'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama sen bilmiomusun ben ne kdr sabırsızım amaaaa
pasta setimi beğendin mii yoırum yap bana madem bişi almıosn artk alanlara destek olll

aman amannn iyi bari hepten bişicik almıcan sandm tek mi kalıcam ben burda ceyizler elimde
al tabi bak lazm onlar sonra üzülürsünnn pişman olursunnnnn

kızım vazgeç su inekli tencereden sonradan dicenki mutfamın konseptine uymuoooPP
neler alınır onunla inmiş hali bile fazla minnak bi tencere için

aman amannn iyi bari hepten bişicik almıcan sandm tek mi kalıcam ben burda ceyizler elimde
al tabi bak lazm onlar sonra üzülürsünnn pişman olursunnnnn

yaparız bişiler yine yahuu hım bilmiyorum ki şimdi ya ben alıyorum heveslendim doğru ama kendimi tutabiliyorum neden olduğunu bilmeden

yağmur merhabalar nasılsın

Ben evlendim bitti çeyiz olayı şükür ama deneyimlerimi aktarabilirim

hemen aktar o halde, biz tüm eksikleri almaya çalışıorz almasak daha iyi mi sence, ilerde eşinle çıkıp bi hafta sonu 2nizin zevkine göre almak daha mı keyifli
hala alışveriş yapıomusunnn anlat anlatttt çabıkkk
memnun kaldığın/kalmadığın syler oldu mu
mrk içindeyz şoannn

tatlıışm nerelerdesin senn.. ah bitermii sende biliyosun kıdemlisin al al hep eksik bişiler var :44:

Malesef ama alabildiğiniz kadar alın eksiklerinizi düğünden sonra masraf olmuyor iyi oluyor yoksa ufak tefek birşeyler alıyorsunuz para nereye gidiyor bilinmiyor benim fikrim buydu alabildiğim kadar aldım eksiklerimi düğünden sonra sadece cips koymak için kase aldım o kadar Pasta seti hangi markanın bakayım bende bakayım sana burdan

ay evet yaa yetinmiyoruzz her gördüğümüzü alalım istiyoruzz.. ama napalım bu kadar güzel cicişler yapmasınlarr
fotileri bekliyoruz o zaman tatlımm

tatlışım benimki bernardo nil'ciğiminkide tepehome.. onun alma şansı varda benim yok kalmamış üretilmiyomuş artık

tepe homedan alıcam cnm tam resmi nette yok sabah kızlara gösterirken benzerini buldm bi baksana su linkte,
çiçekli yemek takımı benmki, beyaz paptya olan pasta setm olcak fincanları neym var
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-1661.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…