Yoruldum artık bebiim yarında evde misafir ağırlıcaz bide malum futurafı görmüşündür feyssbukta annanemin dogum günüsü ziyaretler bize olucakaz kaldı canım sabret geçicek bu dönemlerde, Mehtap kaç bakim nezaman gelicek izne enişteee
telomerim nasılsn ya çok uzun zman olduu hiç yoksn sankiii
sorma cnm ya valla acıo devamlı napsam bilemiorm ki geceleri ağrı kesici içmeden uyuyamıorm smdi içtm yine bi tane, umarm çabuk düzelir
aynı bölgede tırnak kenarndan çıkan seylerden vardı koparmıstm onu o da mikrop kapmıs olablir belki bilemiorm
sen neler yapıosn yüksek nasıl gidio, zordur senin de smdi
evet bebişim gördüm anneannenin pastasını. süper..
allahım sağlıklı, uzun ömürler versin. nice niceeee 42 yaşlara inşallah :) senin kuzucuklarını görmeyi, onları sevip büyütmeyi de nasip etsin ona :) öpüyorum yanaklarından
şafağımız atarsa 70
izin kullanmıyo. erken gelebilsin diye. 18 ocakta yanımda inşallah
Selam kızlar ben de geldim uzun bir aradan sonra. Benim Kpss kursu başladı başlayalı buraya pek uğrayamadım zaman o kadar çabuk geçip gitti ki 1 ay bitmiş bile. Nasılsınız görüşmeyeli son gelişmeler neler bakalım.
en iyisini yapıyooo biz tum ızınlerı kullandık askeriyeden en son sevgilicik cıktı cok koymustu onada tertıplerden bi o kaldı tek basına 2 günAnnanem 30 yıldır 42 yasına gırıyoo canım
oyyy maşallah ben pek bi hayırsız çıkarım gibi geliyo bu konularda:):)
cookiemmmmmmm, minnakımmmmgezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)
evet pastasına da yazdırmışsınız :) çok sevdim bunu. ben de eğer allah ömür verirse hep 42 dicem :)))
canım ya bende öle diodum... ki benim kadar bu konularda hayırsız biri yoktur... herkes şikayet eder yuzunu goren cennetlik diye bazı kuzenlerimin dugunlerine bile gitmedim dusun
ama iş başa dusunce el mecbur gidiosun... böle böle alışcaz heralde.. yorucu bazen sıkıcı ama sonucta guzel bişey işte sevgilinle kapı kapı dolasmak insanların yolunu gozlemesi falan hoş şeyler
gelcek balımmmm az kaldı... bol bol gezersiniz tozarsınız gonlunuzce... evliligin onundeki buyuk engel kalkmış da olucak.. söz nişan dugun hayallerine tam gaz devam edersiniz bitanemmm
nazımm ne guzel eglenmenize coook sevindimmm yaaa
ececigime mail atayım dedim ama hotmail yine sorun cıkarıyor... mesaj falan atarsan guzel dileklerimi ilet minnakım
ecemin nicki neydi
doğum günüsü kutlu olsun o zaman onunda :)
almorcum hoşgeldin. bu gelincikler gezmelerde işte :) ben de şafak sayıyorum.. demek insanlar il plakalarını askerlik yaparken, asker yolu gözlerken öğreniyomuş :)
hoş geldiinn canımmmmmıns. emeklerının karsılıgını alırsın sınavda canımmm. Sen nasılsınn?
Hoşbuldum tatlım ben de yakında hatta 1 ay sonra şafak saymaya başlıcam 12 aralıkta benim sevdiceğimde askere gidicek. O askerde iken ben de kendimi Kpssye vericem iyice artık boş durusam devamlı düşünür kafayı yerim meşgul aşırı derecede meşgul olmam lazım .
Hoşbuldum minnakcım. valla başladım çalışmalara bakalım inşallah karşılığını seneye güzel bir biçimde alırım da seneye bu zamanlar işe girmiş olurum ondan sonra da ver elini düğün.
tuğçecimmm başarılar canımmmm
hep bir elden çekelim şu 2013 ü gelsin artık...
bende sevgilim askerdeyken basladım modelıstlık egitimine, yarim geldi askerden halaa bitmedii kursumsu 2013 gelsin halay başı olucam
canımmmm . çok yoğun ve sıkıntılı dönemler geçirdim. bu yüzden pek ihmal ettim kk yı. ama sanki kırk yıllık dostlarımmışsınız gibi hep aklımdaydınız. o üzücü Van depremini ilk duyduğum an aklıma sen geldin. koştum hemen kk ya. daha adını bile bilmediğim halde senden haber alınamadığını duyduğumda ağladım biliyo musun, dua ettim senin için, ailen için, sevdiğin için.. çok şükür iyisiniz.
sizi kaybetmek istemiyorumm..
bana en yakın sensin. vanda olman ihtimaliyle.. inşallah gelirim de görürüm seni :)
Nilim meleğim :) geçmiş olsun canım, çok zorlama parmağını. röntgene gerek kalmaz iyileşir hemencik inşallah
cookiemmmmmmm, minnakımmmmgezin gezin benim güzel gelinciklerim. benim aşkta gelsin de askerden bizde gezelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?