'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydıınn kuzulaarr nasılsınız bakalımm yaa sizi gördükçe bende böle asılayım diyorum.. ne dersiniz çok geçmi başlamak için :26::26:

günaydıınn kuzulaarr nasılsınız bakalımm yaa sizi gördükçe bende böle asılayım diyorum.. ne dersiniz çok geçmi başlamak için :26::26:

hayır canım ben aöf çalışcam kpss yede zaten genel kültürüm ful ona bakmam gerekmiyor ben en sona bırakcam bahar aylarına sen şimdiden başlayabilirsin önünde 10 ay var herhalde hedef koy geç değil

hayır canım ben aöf çalışcam kpss yede zaten genel kültürüm ful ona bakmam gerekmiyor ben en sona bırakcam bahar aylarına sen şimdiden başlayabilirsin önünde 10 ay var herhalde hedef koy geç değil

benimde genel yetenek full ama işte tarih gözümü korkutuyo :44: coğrafyayıda yaparım diodum ama baktım geçenlerde unutmuşum moralim bozuldu hangi yayınlardan çalışıyosunuz canımm

benimde genel yetenek full ama işte tarih gözümü korkutuyo :44: coğrafyayıda yaparım diodum ama baktım geçenlerde unutmuşum moralim bozuldu hangi yayınlardan çalışıyosunuz canımm

aaa benimde mat gözümü korkutuyor biz ikimiz tek bir beyin olsak 90 ı geçeriz gulhden yaa çoğu kişi tarihten korkuyor canım

aaa benimde mat gözümü korkutuyor biz ikimiz tek bir beyin olsak 90 ı geçeriz gulhden yaa çoğu kişi tarihten korkuyor canım

ikimizi bir almazlarki sınava ben yardm ederim elimden geldiği kadar sende bana taktik ver tarihe coğrafyaya nasıl çalışır

ikimizi bir almazlarki sınava ben yardm ederim elimden geldiği kadar sende bana taktik ver tarihe coğrafyaya nasıl çalışır

bir boş vakitimi bulursam örnek akşam saatlerinde sana nasıl çalışcağına dair msj atarım çok ayrıntıya harıl harıl girmene gerek yok beyin haritası yapanlar var gerek yok konu oku not al test çöz

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....

bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...

onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,

o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((

ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı

hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...

1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey

2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK

3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum

böyle işte kızlar bendeki durum bu =((

kızlarr günaydınn, berfincm saol cnm beğenmene sevndm
gulhdeincm hiç geç deil cnm ben 2 ayda genel kültürü bitirdm hemde sıfırdan, gerçi ezberm yok iyidir biyolojide latinceden kalma olumlu bi avantaj oldu bana:))
benmde sayısalım full kızlar matematik full ama türkçe ı ıhh(
gizemcm nolmus son durumlar atamalar fln?
biyoloji mezunlarının işi daha mı kolaymıs ki, anlamadm ben millet en son 90la atanamıodu yahuu
son 3 ay kala çalışıcam ben

Canımmm( Çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun...
Neden bittiki herşey süper gidiyordu sizin Hayy Allah yaaaa

ya hayat ne kdr üzüldüm bilemezsin, öncelkle çok geçmiş olsn, ayrılığınıza da üzüldm çok sebepsiz nasıl bitiyor yaa
gerçekten olmaz olmaz demiceksn olabilio böle, umarm kendini toparlarsn cnm yaa zaman herseyi geçirio gerçekten

gizemcim canım mesajlarını bekliyorumm..

nil canım sınavın son 3 ayda kazanıldığını savunan arkadşım çok var ama ben kendime güvenemiyorum benim için şimdiden başlayıp ağır ağır gitmem en iyisi hepimiz hakkında Rabbim hayırlısını versin

Hayat çok üzüldüm.. ilişkinzi bilmiyorum ama bir emek söz konusu harcanan zaman söz konusu .. inşallahh en kısa zamanda atlatırsın canım.. bizler burdayız sana destek olmak için elimizden geleni yaparız..

hoşgeldn minnoşş, nerdesn sen yaa, daha sık uğrasanaa

Balım benim, çok özledim sizleri, sizlerle dertleşmeyi, offf herşeyi
Bundan sonra gelicem minnoşum:) İş arkadaşlarından biri zamansız işi bıraktı, verdiğim bütün sorumluluğu aynı şekilde iade aldım. Vaktim de yoktu gelemedim hiç
Artık sıkk sıkk gelicem bebeğim.
Gizcimmm iyidir umarım, cottonum daa hepiniz iyisiniz di mi:)
Sineray gitmiş yalnız ben yokken

canım hayat zor ve vurucu olmuş çoğu kişi bunu yaşıyor bir kötü şeyin arkasından hep kötü şeyler gelir diye düşünüyoruz aslında o kötü binen şeyler ileriki mutluluklarımız için bir sınav ve ödül buna böyle bak canım tekrardan aramıza dönmene ve iyi olmana sevindim çok çok geçmiş olsun hayatın güzel devam edicek canım emin ol

nil canım benim biyoloji ve kimya okuyan arkadaşlarım 4 te okulu dondurup 2 yıllık özel ünide sağlıkla alakalı 2 yıllık bölümler okuyorlar ve atancaklar mezun olur olmaz erkek arkadaşlarıda atandı biyoloji 4 yıllık bitiren ve kimya bitirenlerde hala işsiz birtanesi fabrikada çalışıyo şartları kötü 1 dakka geç kalsa maaş alamıyo o gün

canım nerelerdesn sen çok özledim ama akşamları neden gelmiyorsun ya herkes tek tek gidiyor haksızlık bu

Canımmm çok geçmiiş olsuuunn hersey ustustee gelmiiişşş çok üzüldüüm Allah sabır ve güç versin..

canım nerelerdesn sen çok özledim ama akşamları neden gelmiyorsun ya herkes tek tek gidiyor haksızlık bu

Canımmmmmm geldimmm geldimmmm burdayımm artıkkkk Sizi çok özledimmm:)
Akşam da gelmiyorum çünkü evde olamıyorum pek, gündüzün stresini atıyoruz arkadaşlarla, sevgilicikle, zaman geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…