hepinize iyi bayramlar canlarımmmm
kızlar geçmişi okudum biraz. orkideyle nil buluşmuşş.. sizin adınıza heycanlandım :) ne güzel, ben de isterim görüşmeyi. inşallah bir gün kısmet olur
ne bayrammış gez gez bitmiyor... iş resmiyete binince goren duyan bekliyo... 4 gunde ancak bitecek gibi... hepiciginizi cok özlüyorummm kızcelerimm
iyi bayramlar herkese
günaydın kızlar herkese iyi bayramlarrrr:))
dün bende tatildm babaneme halama fln gittim, bu gün çalışlıorm ama yarn yine tatilim kiii:))
kızlar günaydın ve iyi bayramlar dün çok yoruldum ve üşüdüm şimdikte yatakta keyif yapıyorum dedemlere çıkıcamn aile büyüklermiz gelmeye devam ediyorlar çünkü ama ben yoruldum yahuu
nilim benim canım bugün çalış yarın dinlenirsin çok yoğunmmuydu oralar özledim ki seni çok
cnm arife günü yoğundu baya işler de smdi o kdr deildir, ya bide ben parmamı askıya çarpmıstım, parmaam şişti(ağrı yapıo 3gecedir uyuyamıorm doru düzgün özellkle geceleri ağrıo, anestol sürüp ağrı kesici içince ancak uyuyabiliorm, kırık fln olmasından korkuorm bayramdan sonra doktora gidicem galiba (
ne bayrammış gez gez bitmiyor... iş resmiyete binince goren duyan bekliyo... 4 gunde ancak bitecek gibi... hepiciginizi cok özlüyorummm kızcelerimm
iyi bayramlar herkese
kızlarrr sunların güzelliğine bakınnnnn
ilerde mutfağmı yerleştirince kesinlkle alıcam bunlardannnn
Eki Görüntüle 285307 Eki Görüntüle 285306 Eki Görüntüle 285305
canım geçmiş olsun kıyamam sana inşallah kırık felan değildir canım
avmnin revirindeki doktora göstrdm cnm doku zedelenmesi gbi görünüo kırık olsa hiç oynatamazdn dedi, eğer 2-3 güne geçmezse bi röntgen çektirirsn dedi, umarm bişi çıkmaz bakalmm
canım inşallah birşey çıkmaz ve 2 güne geçer dikkat et kendine kuzum
yarn tatilm gizoşum biraz daha dinlenicek işte bakalm devamlı buzlu tampon yapmam lazmmıss
sen neler yaptn bakalm el öpüp şeker para topladn mı
canımmmm . çok yoğun ve sıkıntılı dönemler geçirdim. bu yüzden pek ihmal ettim kk yı. ama sanki kırk yıllık dostlarımmışsınız gibi hep aklımdaydınız. o üzücü Van depremini ilk duyduğum an aklıma sen geldin. koştum hemen kk ya. daha adını bile bilmediğim halde senden haber alınamadığını duyduğumda ağladım biliyo musun, dua ettim senin için, ailen için, sevdiğin için.. çok şükür iyisiniz.öncelikle hoşgeldin mutlu bayramalr,kaç zamandır yoktun buralarda şahsen merak ettim seni nerelerdesin???
buluşalım görüşelim walla:)
cookiemmmmmmm, minnakımmmmgezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?