zaten benmde bu pasta seti ihtiyacm ondan kaynaklanıo cnm çok seviorm yemek takımımı ama 6 kişilk, yeri geldimi 8-9 kişiye de sunmak için uyumlu beyaz bi set gerekicek en nihayetinde
ilerde ben gün yapıcamannemleri kayınvalidemleri görümcemi neyin çağırıcam
yeni yıl sofraları kurucam falan filaaann:d
gizem iyi güzelde ben biriktiremiormmmmm:26: keşke briktirebilsem tamam hiç bişi almıcam çay setimi alıp bitiricem diorm devamlı beğenicem bişiler çıkıo:26:
nese biraz daha düşüniym en azndan kredi kartı hesabım kesilene kdr
iyiiimmm yavruşuuummm, sen nasısınnn? kalmamışmı ya ikeada senin nevresimdeenbide kaliteli dimi ordaki nevresimler şikayetçi olan yok dimii, beyaz gri çizgili vardı bıdene bende eger bulursam ondan alcam ocak gbi bide yastık yüzü varmı kuşumm onların
nasısın bakım bebik
kesınlıkleeeee bırıkım sart yaaa Giz'immama ne kadar biriktirsem gitcek yer kesin cıkıyoo yaaa
bıraz kırgınlık var ustumde kusum yaa bugun annemle ceyız ıcın havlu falan bakmaya gıtcektık ama hıc halım yooook evı toparlayıp pineklemek ıstıyoorum
gizemm bak üzülürsnnnnnbenden sölemesi bakkk
canım minicik bir kumabara al harçlıklarından atar atar biriktirirsin
geçmiş olsun bebiş yaa hemen vitamin desteği all hasta olma:26: dinlen tatlım hasta olma yine gidersinizz.. bnmde havlum yook resimlerini tek tek görmek isterim bu arada sizlerinkilerden fikir edinirim bendee
yaaa ama gizem bak üretmden kalkıcak sonra deme ama bak keske alsaydm demehoplayıp zıplıyorum zaten bu kararı çoktandır vermeliydim kendim hiç biriktirmedim hep anneciğe verdim artık interaktif hesabımdan anlık fon alış satışı yapcam
gizem sen çok fenasn yaa:))) napsam kanmıosn, düdüklü hakkında o kdr konustk ben gidip alıverdm hemen sen almadn bak,tupperları kafama soktunuz hepsini bi anda alıverdm daha sen 2-3 parça aldn mahfedicem seniiii
cnm umudunu hepten kırmak gibi olmasn ama:) bu pasta setndn kalmamıs hiç bi yerde, bence tekrar üretseler satış patlaması yaşarlarbenmde böle hayallerim var canım.. evet farklı farklı koysan hoş olmucak.. bende bu yüzden heryerde arıyorumm kızlar resmine bakın gördüğünüz yer olursa haber verin.. hoş bana yok dediler başka mağazalarada baktılar ama bi umut hala arıyorum
Eki Görüntüle 302694 yana yakıla aradığım pasta setm bu arkadaşlarr görenlerin duyanlarınn bildirmesi rica olunurr
benimde hiç tupperım yokhangi ürünlerini aldınız kızlarr mutlaka almalısın dediğiniz bişiler varmıı :26::26:
ya cıdden bu tupperın makarna ve kuru baklıyat saklama kapları varmı sadece bıde kaç gaymeee :)) ben yemegı borcamda saklarım en fazla 2 gunede yer bıtırırım cok yemek yapmam
yaa bende su bakliyat ve makarna şeker saklama kaplarının mantııgnı anlamıorm kuzu bunlar zaten çabuk bozulmazki neden o kdr paralar verip saklama ihtiyacı duyucaz, ben çekmecelermde ya da ihtiyac gördüğüm kdr aldığım ikea kaplarnda saklarm ilerde, alırm ikeadan kaplar
önemli olan kalan yemekler ve sebzelerl meyveleri saklamak benm için tupperları da bu doğrultuda aldm
hepsine 200lira verdm ama değdi bence, katalogtan alsam 400 tutuodu gittigidiyordan aldm gayet güvenli ve ambalajnda garantisiyle geldi
oval dizayn serisiiiii
aslında ılk amacım saklama degıl bebısım tupperlar cok cici duruyolar ben poşet poşet sevmıyorum makarnayı baklıyatları falan belkı cam bişilerde alabılırım ama kırılma ihtimali cok yukseko yuzden plastık bişiler istiyorum bu yuzden tuppper düşünüyorum bıde banko üstünde cok sevıyorum ben onları elimin altında olsun herbişiiimm yemek sebze olaylarınıda ben herzaman haftalık alısverıs yapıp curutmeden yaparım herseyımı yemegıde az yapıp en fazla ertesı gune bırakırım calısıyo olsamda bu bole olur aksamdan yapar ertesı gune yerız o yuzden borcam alırım en fazla oda tencerede yemek bırakmamak ıcın, bakliyat için olan serinin bi adı varmı pekii
tünaydın canım
oval dizayn serisiiiii
tünaydın yağmurrrr
sanada nil tünaydın
yaa bende su bakliyat ve makarna şeker saklama kaplarının mantııgnı anlamıorm kuzu bunlar zaten çabuk bozulmazki neden o kdr paralar verip saklama ihtiyacı duyucaz, ben çekmecelermde ya da ihtiyac gördüğüm kdr aldığım ikea kaplarnda saklarm ilerde, alırm ikeadan kaplar
önemli olan kalan yemekler ve sebzelerl meyveleri saklamak benm için tupperları da bu doğrultuda aldm
hepsine 200lira verdm ama değdi bence, katalogtan alsam 400 tutuodu gittigidiyordan aldm gayet güvenli ve ambalajnda garantisiyle geldi
bebeğemm gittigidiyorda tükkan ismi ne bi zahmet bana onu bildirirsen ordan bakarım bende biliyosun herkese güven olmuyo :26:katalog fiyatları cidden uçuk :26:
gizem sen çok fenasn yaa:))) napsam kanmıosn, düdüklü hakkında o kdr konustk ben gidip alıverdm hemen sen almadn bak,tupperları kafama soktunuz hepsini bi anda alıverdm daha sen 2-3 parça aldn mahfedicem seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?