'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol cnm benm
karacanın siyah olanlarını da anneme verdm o kdr da çok değerli ilk parçası onlardı diodm ama zatne bi tanede misafirlk yemek takımı alıcam 4 takım çok fazla, hem annem kullansn işte böylelkle ondanda hevesmi alırm evde kullanırken

çok güzeller ne kadar aldın canımcım

karacayı neden verdin yaf ben onu çok beğeniyordum ama onla kırmızı siyah sofralar kurabilirdin canımcım

yaa hemen aklıma annem geldi, onun olsn dedm
o da çok şık biliorm ama zaten misafir yemek takımım daha şık olcak onu düşündm kuzu
hepsine 82 lira verdm

çok öpüldün balım gel 10 gibi kolay gelsin bende şimdi çıkcam işten
cnm ben geldimm kiiii:) napıosn bakalm
çok şekerler nilcim güle gülee kullan tatlım

bernardolarlada uymus harikasınn:)
saol tatlm beğendn demekki, mutlandm çokk
canımm güle güle kullann çok güzel ciddenn
sende saol cnm fikirlern için çok tşkler
kızlar 12 kisilk pasta yaparım ben size bunlarda yersinizzz kiiii

bi çağla gördüm sanki:)
çinin politikası gibi böl parçala yönet yapcam:)
saol çağlacım.. özlüyorum sizlere arada bakmaya çalııyorum işte

kızlar yemek takımımı aldm ve geldim sizin için futurafladm bileneee:))
bakın bakalm nasıl bernardolara uyuo muuu
Eki Görüntüle 303002 Eki Görüntüle 303004 Eki Görüntüle 303003

ay nil ömrümü yedin yahu:):)
takip edemiyorum hatuncuk seni artık:)
güle güle kullan:) ama bak güle güle dedim
ben begendim. begen tuşuna basıp yorum yapmak isterdim:)
bu arada söylemeden geçemiceğim, trablusgarp mkemalin ilk askeri başarıs

selammm tüm bebikler:)

berfin bu son tercihlerde millet 30 puanla yerleşmiş kpss de memur olarak habern varmı

ah ah haberim olmazmı..
30 puanı bırak 10 puan alsan bile yerleşirlerdi.
350tane saglık ve piskolog kadrosumuydu ne boş kalmıştı..
bizim bölüm 81le kapattı. kasım atamasında baya düştü.. kadro çok verilince puanlarda düştü

off benimde moralim bozuldu hemşirelik lisesini kazanmıştım yapamam diye gitmedim radyoloji ggibi bölümlere geçti üniden arkadaşlar kimya ve biyoloji oyunalar bu sene sınava girdi kızlar 25 yaşındaydı 27 de mezun ve memur olcaklar erkek arkadaşlarıda sağlıkçı o çocuklar olmasaydı böyle olmazlardı şimdi ilerde 60 la atanacaklar ne şans ama

off moralim bozuldu bizde sevgilicikle çalışıyoruz oda inşallah kazanır bende aramıza yollar girmesin istiyoruz oda memur mühendis olmak istiyor

berfin bana atama farklarını aylık veri varsa atarmısın mayısta nasıl şimdi nasıl die msj gönderirmisin linkleri canım bakamıyorum şimdi evde kontrol yapcam çok acil yollayabilirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…