'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm benm asıl sen en iyisini yapıosn bunlar boş işler ama kendimizi mutlu etmeye çalışıorz napalm( bende memur olsam dünyanın en mutlu insanı olurdum heralde:))
kolay gelsn cnmm

olsn cnm nerden görüceksn o kdr topik içinde
valla hazırlanıom bi yandan da gidip alıcam heralde, bizim burda fabrika satış mağazası var acaba ondan mı bu kdr ucuzki, sen hatırlıomusun fiyatları
fincan tabağyla 5,50 tabağıda 8,5 sanırm kasada %40 indrm oluomus
sen ne zman görmüştn cnm normal mağzalarnda da var demekki

yaaa kızlar ben bu gece rüyamda bu kupa setini gördm yaa:)) dün kardeşmle forumdan alıcaktk ama tek kalmıstı bide porseleninin bi yernde bişi vardı vazgeçtm ama rüyama da girmiş:))
gizem de al abla sana ilerde gelnce sevgilmle atakan abi sen ben 4 kişilk nescafe yaparsn takım takım içeriz dio nasılda hayal kurduruo
34ten 19a düşmüş bideEki Görüntüle 302674

ay canım ben 1 aya yakın bi süre önce gördüm 2 3 hafta falan tamda hatırlamıyorumm.. fiyatıda hiç kalmamış aklımda yaa beğendim ama benm olduğu için almayı düşünmedim sanırım o yüzdende aklımda kalmammışş

normal fiyatları sanırm tüm mağazalarnda aynıdır cnm %40 indrmle ucuza gelio yoksa bende almayı düşünmüorm açıkcası
nazım sende yorum yap almayı düşündüğüm pasta setine kesn sende görmüşssündür tepe homea gittiysen

bu kupalarınn morlusu varmıı been çoook beenddimmdeee :26:

selam kızlar günaydınlar

şu anda deli gibi para biriktirmeye odakladım kendimi dünde ciciler aldım kıyafet ama ocak alışverişinde öyle abartı bişiy yapmıcam bu ay gün param felan geldi anneme vermedim anneme 6 gram altın alıdırdım ama gün paramlada cumhuriyet alcam arkadaşım geçen haftadan bu haftaya 80 tl kar yaptı bende hemen cumhuriyet alcam interaktif hesabımdan anlık alıp satış yapabiliyorum

kızlar para biriktirin elinize ne geçiyorsa az az kenara atın

morlusu yok cnm ya tek üretilmiş toriumu aradm da ben smdi orda çalışıorm zaten üst katımızda mağazası kupalardan kalmadı dediler %50 varmıs gerçktn
acaba istanbul serisinden mi pasta seti alsam o da biraz tuzlu ama bilemedm:S

gizem iyi güzelde ben biriktiremiormmmmm:26: keşke briktirebilsem tamam hiç bişi almıcam çay setimi alıp bitiricem diorm devamlı beğenicem bişiler çıkıo:26:
nese biraz daha düşüniym en azndan kredi kartı hesabım kesilene kdr

benim mor takıntım varda :26: ama bu rengide çok hoşş hemde uygun gayet.. ya bernardodan aldm bende pasta setimi ama o zaman 6 kşilk aldım eve geldm annem 8 kişi gelse napcan diyince dank etti sora gittim kalmamış üretilmiyomuşta artık elimde kaldı öyle .. istanbul seriside çok güzel kupa kahve fincanı küllük falan aldm o seriden benn

günaydın bebeimmmm naıslsın:))

iyiiimmm yavruşuuummm, sen nasısınnn? kalmamışmı ya ikeada senin nevresimdeen bide kaliteli dimi ordaki nevresimler şikayetçi olan yok dimii, beyaz gri çizgili vardı bıdene bende eger bulursam ondan alcam ocak gbi bide yastık yüzü varmı kuşumm onların

ayyy ciddimisin tatlım hemen gitmem lazım bernardo ya
günaydıınn canımmmm

nasısın bakım bebik

kesınlıkleeeee bırıkım sart yaaa Giz'imm ama ne kadar biriktirsem gitcek yer kesin cıkıyoo yaaa

senin beğendiğin minik minik kareli miydi kuzu onlardan vardı bi sürü, benmkinden de ocak 25inden sonra gelicek demişlerdi beni mi kekliolardır nedir
beklicem yine bakalm toptan mı kalktı üreltmden anlamadm ki ona uygun çarsaf bile aldm nevresm ortada yok(

ya ben de çok seviorm ist serisini ama atakan tabaklarn üstünde resmmi olurmus hiç sevmedm demişti gezerken gösterdiğimde, zaten istu da sevmez çok takılmamak lazm
ben bişeyde bu kdr kararsız kalıosam almamak daha hayırlı demektir böyle totemlerm var bide

iyiyim tatlııımm sen nasılsınnn?? ya valla haklısıınn tatlımm bende 3 kuruş koyuyorumm bi bakıyorum bişi çıkıyo sonra kenara attığımda gidiyoo

zaten benmde bu pasta seti ihtiyacm ondan kaynaklanıo cnm çok seviorm yemek takımımı ama 6 kişilk, yeri geldimi 8-9 kişiye de sunmak için uyumlu beyaz bi set gerekicek en nihayetinde
ilerde ben gün yapıcam annemleri kayınvalidemleri görümcemi neyin çağırıcam
yeni yıl sofraları kurucam falan filaaann:d

iyiyim tatlııımm sen nasılsınnn?? ya valla haklısıınn tatlımm bende 3 kuruş koyuyorumm bi bakıyorum bişi çıkıyo sonra kenara attığımda gidiyoo

bıraz kırgınlık var ustumde kusum yaa bugun annemle ceyız ıcın havlu falan bakmaya gıtcektık ama hıc halım yooook evı toparlayıp pineklemek ıstıyoorum

gizem bence wild flowersı almanın tam zmanı 12 ye de tamamlayabiirsn %50en, sonra neden almadm o zman die üzülürsn ağlarsn pişman olursnnnnn

ahh nilimmm ben napiiimm en az toplantımız 20yi geçiyo oda en yakınlar arnavut adetlerınde dernek vardır evlendıkten sona cuma gunlerı gelırler o zaman heralde 30u gecerız sırf hatunlar olarak ben o yuzden tum tabaklarımı bırbırıne yakın renklerde tutup kocaman bi set yaparım 3 takım alıcam ayrı ayrı ama renklerı bırbırıne yakısan renk olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…