Canımmmmmm geldimmm geldimmmm burdayımm artıkkkkSizi çok özledimmm:)
Akşam da gelmiyorum çünkü evde olamıyorum pek, gündüzün stresini atıyoruz arkadaşlarla, sevgilicikle, zaman geçiyo
bebiş nasıl oldun?? daha iyimisinn?? :44:
nazım sen nasılsn cnm??
bu arada beylkdüzüne yeni mağazamız açılıo kızlar subat ortası gibi, marmara park stradii:))
ayy belki oraya gecerm bi açılsn da bakırköyden daha yakın bana
gitme artıkım biyerlereee :) hoşgeldin tekrardan tatlııııımmm
bebeklerım bende hemencıcık verım indirim mi bilmiyorum cunku piyasasını hiç araştırmadımrealde 4 ocaga kadar tefal düdüklü tencere 6 lt 199 tl ,Hisarın teflon tenceresi 49.90 , paşabahçenin village karaf 1lt 2.99 meyve suyu ıcın falan cok ciciler gene paşabahçenin 3 parça şarap seti var 7.99. güralların tuğralı çay seti 14.90 benim gozume carpanlar bunlar bıde kzıceler bısı sorucam bu mehtap tavaları, tencereleri falan var kalitelimidir çok ciciler pembe pembee ama kalitesinden emin değilim bide klasik türk aklıyla ucuzsa dandiktir diye yaklaşıyorum ama bilgisi olan varmıııı
bebeklerım bende hemencıcık verım indirim mi bilmiyorum cunku piyasasını hiç araştırmadımrealde 4 ocaga kadar tefal düdüklü tencere 6 lt 199 tl ,Hisarın teflon tenceresi 49.90 , paşabahçenin village karaf 1lt 2.99 meyve suyu ıcın falan cok ciciler gene paşabahçenin 3 parça şarap seti var 7.99. güralların tuğralı çay seti 14.90 benim gozume carpanlar bunlar bıde kzıceler bısı sorucam bu mehtap tavaları, tencereleri falan var kalitelimidir çok ciciler pembe pembee ama kalitesinden emin değilim bide klasik türk aklıyla ucuzsa dandiktir diye yaklaşıyorum ama bilgisi olan varmıııı
önceden insanlar hep mehtap kullanıomus cnm heralde kimin evine gittiysem bi kaç tane tencere tava gördm mehtaptan
uzun süre kullanılabilio ama tavalr teflon onu da düşün, dış görünüşüne aldanmamak lazm:))
anam herkes düdüklü derdine düşmüş kimse bamıo bana:)
kızlar bi yorum yapsanıza çok muhallakta kaldm:))
anam herkes düdüklü derdine düşmüş kimse bakmıo bana:)
kızlar bi yorum yapsanıza çok muhallakta kaldm:))
cnm eklemiştm ama dur yine ekliym bu cnm beğendiğim masa örtüsü seninle de bakmıstık bernardoyu gzerken hatırladn mı?
haklısın oralarda daha güzelleri de vardır belki ama bu da bana çok şık geldi
guldeincm beğendiğim yemek takımım bu benm kızlara göstermek için belki 10 kez eklemişmdir ama senin için de ekliym:))2sinden birini alıcam
kadehlerimi görmüşssündür zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?