'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh valla vur haketmısımmm ya kusum bayıldım cıdden gule gule kullaann hatta kullanalım uygun canım cıdden bu bernardoyu sevorum bıde ozdılek nevresım ıcın ne dıosun bebıkoo geçerli not verir misinn?

veririm cnm özdilek kaliteli gerçkten hatta gizoş almıstı bi tane sor ona:)))
gruponumu alıorm o halde kızlarrr

nazlım özellikle senin selamını söyledim ve diğer tüm herkese CEMRENİN SİNERAY IN SELAMI VAR bir süre daha aramızda olmayacakmış gelmeyi düşünmüyor...

kızım mahsusmu yapıosun ya.. içim gitti şu ymek takımına
masa örtüsüde süpermiş
nasıl öyle 100 tl oluyor:) bak yine soru sordum yahuu:) ay bernando yok burda

cnm grupondan 150 tl üzerine kullanabilicek 100tl hediye çeki 49tlye satılıo ondan aldm az önce,
bu masa örtüsünü runnerını 12 tane peçetesini ve 6lı ist fincan takımını 150ye alıorm 100tl hediye çekm olduğundan 50 tl
üstüne vericem ve 99tlye hepsini almıs olucam, grupon 2.ye %50 kampanyasıyla birleştiriliomus yoksa bunlarn hepsi 300e yakın tutuo:))
vallahi inadına yapmıom, gecen yaz bu kampanyayı kaçırdm die çok üzülmüştm o zman böle birleştirme fln da yoktu, umarm kısa zmandaq oraya da açlılr bi bernardo:))

nazlım özellikle senin selamını söyledim ve diğer tüm herkese CEMRENİN SİNERAY IN SELAMI VAR bir süre daha aramızda olmayacakmış gelmeyi düşünmüyor...

Aleyküüm selaam,çeyizleri geri vericem falan demişti umarım öle bişi yapmamıştır sıkıntılarımı var? bide yurtdısına gıdıcektı iptalmi olmuş ay bole gıttı dıye kızıyorum ama aklımda onda ıns herseyı onunda yoluna gırer..

grupor ne ya pf anlamadım:S
bu aldıgın kuponu internet üzeridenmi kullanıosun.. ben anlamadım ya nil:S bende yapim bari. sen düşündüysen doğru düşünmüşsündür. okdar limitimde var kkartında aradan çıksın..
"6lı ist fincan takımını " bunun fotosu varmı

bebik link varsa verirmisin

Son düzenleme:
nazım özdilek güzeldir alabilirsin yani çok kaliteli ve yılların markası ben tavsiye ediyorum sana tanıdığım herkes su ara özdilekten alıyor

nilim yemek takımı bardaklar var ama masa örtüsünü göremiyorum özel msj atsan al canım bu cicileri istnblun 6 lı fincan takımınımı alcaksın canım

konustugum kadarıyla yolundaydı bikaç gündür konusmamıstık ben mailime bakamıyordum ...
izindeydi o zaman istifa edicekti ama izin verdi işyeri 2 hafta filan barcelona bu haftaydı sanırım daha sormadım bugün mail atmıs ama sorarım sonra cnm

en cok onun desenlerı hosuma gıttııı Gizim, bide zebra desenli battaniye istiyorum kızlar hiç çarptımı gözünüzee

kızlar teker teker geln:))
umarm sinerayın da hayatı düzene girmiştir hersey yolundadır gitmiş olsa da ben özlüorm onu çok
berfincm grupon sehirfırsatı sitesnden alınan bi çek cnm, alıosn mailine çek ve sifre gönderiolar onun çıktısını alıp mağazaya gidiosn ve 100tl hediye çeki yerine geçio
ben daha önce bu şekilde alışeverişler yaptm evmanyadada bıçaklarımıbu şekilde şifreyle almıstm:))
minnakım ilk royal bone china bening modeli diğeri roy king bone china art modeli,ilkinin fiyatı diğerinin 2 katı:))
gizemcm resmi bilgisayara kaydedip öle ekliorm fincanlarda bnlar kızlar:)

Eki Görüntüle 303651

evime ilerde çok büyük bi masa düşünmüorm o yüzden masa örtüsünün 12 kişilk ve 12 peçeteden oluşması konusunda çok kararsızım kızlar?:S

son soru:):):):)
bu alınan kupon bernandoda tekmi geçio:)

kızlar totem yaptım altın giderek düşüyor çok mutluyum 95 de görse keşke ocakta yükselcek pazar günü avrupada bir dalgalanma olcakmış onu bekliyorum acaip heycan yaptım

cemreden haber mi gelmş.. iyi olsunda avrsın gelmesin:S
naptı acep. selam söylesin bndede. bişey olursa yanında olmak isterm. bni istermi bilmem ama:S

bu grupon sehirfırsatı ne gzl siteymiş

çok güzel dımı naz.. bnde begeniyorum ama fiyatı yüksek:S yada banamı öyle geliyor
" roy king bone china art modeli "

ya cok kalitelii duruyooo yaaaa dip düşmesiii denen şeyi yaşadım yani hahaha:)

eger dusunmuyosan 6 kişilik al canımm bu konusa sanırım en cok ben magdurum magdurumda magdurum

berfin anlamadm cnm, evt oçek sadece bernardoda geçerli, online sitesinde su an satış başlamadı sanırm mecbur mağazada kullanmak zorundasn, ve tolamda 150 tl alışverişnde kullanabiliosn o 100tlyi
minnağm eğer bi küçük boyunu alırsam 160x200 cm oluomus 8 kişlk masa örtüsü, runnr boyutu değişmio, peçeteler de 4lü satılıo yani 8 tane peçete alırm olmadı, onu mağazada açıp bakıcam ne kdr boyutta die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…