıttıgımde gıynıcem hanımhanımcık olim dedim hep yırtık kotla goruyolar
Çok guzeller topiğimizden birisi daha alıcaktı bunlardan mutfagınlada uyumlu olucaksa al canım güle güle kullan
evetttopik bulusmasında gitmiştik bi kadeh vardı kocaman aklım onda ne zamandır yarın foruma gitmişken onuda alim
bikaç parça ceyızlık bişiler aldım ekledim bıkac sayfa onceye saç kavurmak için saç aldımannanem benden meraklı cıktı gorsen o evlılıge hazırlanıyo sanarsın bayramlık ıcınde etek falan aldım buyuklere gıttıgımde gıynıcem hanımhanımcık olim dedim hep yırtık kotla goruyolar
Çok guzeller topiğimizden birisi daha alıcaktı bunlardan mutfagınlada uyumlu olucaksa al canım güle güle kullan
evetttopik bulusmasında gitmiştik bi kadeh vardı kocaman aklım onda ne zamandır yarın foruma gitmişken onuda alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?