'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar...
berfin benim de yine kargoyla sorunum çıktı, sinir olmaya başladım, hiçbir şey sipariş edesim gelmiyor artık...

kızlar aranızda dekorekodan alışveriş yapan biri vardı, ona sormak istiyorum. hiç gönderdik maili vs göndermiyorlar mı? hangi kargoyu kullanıyorlar? yarın sevkiyat için son gün ama hala ses soluk yok dekorekodan :S

benm kettlemla ekmak kızartma makinemi gördüm sanki
bence çok şık kesinlkle onu da almalıyız
çatal bıcağmdan da bi hikayesi oldu kızlar
akşam gizemn yanından ayrılınca halama geldim, nete girip bi bakıym dedmhesabım kesilince alıcaktm bi de baktm tüm çatal bıcak fiyatları hisarın satış fiyatına dönmüşşşyıkıldm resmen(
hemen mail attm müşteri hizmetlerine daha öncede mailleşmiştk:) söledm tam sipariş vericektm fiyatlar 300tl artmıs nedeni bayram mı fln die sonra düşermi die, 5 aydır takipteym sonuçta hep düşükken ben alıcam sırada standarta çektiler, gece rüyamda gördm sonra 15dk benm için fiyatları geri çekiolardı:))
rüyam gerçek oldu sabah cvp yazmıslar ekim ayı yoğun siparişler nedeniyle arttırmıslar tekrar güncelliorz smdi dediler
hepsinin fiyatı bi süreliğine daha geri çekildi hemen aldm tabee
768di 491e aldm:))

Hangi ara yaptın kız

Güle güle kullann

mrb tanısmıorz sanırm ama nil ben:)
hemen kalkar kalkmaz kahvaltı öncesi alışverişim oldu, çok da iyi oldu:))
tşk ederm bu arada

kızlar bu gn hemen kargoya verilicekmiş yarn elmde olucak
orjinalmiş ve bişi olursa hisarla anlaşmalıyız hemen değiştirebilirsiniz yada bize geri ücretsiz gönderebilirsniz dediler:)

iyi yaptın cnm mutlu günlerde kullan

kızlar garip bişiy oldu yanımda oturan ablanın arkadaşı peyzaj mimarı bende kankam peyzaj mimarı olcak ne kadar kazanıyolar dedim oda şurda cevahrn orda sorarız birgün gider dedi bende aaa sevdiceğin ablasıda orda dedim ismini söledim şok oldu arkadaşının kankasyymışmı abla tanıyomusun dedim oda tanımammı şeker gibi kız ayy görümcenide tanıyorum akraba çıkcaz dedi bende ohaa merağım başıma iş açıyo vayy be dedim cidden şok oldum ya

nilim nilim seni gördüm sanki

bebekler günaydınnn ben geldm:))
sabah sabah alışverişimi de yaptm:)
karşısınızda hisar milanolarımmmmmmm:))
Eki Görüntüle 282830

nilim canım milanolarını severim senin ohh mis yemekler yiyelim onlarla canım benim güle güle kullan onları emi

bu arada fiyatların çekilmesine sevindim siteyi sölesene bana daha önce sölemiştin ama unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…