bencede çok güzel biz bi tane hatalı seride görüp almıştık bu fincandan şekli farklıydı ama ve 2 liraya tabagıyla birlikte hatalı serileri çok ucuz oluyo canım 10 liraya 6 kişilik yeni sezon nescafe seti almıstım bütün magazaları hatta fabrikayıda gezicem bulurum ben sana onları =)=)
vardır mutlaka onlardanda ama hatalıda varmıdır bilemem ben sana foto yollayım bigün benim aldıgım diger soslukları hoşuna giderse onlardanda alırım çok uygun onlar..aradaki fiyat farkıda çoksa ben alırım sana canım minik bi hediyem var sana bu arada
canım hatalı serideki o aldığının bunun benzerinnde fotosu varsa yollarmısın çok ucuza almışsınız nescafe setin çeyizindeki 10 sayfadakimi baktımda o beyazda güzel zaten sosluklarınıda beğendim eğer hatalı serydi fabrikaydı ucuza bulursan al banada ben sana oraya gitmeden hesabına bir transfer yaparım sende alırsın emi canım
bu arada yolculuk kaplıalarysa kıskanıyorum ama benimde gidesim var
minik bir hediyemi o zaman şimdiden teşekürler canımcanım benim senin arkadaşlığın bana hediye
merhaba gelinciklerimm..
gizemcim ANADOLU KARTALLARI nı ben de izledim, gerçekten yer yer gururlanıyo insan. tavsiye ederim ben de izlemeyenlere..
çağlamm çeviri yapıyosun heralde, inşallah gönlüne göre olur canım.. ben de ingilizce çalışıyorum kolay öğrenme yollarını anlatsana bana :)) msn de karşılaşamadık hiç ama. mailleşelim olmazsa :)
morganna adın fatoş mu canım :) memnun oldum ben de nuray
Eki Görüntüle 286026
Günlük yemek takımımızı aldık
Birde bernardodan eyfel kuleli olanı alıcaz tmamdır
kızlar ben geldm kiiiii:)))
neler yapıosunuz bakalmm
cemrem hayırlı olsn cnm çok minnoş gerçekten)
gizoşum naslsn özledm
bende çok özledim en kısa zamanda görüşmeliyiz bence canım hattaha sen adaya gelmelisin diğer gelinciklerde gelmeli güne erken başlamalıyız gezmelyiz birşeyler yapmalıyız gibi geliyor
merhaba gelinciklerimm..
gizemcim ANADOLU KARTALLARI nı ben de izledim, gerçekten yer yer gururlanıyo insan. tavsiye ederim ben de izlemeyenlere..
çağlamm çeviri yapıyosun heralde, inşallah gönlüne göre olur canım.. ben de ingilizce çalışıyorum kolay öğrenme yollarını anlatsana bana :)) msn de karşılaşamadık hiç ama. mailleşelim olmazsa :)
morganna adın fatoş mu canım :) memnun oldum ben de nuray
fatoşum hoşgeldinn naslsn
bende iyiyim tatlm, iyi kötü bayramı da atlattık
neler yapıosn bakalm
ne zmandr seni de göremiorm yahu ben(
yeni ciciler de almıssın güle güle kullan, seni porselen çeşitlerini sayamıorm artk ben byük bi mutfağının olması şart oldu
Cemrem güle güle kullan cicileriniii çok güzeller, diğer soyledıgın takımıda gördüm bernardoda cok guzellerdi zevklı kızsın sen cidden
Bende geldim kızceler cok yorgunum dayak yemıs gıbıııııYagmur sultanla konustuk bugun sevgiliciile geziyoodu aksam gelmeye calısıcakmıss uzun uzun sohbet etmeyı ozledım kızlar sızlee yaaaa
çok şekerlermiş canım güle oynaya yap mamalarını kahvaltı takımıda olur enerjjik renkleri var vallla canım
kızlar ben geldm kiiiii:)))
neler yapıosunuz bakalmm
cemrem hayırlı olsn cnm çok minnoş gerçekten)
gizoşum naslsn özledm
kızlar evdeki herkes senelerdr hayatımda biri olduğunun farkında ama çok sosyalm die birşey demiyorlardı anneme 2 senedir sölemiyordum ama bugün itiraf ettim herşeyi yalansız anlattım yük kalktı üstümden ohhh beee
kızlar evdeki herkes senelerdr hayatımda biri olduğunun farkında ama çok sosyalm die birşey demiyorlardı anneme 2 senedir sölemiyordum ama bugün itiraf ettim herşeyi yalansız anlattım yük kalktı üstümden ohhh beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?