'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar geçmişi okudum biraz. orkideyle nil buluşmuşş.. sizin adınıza heycanlandım :) ne güzel, ben de isterim görüşmeyi. inşallah bir gün kısmet olur

hepinize iyi bayramlar canlarımmmm

öncelikle hoşgeldin mutlu bayramalr,kaç zamandır yoktun buralarda şahsen merak ettim seni nerelerdesin???
kızlar geçmişi okudum biraz. orkideyle nil buluşmuşş.. sizin adınıza heycanlandım :) ne güzel, ben de isterim görüşmeyi. inşallah bir gün kısmet olur

buluşalım görüşelim walla:)

ne bayrammış gez gez bitmiyor... iş resmiyete binince goren duyan bekliyo ... 4 gunde ancak bitecek gibi... hepiciginizi cok özlüyorummm kızcelerimm

iyi bayramlar herkese

ne bayrammış gez gez bitmiyor... iş resmiyete binince goren duyan bekliyo ... 4 gunde ancak bitecek gibi... hepiciginizi cok özlüyorummm kızcelerimm

iyi bayramlar herkese

al bendende okadar balım yaa nişandan sona falan sanırım bayram yetmicek bayramdan sona bikaç gün daha gezeriz

Hemen özet geçiiimm dün çoooookkk güzel bi gün ve akşam geçirdiiikk doğum günüsünüü kutladık sevdiceğimiiinn

Buarada Berfiiiniiimm Sevgiliciikte çoookk teşekkürr ettiii burda kontr satan bi yer bulamıyoruumm ama bugun bakırköyden alıcaam ayrıcana teşekkürümü edicem sana bal kaymaam

Herkeslere güzel, nice bayramlar canlarım biraz uyiim sona gene el öpmeye gidiciiimmm

günaydın kızlar herkese iyi bayramlarrrr:))
dün bende tatildm babaneme halama fln gittim, bu gün çalışlıorm ama yarn yine tatilim kiii:))

günaydın kızlar herkese iyi bayramlarrrr:))
dün bende tatildm babaneme halama fln gittim, bu gün çalışlıorm ama yarn yine tatilim kiii:))

kızlar günaydın ve iyi bayramlar dün çok yoruldum ve üşüdüm şimdikte yatakta keyif yapıyorum dedemlere çıkıcamn aile büyüklermiz gelmeye devam ediyorlar çünkü ama ben yoruldum yahuu

nilim benim canım bugün çalış yarın dinlenirsin çok yoğunmmuydu oralar özledim ki seni çok

cnm arife günü yoğundu baya işler de smdi o kdr deildir, ya bide ben parmamı askıya çarpmıstım, parmaam şişti(ağrı yapıo 3gecedir uyuyamıorm doru düzgün özellkle geceleri ağrıo, anestol sürüp ağrı kesici içince ancak uyuyabiliorm, kırık fln olmasından korkuorm bayramdan sonra doktora gidicem galiba(

canım geçmiş olsun kıyamam sana inşallah kırık felan değildir canım

iyi bayramlar herkese

oyyy maşallah ben pek bi hayırsız çıkarım gibi geliyo bu konularda:):)

kızlarrr sunların güzelliğine bakınnnnn
ilerde mutfağmı yerleştirince kesinlkle alıcam bunlardannnn
Eki Görüntüle 285307 Eki Görüntüle 285306 Eki Görüntüle 285305

ayyyyy bayıldım ben de

yarn tatilm gizoşum biraz daha dinlenicek işte bakalm devamlı buzlu tampon yapmam lazmmıss
sen neler yaptn bakalm el öpüp şeker para topladn mı

canım para veren oldum 4 senedir kimseler para vermiyor sevdiceğim burda olaydı harçlığmı verirdi

ortaokul ve lise öğretmenlerim bizdeydi daha yeni gittiler öyle muhabbet bir şekilde geçti dedeme çok misafir geliyor sabahta oradaydım

yarın anadolu karttalarına gidicem arkadaşlarla ufak bir kadiköy gezintisi yapcaz kuzum sen napcan yarın buluşma varmı sevgilinle

o burgazda gizoş annelerinin yanında smdi, beni çağırdılar ama her bayram da gitmek olmaz,artk başka bayramlaraa
gez kuzum başka ne zman bulucaksn izinlerde bitti tadını çıkarr

öncelikle hoşgeldin mutlu bayramalr,kaç zamandır yoktun buralarda şahsen merak ettim seni nerelerdesin???

buluşalım görüşelim walla:)
canımmmm . çok yoğun ve sıkıntılı dönemler geçirdim. bu yüzden pek ihmal ettim kk yı. ama sanki kırk yıllık dostlarımmışsınız gibi hep aklımdaydınız. o üzücü Van depremini ilk duyduğum an aklıma sen geldin. koştum hemen kk ya. daha adını bile bilmediğim halde senden haber alınamadığını duyduğumda ağladım biliyo musun, dua ettim senin için, ailen için, sevdiğin için.. çok şükür iyisiniz.
sizi kaybetmek istemiyorumm..
bana en yakın sensin. vanda olman ihtimaliyle.. inşallah gelirim de görürüm seni :)

Nilim meleğim :) geçmiş olsun canım, çok zorlama parmağını. röntgene gerek kalmaz iyileşir hemencik inşallah

cookiemmmmmmm, minnakımmmm gezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)

Son düzenleme:
telomerim nasılsn ya çok uzun zman olduu hiç yoksn sankiii
sorma cnm ya valla acıo devamlı napsam bilemiorm ki geceleri ağrı kesici içmeden uyuyamıorm smdi içtm yine bi tane, umarm çabuk düzelir
aynı bölgede tırnak kenarndan çıkan seylerden vardı koparmıstm onu o da mikrop kapmıs olablir belki bilemiorm
sen neler yapıosn yüksek nasıl gidio, zordur senin de smdi

Geçmiş olsun Nilciiikkk

cookiemmmmmmm, minnakımmmm gezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)

Yoruldum artık bebiim yarında evde misafir ağırlıcaz bide malum futurafı görmüşündür feyssbukta annanemin dogum günüsü ziyaretler bize olucak az kaldı canım sabret geçicek bu dönemlerde, Mehtap kaç bakim nezaman gelicek izne enişteee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…