ama sen bilmiomusun ben ne kdr sabırsızım amaaaa4 setim var tupperdan annem alma dedi bide ben bir anda almıyom ki ara ara şimdi ona gerenk yok az az alıyorum ben sen hepsini bitirmek istedin ama canımdüdüklüde iyidi hoştu ama oda beklesin şimdilik kuzucum vallahada evde yer yok
ben safari sarev, bambu linens ve sana gösterdiğim battaniyeyi alcam ocak gibi nilim bir onlar dahada birşiycik lüzum yok şimdilik gibi geliyor inekli sosluk bile sevimli gelmedi yarın mudoya gidicez bir bakmaya ama almıcam herhal
aman amannn iyi bari hepten bişicik almıcan sandm tek mi kalıcam ben burda ceyizler elimde4 setim var tupperdan annem alma dedi bide ben bir anda almıyom ki ara ara şimdi ona gerenk yok az az alıyorum ben sen hepsini bitirmek istedin ama canımdüdüklüde iyidi hoştu ama oda beklesin şimdilik kuzucum vallahada evde yer yok
ben safari sarev, bambu linens ve sana gösterdiğim battaniyeyi alcam ocak gibi nilim bir onlar dahada birşiycik lüzum yok şimdilik gibi geliyor inekli sosluk bile sevimli gelmedi yarın mudoya gidicez bir bakmaya ama almıcam herhal
hani bize bi ifade yokmu, bi öpücük yada başka bişii
4 setim var tupperdan annem alma dedi bide ben bir anda almıyom ki ara ara şimdi ona gerenk yok az az alıyorum ben sen hepsini bitirmek istedin ama canımdüdüklüde iyidi hoştu ama oda beklesin şimdilik kuzucum vallahada evde yer yok
aman amannn iyi bari hepten bişicik almıcan sandm tek mi kalıcam ben burda ceyizler elimde
al tabi bak lazm onlar sonra üzülürsünnn pişman olursunnnnn
yok sana evett size ben kırgınım halaa ondan..nil cim!
kızım vazgeç su inekli tencereden sonradan dicenki mutfamın konseptine uymuoooPP
neler alınır onunla inmiş hali bile fazla minnak bi tencere için
al al eksikler bitmiyoo :44:
gülden tatlışım sırf senle konuşayım diye geldim konuya bitmedimi çeyiz :)
ama ceyiz biter mi:)) sen de katılsana
gülden tatlışım sırf senle konuşayım diye geldim konuya bitmedimi çeyiz :)
Ben evlendim bitti çeyiz olayı şükür ama deneyimlerimi aktarabilirim
tatlıışm nerelerdesin senn.. ah bitermii sende biliyosun kıdemlisin al al hep eksik bişiler var :44:
eksiklerimizi alsak belki biter de biz fuzulide alabiliorz cnm her gördüğümüze bayılırsak olucağı bu, ama benm ihtiyacm var o pasta setine, hiç pasta setm olmadı smdiye kdr:))
valla zor gelio gitmek ama işe gitmeden gidip alabilirm resim çekip buraya ekleyebilirmmm
Malesef ama alabildiğiniz kadar alın eksiklerinizi düğünden sonra masraf olmuyor iyi oluyor yoksa ufak tefek birşeyler alıyorsunuz para nereye gidiyor bilinmiyor benim fikrim buydu alabildiğim kadar aldım eksiklerimi düğünden sonra sadece cips koymak için kase aldım o kadar Pasta seti hangi markanın bakayım bende bakayım sana burdan
Malesef ama alabildiğiniz kadar alın eksiklerinizi düğünden sonra masraf olmuyor iyi oluyor yoksa ufak tefek birşeyler alıyorsunuz para nereye gidiyor bilinmiyor benim fikrim buydu alabildiğim kadar aldım eksiklerimi düğünden sonra sadece cips koymak için kase aldım o kadar Pasta seti hangi markanın bakayım bende bakayım sana burdan
peki, keyfin bilir cnm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?