'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldım ben geldıııımmmmmm Nilim güle güle kullan cicikleriiiniiiii sade ve şıklar
tşk ederm tatlımmm.

inş gizemcm forumdaki 12kişiyi bekliorm yemeee:)) firsatmagazası sitesi cnm

tşk ederm tatlımmm.

inş gizemcm forumdaki 12kişiyi bekliorm yemeee:)) firsatmagazası sitesi cnm

gelcem gelcem

nilim ya şok oldum yanmda oturan ablanının kankası çıktı sevdiceğn ablasının yanında çalışan kız ki müstakbel görümcemde tanıyomuş ablacık çok iyi bir kız dedi çok güleçmiş maşallah

kızım ya konu bi şekilde açılsaydı da sen mustakbel görümcen hakkında bişiler söleyiverseydin o da ona söleseydi yanmıstık yanmışşş
brabantiaları götürdn mü şirkete

ya herkesi çok özlemişim ama bennnn yarndan itibaren yine giremicem kızlar bi süre netimizi iptal ettirmeye alışıorus smile etmio lanetler!
sanırm bi şikayette onlar için yazıcam yenisine bağlanmamızda bayramdan sonrayı bulurmus bi süre daha olamıcammmm offf

kızım ya konu bi şekilde açılsaydı da sen mustakbel görümcen hakkında bişiler söleyiverseydin o da ona söleseydi yanmıstık yanmışşş
brabantiaları götürdn mü şirkete

canım götürdüm yengemde bayıldı arkadaşlarımda patilerimde beğendiler

ah canım varya görümceye bir laf demedm allahtan ablam zaten kızı gibi görüyor beni ehehehehe

kızlar pier cardin siparişlerimi vercem akşamda size gösterrirm cicilerim arkadaşım vercek şimdik

yakaladım ki sobe sobeeeeeeeee

seneyee evlenıcez ve bız hala oyun oynuyoruuuz ballıpamuk nolcak bizim sonumuz böleee

Nilim arada gel böyleee barii özlettirme kendiiniiii, bugun ikeada gördüğümüz kocamaaaannn olan kadehlerden aliiciiimmm bide forumda bi oyuncak varmıs yada lunaparkta tam anlayamadım İRem vardı ya arkadasım o soledı ona biniciez bugunn kalpten gitmem inş

yerine göre taş yerinde ağırdır nazlım...
keşke herkes bizim gibi olsa evlencez de mutluyuz da çocuguz da olgunuz da...
içimdekini asla öldürmem arada gerekiyor ölee

cnm keske benm elimde olsa da gelebilsem lanet olası smile!
artk romantik romantik yemeklerde kullanırsn kadehlerini
bende adrenalin tutkunuyum bayılırım ki oyuncaklaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…