'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

selam kızlar:)

herkesin bayramı kutlu olsun:)
tuğçe başarılar diliyorum. bnde evde hazırlıyorum. bakalım 2012 inş yerleşenlerden oluruz

ecem dgünün kutlu olsun. okuyabilcekmisin bilmiyorum.s msj yok sms atamıcam

bnmde kolum incindi düştüm merdivenlerden bayılınınca şuan sargıda zor yazıyorum. bakalım inş geçer perşeçbeye kdarda işe giderim

çok geçmiş olsn berfncm yaaa(((
nasıl oldu tatlm çok ağrın var mı ki?
benm de çarpmadan deilde enfeksiyon kaptı sanırm tırnağımın kenarnda yeşilimsilk oluştu başta ojeyi güzel çıkaramadm sandm ama sonradan anladm,
antibiyotik alıorm smdi bi de kremim var onu sürüorm bakalm, bayram bayramda bunlarla uğraşıorz(

kızlar bide bişi sorucam ben 1 ylı geçiktir sigortalıym ama girişimi yaptrmamıstm annemde grişin olmassa dr rapor yazmaz dio, acaba bayramdan sonra perşembe cuma ssk tatil midir yaptırabilirmiym yoksa pazartesini mi beklemem gerekio?

gelincikler selam

ececim mutlu yıllar canım
berfincim geçmiş olsun tatlım

bugün anadolu karttalarına gittim arkadşımla yarı duygulandık yarı güldük aaa neler yapıyormuş pilotlar dedik gururlandık övündüm bir filmle gözlerim çok doldu çok güzel iş çıkarmışlar özge özpirinççi hele maşallah ona ya o her role gidiyor dönem kızı canım benim kenan doğulu güle güle git canımı dinlememiştim meğersem film içinmiş klibi dönüyormuş filmde duygulandırdı beni filmin fragmanını bile izlemediğim için ölüm varmı yokmu bilemedim heycanla yüreğim ağzıma geldi çok güzeldi gidin sevgiliyle bin defa izlenir artık bu film kenan doğuluda düğün video şarkısına aday ilk 3 te yerini aldı mutluyum mutluyum düğün şarkılarımda hazır

Son düzenleme:
kimseciklerr yok geldim amaaa

çok kalabalıktı kızlar ev hiç giremedim nete özledim sizleride...

geçmişi okudum biraz nille orkide buluşmus ne kadar güzell

ya benim yada sizlerin inş ankaraya yolu düşerde tanışırız çok merak ediyorum sizleri

buarada berfincim geömiş olsun canım önemli bişeyin yoktur umarım :26:

fatoscuuummm hosgeldinnn

uykun mu kactı yine

sen istanbula gelmeyi hiç dusunmuyomusun balım yaa cogunluk burda

fatoscuuummm hosgeldinnn

uykun mu kactı yine

sen istanbula gelmeyi hiç dusunmuyomusun balım yaa cogunluk burda

canımmm benimmmm aynen her zamanki gibi uykum kaçtı =)=)

çok yorucu geçiyo bayram gelen giden başım dönüyo ya bitsin artık

inşallah bakalım gelmeyi düşünüyorum ama kısmet her an gelebilirim

canımmm benimmmm aynen her zamanki gibi uykum kaçtı =)=)

çok yorucu geçiyo bayram gelen giden başım dönüyo ya bitsin artık

inşallah bakalım gelmeyi düşünüyorum ama kısmet her an gelebilirim

aynen benimde uykum kaçtı her gittigimiz yerde çay kahve içe içe uyku nedir bilmiyorum 3 gecedir yine

bizimde ole balım yaa gelen giden ve gidilen yerin haddi hesabı yok... hala bitmedi biliyomusun yarında gidicegimiz bikaç ev kaldı... ne aileymiş ne bayrammıs

gel tabi yaaaa cok guzel oluuurrr

bendede bu bayram baya hızlı ve tempolu geçiyo

aaayyyy daha bir sürü yeriniz var ya Allahtan bizim resmiyet yokta gezmiyoruz onların tarafıda bizimki gibi kalabalık

dünde kayınvalidecime gittim bana bir sürü hediyeler almıs canım yaa çok mutlu oldum

bende ona en yakın zamanda bişiler yapmalıyım :44:

inş.çok gelmek istiyorum canım hayırlısı bakalım

benim kayınvalidemde bana hediye almış

uff kadına kızsam mı sevsem mi bilemiyorum... annemde adettir öle şeler tabi yapıcak gozunu boyamaya calısıyo kanma diyo.. annemde az cadı degil

hayırlısı bizde cok isteriz gelmeni balımmm kpss calısmaları nası gidiyo

aayy annecinde çok şeker çaglacım dogru diyo amaa yapacaklarr dimi

valla bayram dolayısıyla ara verdm onun dışında güzel gidiyo bebegim sen ne yapıyosun???

aayy annecinde çok şeker çaglacım dogru diyo amaa yapacaklarr dimi

valla bayram dolayısıyla ara verdm onun dışında güzel gidiyo bebegim sen ne yapıyosun???

şekerdir ama az da degildir canım benm yaa

ben ceviriye devam ediyorum tatlım.. devam et dediler ama hala ortada kesin bişey yok sözleşme için cagrılmadan da olmıcak

bi 20 sayfa daha yapıorum inşallah bundan sonra tamam alıyoruz kitabı derler de bende rahat rahat ceviririm böle bosa gidiyomus gibi hissediyo insan hevesim kacıyo yaa

iyidir iyi öyle olması :))))bende hep öyle olmak isterim ama olamıyoruuummmm

inşallah tamam derler canım da sende daha rahat kafayla yaparsın çeviriyi

inşallah canım yaaa inşallahhh

oouuu saat de 2 olmus şaka maka

kendimi zorla uyutmalıyımmm

yarın erkenden gelir benimki kalan yerleri de sabahtan bitirelimde bayramın son gununun bi kısmı bize kalabilsin bari

iyi geceler balımmm öptüm çokkk

kızlar günaydın kütahya porselen atatürk köşesine bakarken bakarken çok cici birşey gördüm atatürk aşığı biri olarak bundan 6 tane almak istiyorum pahalı ama değer anneciğime bile hediye alabilirim mest olur anneler günü hediyeliğine aday birşey

çok güzel gizoşum bende çok begendim.ama almak için acele etme bence kütahyaya gidicem orda daha uygundur eger orda varsa alır yollarım sana

çok güzel gizoşum bende çok begendim.ama almak için acele etme bence kütahyaya gidicem orda daha uygundur eger orda varsa alır yollarım sana

canım çok beğendim vitrinimde hayal ediyorum çok değerli bir parça olur bu benim için gibi geliyor bizim bir tanıdığımız 20 yıl önce evlenirken bardak seti almış atatürklü bardağı doldurunca kafası gözküyor porselen çok pahalı bir parça evden taşınırken tek onu almış kolisine kimseye güvenmemiş benim için buda öyle birşey olabilir değerli birşey

sevdiceğimde kütahyaya gidiyor ama o öle şeyler göremiyor ben şimdi gastro studioya bakıyorum güral porselenden sen o kaşıklıklardan bulabilirmisin çok pahalılarda normalde canım

bencede çok güzel biz bi tane hatalı seride görüp almıştık bu fincandan şekli farklıydı ama ve 2 liraya tabagıyla birlikte hatalı serileri çok ucuz oluyo canım 10 liraya 6 kişilik yeni sezon nescafe seti almıstım bütün magazaları hatta fabrikayıda gezicem bulurum ben sana onları =)=)

vardır mutlaka onlardanda ama hatalıda varmıdır bilemem ben sana foto yollayım bigün benim aldıgım diger soslukları hoşuna giderse onlardanda alırım çok uygun onlar..aradaki fiyat farkıda çoksa ben alırım sana canım minik bi hediyem var sana bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…