tşk ederm tatlımmm.ben geldım ben geldıııımmmmmmNilim güle güle kullan cicikleriiiniiiii sade ve şıklar
nilim canım milanolarını severim senin ohh mis yemekler yiyelim onlarla canım benim güle güle kullan onları emi
bu arada fiyatların çekilmesine sevindim siteyi sölesene bana daha önce sölemiştin ama unuttum
tşk ederm tatlımmm.
inş gizemcm forumdaki 12kişiyi bekliorm yemeee:)) firsatmagazası sitesi cnm
gel buraya gelll özledin sen şaplağımııııvurur ve kaçarıımm
o şaplak bana ait baaanaa bak senn dilin uzamıs senın msj atmayınca hee
anca vurur kaçarsın
haha yakalarsannn vurursuuunnn
kızım ya konu bi şekilde açılsaydı da sen mustakbel görümcen hakkında bişiler söleyiverseydin o da ona söleseydi yanmıstık yanmışşşgelcem gelcem
nilim ya şok oldum yanmda oturan ablanının kankası çıktı sevdiceğn ablasının yanında çalışan kız ki müstakbel görümcemde tanıyomuş ablacık çok iyi bir kız dedi çok güleçmiş maşallah
kızım ya konu bi şekilde açılsaydı da sen mustakbel görümcen hakkında bişiler söleyiverseydin o da ona söleseydi yanmıstık yanmışşş
brabantiaları götürdn mü şirkete
yakaladım ki sobe sobeeeeeeeee
seneyee evlenıcez ve bız hala oyun oynuyoruuuz ballıpamuk nolcak bizim sonumuz böleee
Nilim arada gel böyleee barii özlettirme kendiiniiii, bugun ikeada gördüğümüz kocamaaaannn olan kadehlerden aliiciiimmmbide forumda bi oyuncak varmıs yada lunaparkta tam anlayamadım İRem vardı ya arkadasım o soledı ona biniciez bugunn kalpten gitmem inş
seneyee evlenıcez ve bız hala oyun oynuyoruuuz ballıpamuk nolcak bizim sonumuz böleee
Nilim arada gel böyleee barii özlettirme kendiiniiii, bugun ikeada gördüğümüz kocamaaaannn olan kadehlerden aliiciiimmmbide forumda bi oyuncak varmıs yada lunaparkta tam anlayamadım İRem vardı ya arkadasım o soledı ona biniciez bugunn kalpten gitmem inş
yerine göre taş yerinde ağırdır nazlım...
keşke herkes bizim gibi olsa evlencez de mutluyuz da çocuguz da olgunuz da...
içimdekini asla öldürmem arada gerekiyor ölee
Kızlar günlük yemek takımı arıyorum sade bişey olsun istiyorum varmı bi tavsiyeniz :97:
kesskeee bebiikoom keskeee ozamannnn alll
Ben didiorum kızceler optum hepiniziii
Kızlar günlük yemek takımı arıyorum sade bişey olsun istiyorum varmı bi tavsiyeniz :97:
bernardo günlük yemek takımlarına bak canım wild flowers takımını alcam bende mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?