- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Evetttt bu benim heralde :)) 2013te evleneceğiz nasipse bebişimle. Kafamda herşeyi tasarladım bile. Sizde Planlar yapmaya başladınız mı cicişler ??
fatoscuuummm hosgeldinnn
uykun mu kactı yine
sen istanbula gelmeyi hiç dusunmuyomusun balım yaa cogunluk burda
canımmm benimmmm aynen her zamanki gibi uykum kaçtı =)=)
çok yorucu geçiyo bayram gelen giden başım dönüyo ya bitsin artık
inşallah bakalım gelmeyi düşünüyorum ama kısmet her an gelebilirim
aynen benimde uykum kaçtıher gittigimiz yerde çay kahve içe içe uyku nedir bilmiyorum 3 gecedir yine
bizimde ole balım yaa gelen giden ve gidilen yerin haddi hesabı yok... hala bitmedi biliyomusun yarında gidicegimiz bikaç ev kaldı... ne aileymiş ne bayrammıs
gel tabi yaaaa cok guzel oluuurrr
bendede bu bayram baya hızlı ve tempolu geçiyo
aaayyyy daha bir sürü yeriniz var ya Allahtan bizim resmiyet yokta gezmiyoruz onların tarafıda bizimki gibi kalabalık
dünde kayınvalidecime gittim bana bir sürü hediyeler almıs canım yaaçok mutlu oldum
bende ona en yakın zamanda bişiler yapmalıyım :44:
inş.çok gelmek istiyorum canım hayırlısı bakalım
benim kayınvalidemde bana hediye almış
uff kadına kızsam mı sevsem mi bilemiyorum... annemde adettir öle şeler tabi yapıcak gozunu boyamaya calısıyo kanma diyo.. annemde az cadı degil
hayırlısı bizde cok isteriz gelmeni balımmm kpss calısmaları nası gidiyo
aayy annecinde çok şeker çaglacımdogru diyo amaa yapacaklarr dimi
valla bayram dolayısıyla ara verdm onun dışında güzel gidiyo bebegim sen ne yapıyosun???
şekerdir ama az da degildir canım benm yaa
ben ceviriye devam ediyorum tatlım.. devam et dediler ama hala ortada kesin bişey yok sözleşme için cagrılmadan da olmıcak
bi 20 sayfa daha yapıorum inşallah bundan sonra tamam alıyoruz kitabı derler de bende rahat rahat ceviririm böle bosa gidiyomus gibi hissediyo insan hevesim kacıyo yaa
kızlar günaydın kütahya porselen atatürk köşesine bakarken bakarken çok cici birşey gördüm atatürk aşığı biri olarak bundan 6 tane almak istiyorum pahalı ama değer anneciğime bile hediye alabilirim mest olur anneler günü hediyeliğine aday birşey
Eki Görüntüle 285922
çok güzel gizoşum bende çok begendim.ama almak için acele etme bence kütahyaya gidicem orda daha uygundur eger orda varsa alır yollarım sana
canım çok beğendim vitrinimde hayal ediyorum çok değerli bir parça olur bu benim için gibi geliyor bizim bir tanıdığımız 20 yıl önce evlenirken bardak seti almış atatürklü bardağı doldurunca kafası gözküyor porselen çok pahalı bir parça evden taşınırken tek onu almış kolisine kimseye güvenmemiş benim için buda öyle birşey olabilir değerli birşey
sevdiceğimde kütahyaya gidiyor ama o öle şeyler göremiyor ben şimdi gastro studioya bakıyorum güral porselenden sen o kaşıklıklardan bulabilirmisin çok pahalılarda normalde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?