'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben biliyorum zaten!

ne bildiğini gerçkten bilmiorm ama uğraşamıcam yağmur , burda herkes bişeyler paylaşmak keyifli zman geçirmek için burda ama senin amacını ben anlayamadm bi türlü,
hayır kapris afra tafra yapmak kendini pohpohlatmakmıydı sorun ben bunu anlayamadm arkdaşm, telefonumuz var mailimiz var istediğin gibi ulaşabilirsn derdini aktarabilirsn ama sen burda laf sokma ve triplere girme yolunu seçiosn her zman, benm yakından gördüğüm kişi bu deildi arkadaşım, bende mi sorun ben anlamadm herkes mi sana kötü bilemiorm,biz neler düşünüorz senin hakkında ne planlar yapıorz ama hepsinin yersiz olduğunu anlıorm, burdakilern teker teker gitmesi gibi bu da bi hayal kırıklığından başka bişi deil... benm için...

nil sana susuyourm ben bileerek yapıyorum sana naz ama anlayana neyse tmm sustum k.bakma doğru!
evet ben gördüğünün aynısıyım hala ama neyse yaa boşwerrr demekki şaka naz yapılmamalıymıs k.bakma arkadasım!

Son düzenleme:

sen kusura bakma asıl bu kdr olduğum gibi olduğum için, doğruları direk imasız yüzüne söyleyebilicek kdr yakın gördüğüm için, yanımda olun kızlar derken yanında olmamızı istiosan yakınımızda ol demiştm, sen uzaklaşmayı seçiosan yine senin seçimn, naz yada şaka yapabiliosan zaten gerçkten iyisindir daha da iyi ol inş
ünlemlerini de naz ve şakalarını umursamıcak ciddiye almıcak derecedeki kişilere yaparsan daha iyi sonuçlar alırsn karsına bu şekilde gelmezler benden sadece söylemesi..

ben zaten yanımda istiyorum ve problemlerin hallolmuş deil farkendaysan pek girmiyorum ne konuscagımızı bilemiyorum girdigimdede de size satasıyorum yada siz laf atarsanız naz yapıyorum ama bu bilerek hanii ama bunu yanls anladıysan cnm k.bakma cidden amaç gizemle sana bielrek yapıyorum girdigimde ama sen böle diyince valla daha cok üzüldüm
gizem sende alındıysan k.bakma cnm birbirimize nazımız geçiyor sanmıstım

tatlışım ben bulmasanda gelirimm aşk olsunn bnmkinin resmi benim çeyiz sayfamda var burdada var ama bikaç sayfa geride kaldı

Bakıyorum kuzum...

Kızla biraz uzaklaşın bir su için isterseniz sanırım birbirinizi yanlış anlamışınız aslında birbirinizi seviyorsunuz ama ufacık bir yanlış anlama var kırmayın kalplerinizi...

sağol canm seni tanımıyorum ama evliymişsin Allah mutlu etsin
benim psikolojim ii değil zaten biliyorum ben bunu baksana ben neler yapıyorum üzdüm herkesi

anladım canım

bende arada geliyorum böyle sohbete giriyorum kontrol ediyorum falan işte hem iş hem geyik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…