off benimde moralim bozuldu hemşirelik lisesini kazanmıştım yapamam diye gitmedim radyoloji ggibi bölümlere geçti üniden arkadaşlar kimya ve biyoloji oyunalar bu sene sınava girdi kızlar 25 yaşındaydı 27 de mezun ve memur olcaklar erkek arkadaşlarıda sağlıkçı o çocuklar olmasaydı böyle olmazlardı şimdi ilerde 60 la atanacaklar ne şans ama
off moralim bozuldu bizde sevgilicikle çalışıyoruz oda inşallah kazanır bende aramıza yollar girmesin istiyoruz oda memur mühendis olmak istiyor
günaydıınn kuzulaarrnasılsınız bakalımm yaa sizi gördükçe bende böle asılayım diyorum.. ne dersiniz çok geçmi başlamak için :26::26:
hayır canım ben aöf çalışcam kpss yede zaten genel kültürüm ful ona bakmam gerekmiyor ben en sona bırakcam bahar aylarına sen şimdiden başlayabilirsin önünde 10 ay var herhalde hedef koy geç değil
benimde genel yetenek full ama işte tarih gözümü korkutuyo :44: coğrafyayıda yaparım diodum ama baktım geçenlerde unutmuşum moralim bozulduhangi yayınlardan çalışıyosunuz canımm
aaa benimde mat gözümü korkutuyor biz ikimiz tek bir beyin olsak 90 ı geçeriz gulhdenyaa çoğu kişi tarihten korkuyor canım
ikimizi bir almazlarki sınava ben yardm ederim elimden geldiği kadar sende bana taktik ver tarihe coğrafyaya nasıl çalışır
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum
böyle işte kızlar bendeki durum bu =((
ya hayatkızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
bayramın 1. günü apendisten ameliyat oldum aniden gelen sancı ve apar topar hastaneye koştukkk bir ay rapor verdi dr. inşallah bu pzt işime başlayacağım...
onun haricinde benim için daha kötü olan şey ise 3 yıldır devam eden ve muhteşem giden ilişkimin bi anda sebebsiz bitişi,,,,
o kadar kötüyüm ki şu son 15 gün benim için azabdan başka bişey değil hala inanamıyorum kalbim çok acıyo kızlar =((
ilk defa bi erkeğe güvendim deli gibi sevdim bekledim ama o beni yarı yolda bıraktı
hayattan öğreneceğim daha çok şey var sanırım şunlar ise son bir ayda öğrendiklerim...
1- herşeyin başı sağlıkmışşşş bunu çok iyi anladım insanın sağlığı yerinde değilken yağa yatırsan bala batırsan boş geliyo herşey
2- hayatta olmaz diye birşey yokmuş her an herşey oluyomuş bu hayatta biri bana gelip siz ayrılacaksınız dese hadi canım ordan derdim ama oldu işte AYRILDIK
3- zaman herşeyin ilacıymış ilk zamanlar ağlamaktan gözlerimi açamıyodum ama derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda veriyomuş, unutmuş değilim ama en azından yaşamaya çalışıyorum
Helllööööööööööööööö bebişlerimmmmmmm
hoşgeldn minnoşş, nerdesn sen yaa, daha sık uğrasanaa
kızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
Balım benim, çok özledim sizleri, sizlerle dertleşmeyi, offf herşeyi
Bundan sonra gelicem minnoşum:) İş arkadaşlarından biri zamansız işi bıraktı, verdiğim bütün sorumluluğu aynı şekilde iade aldım. Vaktim de yoktu gelemedim hiç
Artık sıkk sıkk gelicem bebeğim.
Gizcimmm iyidir umarım, cottonum daa hepiniz iyisiniz di mi:)
Sineray gitmiş yalnız ben yokken
Canımmm çok geçmiiş olsuuunnkızlar merhaba uzun zamandır yoktum çok zor günler geçirdim hala da devam ediyo kötü günler.....
Canımmm çok geçmiiş olsuuunnhersey ustustee gelmiiişşş çok üzüldüüm Allah sabır ve güç versin..
canım nerelerdesn sen çok özledim ama akşamları neden gelmiyorsun ya herkes tek tek gidiyor haksızlık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?