berfin anlamadm cnm, evt oçek sadece bernardoda geçerli, online sitesinde su an satış başlamadı sanırm mecbur mağazada kullanmak zorundasn, ve tolamda 150 tl alışverişnde kullanabiliosn o 100tlyi
minnağm eğer bi küçük boyunu alırsam 160x200 cm oluomus 8 kişlk masa örtüsü, runnr boyutu değişmio, peçeteler de 4lü satılıo yani 8 tane peçete alırm olmadı, onu mağazada açıp bakıcam ne kdr boyutta die
cemreden haber mi gelmş.. iyi olsunda avrsın gelmesin:S
naptı acep. selam söylesin bndede. bişey olursa yanında olmak isterm. bni istermi bilmem ama:S
bu grupon sehirfırsatı ne gzl siteymiş
kızlar teker teker geln:))
umarm sinerayın da hayatı düzene girmiştir hersey yolundadır gitmiş olsa da ben özlüorm onu çok
berfincm grupon sehirfırsatı sitesnden alınan bi çek cnm, alıosn mailine çek ve sifre gönderiolar onun çıktısını alıp mağazaya gidiosn ve 100tl hediye çeki yerine geçio
ben daha önce bu şekilde alışeverişler yaptm evmanyadada bıçaklarımıbu şekilde şifreyle almıstm:))
minnakım ilk royal bone china bening modeli diğeri roy king bone china art modeli,ilkinin fiyatı diğerinin 2 katı:))
gizemcm resmi bilgisayara kaydedip öle ekliorm fincanlarda bnlar kızlar:)
Eki Görüntüle 303651
Eki Görüntüle 303652
evime ilerde çok büyük bi masa düşünmüorm o yüzden masa örtüsünün 12 kişilk ve 12 peçeteden oluşması konusunda çok kararsızım kızlar?:S
bak bakalım kusum boyutlarına, bız cıddı kalabalık aıleyız o yuzden ben hep en azını 12 kısılık olarak düşünüyorumbu arada yemek takımını 1 bucuh tl olarak gosterıo evmanya , aryıldızda begendıgım yemek takımı-ckb-tencere takımı 1700 cıvarı olcaak ahh kafamda deli sorular var suandaaa bıde ben nakıt alıcam ozaman ındırım olur demı bayaa
kesnlkle nakitte indrm olur cnm normalde 2 milyar biri diğeri 1 milyar
ama eminönünde 1 milyarlık olan 700 tlye alınabilio, ayrıca 2 binlk olan da bin tl ama fincanları yokmus sanırm zaten bunlarn fincanları da 6 kişlk oluo 2 deil o da olmayı versn yarı fiyatına razıyım:))
kızlar çıkıorm smdi mağazaya gidicem 10da çıkıorm yine, bu akşam siparişi ben vericekmişim ispanyadan ayy çok heycanlı umarm hata yapmam
öpüorm hepinizi, bernardoya da uğrıcam erken çıkıorm, özleyn beni:****
timam ozamannn kusum ben bırıkımee tam tamına adapte olarak baslıyorum zaten ecemlede dun bırbırımızı uyarıcaz bırıkım ıcın gerekırse bırbırımızın harcamalarına kızıcaz dıye konustukbız genelde bısı almadan hep bırbırımıze danısıyoruzda paracıkları bırıktırıımm emınonu yolları taştan dıyerekten yollara düşeem fincanıda olmayıversin
ya tek yoöne giden çizgiler istiyorum ama bulamıyorum işteee
ahh ahh nazım annem bana 1 tane günlük takımı duyunca delirdinmi giz die bakmıştı malesef benimde herşey 12 lik olcak yemek takımının servisi ve istnbl serisinin servisiyle 24 ü buluyo ki benim herşeyim 12 olunca anca ağırlarım insanları birşey yapacağım zaman bana 12 kişiden fazla gelir malesef bizim eve öyle geliyo iftarlarda özellikle çocuklara ayrı takım felan sunuluyo ki annem çoğu zaman pasta setinide kullanır o yüzden herbişiyi 12 lik bak dedi
gördün ve begendiysen begenme derim nazlım:26:
anlayamadımm :S aklımdaki gibi bulamadım attıklarındada cızgıler ıstedıım gıbı deıl ıste benekli olan guzel geldı ama cızgılısı daha guzel duruoo
yine merhaba
ceeeeee diyip kaçıyorum
3.cüyü paylaştım görmedin mi git geriye bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?