'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazım sen nasılsn cnm??
gizemcm evt bende dedm nasıl atanmıs olabilirler:) çok zor çünkü
gulhdeincm ben sadece ezberime güveniorm cnm 2 ayda tarihi fln ezberledm anayasayla sonra tekrar etmekten çok sıkıldm
o yüden son 3 aya bırakıcam sanırm zaten bu hafta sonu toplantı var bakalm sanırm benm full olmamla müdürün de bakırköye ttransferi konusulucak hayırlısı diorm, full olursam da hiç zmanım olmucak çalışmaya, işler yolunda giderse kpssyi düşünmem heralde ben de bilmiom valla
bu arada beylkdüzüne yeni mağazamız açılıo kızlar subat ortası gibi, marmara park stradii:))
ayy belki oraya gecerm bi açılsn da bakırköyden daha yakın bana

Son düzenleme:
Canımmmmmm geldimmm geldimmmm burdayımm artıkkkk Sizi çok özledimmm:)
Akşam da gelmiyorum çünkü evde olamıyorum pek, gündüzün stresini atıyoruz arkadaşlarla, sevgilicikle, zaman geçiyo

gitme artıkım biyerlereee :) hoşgeldin tekrardan tatlııııımmm

bebiş nasıl oldun?? daha iyimisinn?? :44:

daha iyiim canım birazdan faturalar ıcın koşturmayaa başliiiciiim minnakın işi bitmeez
sen nasısııınnnn
nazım sen nasılsn cnm??
bu arada beylkdüzüne yeni mağazamız açılıo kızlar subat ortası gibi, marmara park stradii:))
ayy belki oraya gecerm bi açılsn da bakırköyden daha yakın bana

iyiim turtaamm sen nasılsınn? ya beylikdüzüüüü taşındıgımıza en en üzüldüğüm yer keşkee hep orda kalsaydııık (

Son düzenleme:
evt cnm bende ilerde kesnlkle beylkdüzünde yada atakanın yanına gidersem çorluda onun oturduğu yerde yaşamak isterm orası da beylkdüzüne benzio:)

kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))

Son düzenleme:
bebeklerım bende hemencıcık verım indirim mi bilmiyorum cunku piyasasını hiç araştırmadım realde 4 ocaga kadar tefal düdüklü tencere 6 lt 199 tl ,Hisarın teflon tenceresi 49.90 , paşabahçenin village karaf 1lt 2.99 meyve suyu ıcın falan cok ciciler gene paşabahçenin 3 parça şarap seti var 7.99. güralların tuğralı çay seti 14.90 benim gozume carpanlar bunlar bıde kzıceler bısı sorucam bu mehtap tavaları, tencereleri falan var kalitelimidir çok ciciler pembe pembee ama kalitesinden emin değilim bide klasik türk aklıyla ucuzsa dandiktir diye yaklaşıyorum ama bilgisi olan varmıııı

Son düzenleme:

önceden insanlar hep mehtap kullanıomus cnm heralde kimin evine gittiysem bi kaç tane tencere tava gördm mehtaptan
uzun süre kullanılabilio ama tavalr teflon onu da düşün, dış görünüşüne aldanmamak lazm:))

kızlar sizce bu bernardonun masa örtüsü nasıl runnerları peçeteleri de satılıo, bundan bide ist fincanlarndan alıyım diorm eğer grupon kuponunu alırsam tabi:))
masa örtüsünü alınca fincanlar %50 den 30 liraya alınmıs olucak, runnerı alınca 4lü peçeteler %50 indmrle alınıs olucak toplamda 150yi tamamlarm heralde
ne diosunuz benm siyahlı yemek takımıma ve kadehlerime en çok bu uyucak gibi, bişi dökülürse de beyazdan lekesi çıkmazsa bunda çok da belli olmaz kirlense de
boyutlarını kaç kişlk masaya göre almalı 8 mi 12 mi peçeteleri de ona göre alırım die düşündm?

canım tefaldalki indirimmiş diğerlerin öyle piyasasını bilmem ama tefalin 6 litra alınabilir realin sitesi felan varmı

işteee benimde kafam ondan karışıyoo tencereleride öylee Nilim , ah bide cafcaflı yapmışlar al beni al benii diyooo resmen alsam kullanmasan sadece seyretsem

şimdi girip baktımda tefalin o tenceresi yeni çıkmış daha önce hiç görmemiştim yanındada yeni yazıyor fissler tarzı gibi canım bakıyorum katalogtan

anam herkes düdüklü derdine düşmüş kimse bakmıo bana:)
kızlar bi yorum yapsanıza çok muhallakta kaldm:))

Son düzenleme:
anam herkes düdüklü derdine düşmüş kimse bamıo bana:)

canıım şimdi yazıyodumm.. örtü çok şıık ancak alırken sadece bardak takımlarını diil yemek takımlarınıda baz al ne bilim supla alırsan onlarıda düşün.. ama çok şık cidden bi de bence 12 kişilk olsun takımın ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
nillim ekran görüntüsünü ekledysen eğer göremiyorum bilmiyorum bernardo kampanyası pek cazip gelmedi şu anda ona para veremem

bugün yine mudoya gittim inekliler cazip gelmedi nedense ben almıyorum bişi kalpli tavalarda vardı ama almadım şimdilik beklesinler

nemce o masa örtülerinin daha güzelleri var beklemelisin eminönünde daha güzelleri var

anam herkes düdüklü derdine düşmüş kimse bakmıo bana:)

ay gozumden kacmıs yevvrüüümm 12ye göre al canım karacanın sıyahlara goremı alcaksın annikoya vermedinmi kız vazmıgeçtin

Gizimm sitesini bilmıorumki brosur gelmıs eve

cnm eklemiştm ama dur yine ekliym bu cnm beğendiğim masa örtüsü seninle de bakmıstık bernardoyu gzerken hatırladn mı?

haklısın oralarda daha güzelleri de vardır belki ama bu da bana çok şık geldi

guldeincm beğendiğim yemek takımım bu benm kızlara göstermek için belki 10 kez eklemişmdir ama senin için de ekliym:))2sinden birini alıcam

kadehlerimi görmüşssündür zaten

aaaaa ben bunları hıııc gormedımmm kusummm supermısssss hatta superınde ötesi cok begendıııımmm

kızım aylardır ben bunları eklerken sen nereye bakıon yaa vurucam ama totona:)))
masa örtüsü takımını + 6lı ist fincan takımını 100 tlye almıs oluorm ucuz deilmi kızlar masa örtüsü tek zaten 89 tl:)))
2. ürüne %50 kampanyasıyla birleştirilebilmesi çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…