- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
tepe homedan alıcam cnm tam resmi nette yok sabah kızlara gösterirken benzerini buldm bi baksana su linkte,
çiçekli yemek takımı benmki, beyaz paptya olan pasta setm olcak fincanları neym var
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...657-2013-yili-gelinleri-olsun-degil-1661.html
tatlışım benimki bernardo nil'ciğiminkide tepehome.. onun alma şansı varda benim yokkalmamış üretilmiyomuş artık
tamam bakarım gezdiğim zaman bunun tonlarına yakın bernardoda görmüştüm ben sanki :26::26::26:
yaparız bişiler yine yahuu hım bilmiyorum ki şimdi ya ben alıyorum heveslendim doğru ama kendimi tutabiliyorum neden olduğunu bilmeden
yağmur merhabalar nasılsın
tamam tatlım uçarak gelirim eğer bulursan haber vertamam bakarım gezdiğim zaman bunun tonlarına yakın bernardoda görmüştüm ben sanki :26::26::26:
ben zaten bunu bernardodan aldm cnm, beyaz paptyayı almayı düşünüorm smdide
tamam tatlım uçarak gelirim eğer bulursan haber ver
ben biliyorum zaten!
ne bildiğini gerçkten bilmiorm ama uğraşamıcam yağmur , burda herkes bişeyler paylaşmak keyifli zman geçirmek için burda ama senin amacını ben anlayamadm bi türlü,
hayır kapris afra tafra yapmak kendini pohpohlatmakmıydı sorun ben bunu anlayamadm arkdaşm, telefonumuz var mailimiz var istediğin gibi ulaşabilirsn derdini aktarabilirsn ama sen burda laf sokma ve triplere girme yolunu seçiosn her zman, benm yakından gördüğüm kişi bu deildi arkadaşım, bende mi sorun ben anlamadm herkes mi sana kötü bilemiorm,biz neler düşünüorz senin hakkında ne planlar yapıorz ama hepsinin yersiz olduğunu anlıorm, burdakilern teker teker gitmesi gibi bu da bi hayal kırıklığından başka bişi deil... benm için...
Sen geleceksen kesin bulurum seninkinin resmi varmı
nil sana susuyourm ben bileerek yapıyorum sana naz ama anlayana neyse tmm sustum k.bakma doğru!
evet ben gördüğünün aynısıyım hala ama neyse yaa boşwerrr demekki şaka naz yapılmamalıymıs k.bakma arkadasım!
sen kusura bakma asıl bu kdr olduğum gibi olduğum için, doğruları direk imasız yüzüne söyleyebilicek kdr yakın gördüğüm için, yanımda olun kızlar derken yanında olmamızı istiosan yakınımızda ol demiştm, sen uzaklaşmayı seçiosan yine senin seçimn, naz yada şaka yapabiliosan zaten gerçkten iyisindir daha da iyi ol inş
ünlemlerini de naz ve şakalarını umursamıcak ciddiye almıcak derecedeki kişilere yaparsan daha iyi sonuçlar alırsn karsına bu şekilde gelmezler benden sadece söylemesi..
tatlışım ben bulmasanda gelirimm aşk olsunnbnmkinin resmi benim çeyiz sayfamda var burdada var ama bikaç sayfa geride kaldı
Siz sorun ben cevaplayayım
Bakıyorum kuzum...
Kızla biraz uzaklaşın bir su için isterseniz sanırım birbirinizi yanlış anlamışınız aslında birbirinizi seviyorsunuz ama ufacık bir yanlış anlama var kırmayın kalplerinizi...
ne soruyum naan burada da mı sen varsın
ne soruyum naan burada da mı sen varsın
Gülden benim arkadaşım daha önceden çeyiz sayfasında konuşuyoduk ama şimdi yollarımız ayrıldı karşılaşamıyoruz bende onların konusuna gireyim dedim evli biri olarakta sorun cevaplayım dedim sen naporsun burda
anladım canım
bende arada geliyorum böyle sohbete giriyorum kontrol ediyorum falan işte hem iş hem geyik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?