'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım hatalı serideki o aldığının bunun benzerinnde fotosu varsa yollarmısın çok ucuza almışsınız nescafe setin çeyizindeki 10 sayfadakimi baktımda o beyazda güzel zaten sosluklarınıda beğendim eğer hatalı serydi fabrikaydı ucuza bulursan al banada ben sana oraya gitmeden hesabına bir transfer yaparım sende alırsın emi canım

bu arada yolculuk kaplıalarysa kıskanıyorum ama benimde gidesim var

minik bir hediyemi o zaman şimdiden teşekürler canım canım benim senin arkadaşlığın bana hediye

ne demek canım benim =) nescafe setini yüklemedim foto atıyorum

bundaki fincanları aldım canım günlük kullanmak için altlarındaki kütahya porselen yazısı silik çıkmıs sadece defosu oydu.

biara getrdiklerimi açıyım foto çeker mailine yollarım canım

merhaba gelinciklerimm..
gizemcim ANADOLU KARTALLARI nı ben de izledim, gerçekten yer yer gururlanıyo insan. tavsiye ederim ben de izlemeyenlere..
çağlamm çeviri yapıyosun heralde, inşallah gönlüne göre olur canım.. ben de ingilizce çalışıyorum kolay öğrenme yollarını anlatsana bana :)) msn de karşılaşamadık hiç ama. mailleşelim olmazsa :)
morganna adın fatoş mu canım :) memnun oldum ben de nuray

evet balımmm ceviri yapıyorum...

anlatırım tabi .. msn e giremiorum canım ya inan hiç vaktim olmuyo, ben bir ara mail yazarım sana

bizde bu akşam zamana karşı ya gideriz belki... böğürtlenim merak ediyomuş

kızlar ben geldm kiiiii:)))
neler yapıosunuz bakalmm
cemrem hayırlı olsn cnm çok minnoş gerçekten)
gizoşum naslsn özledm

bende çok özledim en kısa zamanda görüşmeliyiz bence canım hattaha sen adaya gelmelisin diğer gelinciklerde gelmeli güne erken başlamalıyız gezmelyiz birşeyler yapmalıyız gibi geliyor

bende çok özledim en kısa zamanda görüşmeliyiz bence canım hattaha sen adaya gelmelisin diğer gelinciklerde gelmeli güne erken başlamalıyız gezmelyiz birşeyler yapmalıyız gibi geliyor

cnm su parmaam bi düzelsn her yere gelirmmm kuzumm,
çok özledm seni de çok ayrı kaldk bu bayram dolayısıyla ne zman gelsem kmsecikler yok(
yeni ciciler alma niyetindeym yine bu aralar:))

evet canım adım fatoş bende memnun oldum

Son düzenleme:
bende iyiyim tatlm, iyi kötü bayramı da atlattık
neler yapıosn bakalm
ne zmandr seni de göremiorm yahu ben(
yeni ciciler de almıssın güle güle kullan, seni porselen çeşitlerini sayamıorm artk ben byük bi mutfağının olması şart oldu

ayynenn canım benim ya görüşemiyoruz bi türlü denk gelemedik =(

o modelin nescafe takımını aldım sadece cnm onu göstermek için gizeme atmıstım fotoyu dedigin gibi çoook büyük bi mutfak lazım bana

onun dışında kpss ye hazırlanıyrm canım çalışmalara başladım belki kurs olursada kpds ye hazırlanıcam.bayramdada çok yoruldum yaa öldüm resmen heryerim agrıyo gelen giden çok oldu

Cemrem güle güle kullan cicileriniii çok güzeller, diğer soyledıgın takımıda gördüm bernardoda cok guzellerdi zevklı kızsın sen cidden

Bende geldim kızceler cok yorgunum dayak yemıs gıbııııı Yagmur sultanla konustuk bugun sevgiliciile geziyoodu aksam gelmeye calısıcakmıss uzun uzun sohbet etmeyı ozledım kızlar sızlee yaaaa

kızlar evdeki herkes senelerdr hayatımda biri olduğunun farkında ama çok sosyalm die birşey demiyorlardı anneme 2 senedir sölemiyordum ama bugün itiraf ettim herşeyi yalansız anlattım yük kalktı üstümden ohhh beee

minnaaam gelmişşşşş
herkes yorgun anlaşılan bende 5 gündür uyuyamamanın yorgunluüğunu yaşıorm kızlar yarn doktora bi gidiymde kurtuluyum şu illetten(
çok iyi yapıosn fatoşcm valla kpssye çalışabilen sanslılardansn sende daha ben konsantre olamadm gecen sene çok erken başladm 2 ayda bitti:s
bide b grubunun bu yıl giriğini öğrenince yıkılmıstm resmen ocaktan sonra bende başlıorm
nescafe takımında güzelmiş o halde, bende kızlarn beni almaktan eve götrürken kırarm die vazgeçirdiği ıvırzıvırlar alıcam ikeadan, bide 2 güne kampanya bitmezse düdüklümü alıcam kızlarrrr vieolarını izledm çok süper bişimiş yaa

çok şekerlermiş canım güle oynaya yap mamalarını kahvaltı takımıda olur enerjjik renkleri var vallla canım

kızlar ben geldm kiiiii:)))
neler yapıosunuz bakalmm
cemrem hayırlı olsn cnm çok minnoş gerçekten)
gizoşum naslsn özledm

Teşekkürler kızlar
Çok uygun aldıgımı düşünüyorum
Bu markanın bi modelininde khvaltı takımını alıcam inş. Çok beğendik çünkü

Ne dedi annen cnm ??

Bu bayramda herkes bana sordu ne zaman evlilik diye kısmetse 2014 ağustosu dedim. Bugun sevdiceğimle plan yaptık 2014 haziran agustos gibi düşün yapıcaz niş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…