kızım aylardır ben bunları eklerken sen nereye bakıon yaa vurucam ama totona:)))
masa örtüsü takımını + 6lı ist fincan takımını 100 tlye almıs oluorm ucuz deilmi kızlar masa örtüsü tek zaten 89 tl:)))
2. ürüne %50 kampanyasıyla birleştirilebilmesi çok güzel bence
ahh valla vur haketmısımmm ya kusum bayıldım cıdden gule gule kullaann hatta kullanalımuygun canım cıdden bu bernardoyu sevorum bıde ozdılek nevresım ıcın ne dıosun bebıkoo geçerli not verir misinn?
cnm eklemiştm ama dur yine ekliym bu cnm beğendiğim masa örtüsü seninle de bakmıstık bernardoyu gzerken hatırladn mı?
haklısın oralarda daha güzelleri de vardır belki ama bu da bana çok şık geldi
guldeincm beğendiğim yemek takımım bu benm kızlara göstermek için belki 10 kez eklemişmdir ama senin için de ekliym:))2sinden birini alıcam
kadehlerimi görmüşssündür zaten
kızım aylardır ben bunları eklerken sen nereye bakıon yaa vurucam ama totona:)))
masa örtüsü takımını + 6lı ist fincan takımını 100 tlye almıs oluorm ucuz deilmi kızlar masa örtüsü tek zaten 89 tl:)))
2. ürüne %50 kampanyasıyla birleştirilebilmesi çok güzel bence
nazlım özellikle senin selamını söyledim ve diğer tüm herkese CEMRENİN SİNERAY IN SELAMI VAR bir süre daha aramızda olmayacakmış gelmeyi düşünmüyor...
cnm grupondan 150 tl üzerine kullanabilicek 100tl hediye çeki 49tlye satılıo ondan aldm az önce,
bu masa örtüsünü runnerını 12 tane peçetesini ve 6lı ist fincan takımını 150ye alıorm 100tl hediye çekm olduğundan 50 tl
üstüne vericem ve 99tlye hepsini almıs olucam, grupon 2.ye %50 kampanyasıyla birleştiriliomus yoksa bunlarn hepsi 300e yakın tutuo:))
vallahi inadına yapmıom, gecen yaz bu kampanyayı kaçırdm die çok üzülmüştm o zman böle birleştirme fln da yoktu, umarm kısa zmandaq oraya da açlılr bi bernardo:))
Aleyküüm selaam,çeyizleri geri vericem falan demişti umarım öle bişi yapmamıştır sıkıntılarımı var? bide yurtdısına gıdıcektı iptalmi olmuş ay bole gıttı dıye kızıyorum ama aklımda onda ıns herseyı onunda yoluna gırer..
nazım özdilek güzeldir alabilirsin yani çok kaliteli ve yılların markası ben tavsiye ediyorum sana tanıdığım herkes su ara özdilekten alıyor
nilim yemek takımı bardaklar var ama masa örtüsünü göremiyorum özel msj atsan al canım bu cicileri istnblun 6 lı fincan takımınımı alcaksın canım
yaaa nilimm o ilk yemek takımının markası ne yaa
kızlar teker teker geln:))
umarm sinerayın da hayatı düzene girmiştir hersey yolundadır gitmiş olsa da ben özlüorm onu çok
berfincm grupon sehirfırsatı sitesnden alınan bi çek cnm, alıosn mailine çek ve sifre gönderiolar onun çıktısını alıp mağazaya gidiosn ve 100tl hediye çeki yerine geçio
ben daha önce bu şekilde alışeverişler yaptm evmanyadada bıçaklarımıbu şekilde şifreyle almıstm:))
minnakım ilk royal bone china bening modeli diğeri roy king bone china art modeli,ilkinin fiyatı diğerinin 2 katı:))
gizemcm resmi bilgisayara kaydedip öle ekliorm fincanlarda bnlar kızlar:)
Eki Görüntüle 303651
Eki Görüntüle 303652
evime ilerde çok büyük bi masa düşünmüorm o yüzden masa örtüsünün 12 kişilk ve 12 peçeteden oluşması konusunda çok kararsızım kızlar?:S
çok güzel dımı naz.. bnde begeniyorum ama fiyatı yüksek:S yada banamı öyle geliyor
" roy king bone china art modeli "
kızlar teker teker geln:))
umarm sinerayın da hayatı düzene girmiştir hersey yolundadır gitmiş olsa da ben özlüorm onu çok
berfincm grupon sehirfırsatı sitesnden alınan bi çek cnm, alıosn mailine çek ve sifre gönderiolar onun çıktısını alıp mağazaya gidiosn ve 100tl hediye çeki yerine geçio
ben daha önce bu şekilde alışeverişler yaptm evmanyadada bıçaklarımıbu şekilde şifreyle almıstm:))
minnakım ilk royal bone china bening modeli diğeri roy king bone china art modeli,ilkinin fiyatı diğerinin 2 katı:))
gizemcm resmi bilgisayara kaydedip öle ekliorm fincanlarda bnlar kızlar:)
Eki Görüntüle 303651
Eki Görüntüle 303652
evime ilerde çok büyük bi masa düşünmüorm o yüzden masa örtüsünün 12 kişilk ve 12 peçeteden oluşması konusunda çok kararsızım kızlar?:S
en cok onun desenlerı hosuma gıttııı Gizim, bide zebra desenli battaniye istiyorum kızlar hiç çarptımı gözünüzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?