'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet bebişim gördüm anneannenin pastasını. süper..
allahım sağlıklı, uzun ömürler versin. nice niceeee 42 yaşlara inşallah :) senin kuzucuklarını görmeyi, onları sevip büyütmeyi de nasip etsin ona :) öpüyorum yanaklarından

şafağımız atarsa 70
izin kullanmıyo. erken gelebilsin diye. 18 ocakta yanımda inşallah

Bide unutmadan bugüün annanemle beraber bi bi bitanem Ecem'inde doğum günüsü, her nekadar artık siteye pek gelmiyo olsa bile burdanda kutlamak istediim Birden hayatıma giripp en kıymetlilerimden olduguunn için çok mutluyummm İyi ki doğmuşsun , iyiki beni bulmuşsun diyorum sanada Eniştecikle aşk dolu yıllaraa

Son düzenleme:

evet canım yoktum uzun zamandır. ama sizi yerim yaa, yokluğumu bile düşünüp beni merak etmişsiniz.
şimdilik okul hayatı çok yoğun fakat iyi gidiyo.
o tırnak kenarındaki şeyleri ben de çok koparırım ve dediğin gibi çok acır. bide üstüne sen incittin artık acısını tahmin edemiyorum geçsin hemen inşallah..

Selam kızlar ben de geldim uzun bir aradan sonra. Benim Kpss kursu başladı başlayalı buraya pek uğrayamadım zaman o kadar çabuk geçip gitti ki 1 ay bitmiş bile. Nasılsınız görüşmeyeli son gelişmeler neler bakalım.

Son düzenleme:

en iyisini yapıyooo biz tum ızınlerı kullandık askeriyeden en son sevgilicik cıktı cok koymustu onada tertıplerden bi o kaldı tek basına 2 gün Annanem 30 yıldır 42 yasına gırıyoo canım

ecemin nicki neydi
doğum günüsü kutlu olsun o zaman onunda :)

almorcum hoşgeldin. bu gelincikler gezmelerde işte :) ben de şafak sayıyorum.. demek insanlar il plakalarını askerlik yaparken, asker yolu gözlerken öğreniyomuş :)

hoş geldiinn canımmmmm ıns. emeklerının karsılıgını alırsın sınavda canımmm. Sen nasılsınn?

en iyisini yapıyooo biz tum ızınlerı kullandık askeriyeden en son sevgilicik cıktı cok koymustu onada tertıplerden bi o kaldı tek basına 2 gün Annanem 30 yıldır 42 yasına gırıyoo canım

evet pastasına da yazdırmışsınız :) çok sevdim bunu. ben de eğer allah ömür verirse hep 42 dicem :)))

oyyy maşallah ben pek bi hayırsız çıkarım gibi geliyo bu konularda:):)

canım ya bende öle diodum... ki benim kadar bu konularda hayırsız biri yoktur... herkes şikayet eder yuzunu goren cennetlik diye bazı kuzenlerimin dugunlerine bile gitmedim dusun

ama iş başa dusunce el mecbur gidiosun... böle böle alışcaz heralde.. yorucu bazen sıkıcı ama sonucta guzel bişey işte sevgilinle kapı kapı dolasmak insanların yolunu gozlemesi falan hoş şeyler

cookiemmmmmmm, minnakımmmm gezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)

gelcek balımmmm az kaldı... bol bol gezersiniz tozarsınız gonlunuzce... evliligin onundeki buyuk engel kalkmış da olucak.. söz nişan dugun hayallerine tam gaz devam edersiniz bitanemmm

nazımm ne guzel eglenmenize coook sevindimmm yaaa

ececigime mail atayım dedim ama hotmail yine sorun cıkarıyor... mesaj falan atarsan guzel dileklerimi ilet minnakım

evet pastasına da yazdırmışsınız :) çok sevdim bunu. ben de eğer allah ömür verirse hep 42 dicem :)))

annemi üvey kızı sanmışlardı bi kere annaneme dıyolar kac yasındasın klasık cevap 42 anneme dıyolar 38 ne iyi anlasıyosunuz uvey olmanıza ramen demısler

tatlım soyledımmm cok cok tesekkur etti

bana da söyleyin ece kiiimmm :) küserim yoksa :)

maşallah anneanneciğe minnakım.

Hoşbuldum tatlım ben de yakında hatta 1 ay sonra şafak saymaya başlıcam 12 aralıkta benim sevdiceğimde askere gidicek. O askerde iken ben de kendimi Kpssye vericem iyice artık boş durusam devamlı düşünür kafayı yerim meşgul aşırı derecede meşgul olmam lazım .

hoş geldiinn canımmmmm ıns. emeklerının karsılıgını alırsın sınavda canımmm. Sen nasılsınn?

Hoşbuldum minnakcım. valla başladım çalışmalara bakalım inşallah karşılığını seneye güzel bir biçimde alırım da seneye bu zamanlar işe girmiş olurum ondan sonra da ver elini düğün.

bende sevgilim askerdeyken basladım modelıstlık egitimine, yarim geldi askerden halaa bitmedii kursum su 2013 gelsin halay başı olucam

tuğçecimmm başarılar canımmmm

hep bir elden çekelim şu 2013 ü gelsin artık...

Valla canım ya gelsin artık gerçi 2012 yaklaştı 1 yılımız kaldı.

bende sevgilim askerdeyken basladım modelıstlık egitimine, yarim geldi askerden halaa bitmedii kursum su 2013 gelsin halay başı olucam

Eğer kısa dönem çıkmayıp uzun dönem yaparsa ben o gelmeden işe bile girmiş olabilir ama kısa dönemde 5 ay sonra gelirse kursun son demlerini yaşarım daha. ayy bence de gelsin artık bu 2013 tatlm ya.

cnmmmm benimmmmm inşallah hiç bir zaman bi daha böyle üzücü olaylar yaşamayız.
benim de forumdan öyle bir iki konuştuğum biri vardı,benden 2 yaş küçük ercişteydi, hala yok, haber alamıyorum.
adını sanını da bilemiyorum öyle merak ediyorum ki...
Allah kimseye vermesin çok zor,şimdi istanbuldayım ne zaman dönerim bilemiyorum ki.
işte müdürle konuştum kimseler yok, ben bile evime giremiyorum dedi.
insanların çocuklarını okula göndermesini bırakın bu psikolojiyle öğretmenlerin bile göreve gelmesi bence imkansız.
öğretmen o şoku bi atlatacak ki çocukları da topralayabilsin.
hem sevgilim vanda hala günde 5-6 tane hissedilir deprem oluyor, eğitim bitti resmen,üniversite 3 şubata kadar kapalıyken, ilköğretimin haftaya açılması çok saçma.

orkidem haklısın, allah can sağlığı versin herşey düzelir yoluna girer bir an önce inşallah..
keşke ben de istanbulda olsammmm..

şimdi fotograflarına bakıyorum. yerim ama seni yaa :)

Evetttt bu benim heralde :)) 2013te evleneceğiz nasipse bebişimle. Kafamda herşeyi tasarladım bile. Sizde Planlar yapmaya başladınız mı cicişler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…