'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bak bakalım kusum boyutlarına, bız cıddı kalabalık aıleyız o yuzden ben hep en azını 12 kısılık olarak düşünüyorum bu arada yemek takımını 1 bucuh tl olarak gosterıo evmanya , aryıldızda begendıgım yemek takımı-ckb-tencere takımı 1700 cıvarı olcaak ahh kafamda deli sorular var suandaaa bıde ben nakıt alıcam ozaman ındırım olur demı bayaa

cemreden haber mi gelmş.. iyi olsunda avrsın gelmesin:S
naptı acep. selam söylesin bndede. bişey olursa yanında olmak isterm. bni istermi bilmem ama:S

bu grupon sehirfırsatı ne gzl siteymiş

cemre gittigi güne göre daha da iyi oturttu bazı seyleri die biliyorum o günkü gibi kesinlikle deil m.etmeyin kızlar...

kesnlkle nakitte indrm olur cnm normalde 2 milyar biri diğeri 1 milyar
ama eminönünde 1 milyarlık olan 700 tlye alınabilio, ayrıca 2 binlk olan da bin tl ama fincanları yokmus sanırm zaten bunlarn fincanları da 6 kişlk oluo 2 deil o da olmayı versn yarı fiyatına razıyım:))
kızlar çıkıorm smdi mağazaya gidicem 10da çıkıorm yine, bu akşam siparişi ben vericekmişim ispanyadan ayy çok heycanlı umarm hata yapmam
öpüorm hepinizi, bernardoya da uğrıcam erken çıkıorm, özleyn beni:****

ahh ahh nazım annem bana 1 tane günlük takımı duyunca delirdinmi giz die bakmıştı malesef benimde herşey 12 lik olcak yemek takımının servisi ve istnbl serisinin servisiyle 24 ü buluyo ki benim herşeyim 12 olunca anca ağırlarım insanları birşey yapacağım zaman bana 12 kişiden fazla gelir malesef bizim eve öyle geliyo iftarlarda özellikle çocuklara ayrı takım felan sunuluyo ki annem çoğu zaman pasta setinide kullanır o yüzden herbişiyi 12 lik bak dedi

timam ozamannn kusum ben bırıkımee tam tamına adapte olarak baslıyorum zaten ecemlede dun bırbırımızı uyarıcaz bırıkım ıcın gerekırse bırbırımızın harcamalarına kızıcaz dıye konustuk bız genelde bısı almadan hep bırbırımıze danısıyoruzda paracıkları bırıktırıımm emınonu yolları taştan dıyerekten yollara düşeem fincanıda olmayıversin

ya tek yoöne giden çizgiler istiyorum ama bulamıyorum işteee

ya buluruz belki ne ağlıosun cnm yaa daha var ne de olsa dur sabret cıkar inş. belki de bir yerlerde vardır buluruz ki

minnak hani biz senle nevresim kardeşi olmuştuk:S

eminönünde hangi tarfta kalıo böyle şeyler satan yer.d bn vi balıkçıyı biliyorum kapalı çarşımı alttaki çarşıya onu biliyorum. bide aralarda kıyafer abiye satan tükkanlar:)

nil git:) ne sorcagımıda unuttum zaten:):):)

ahh balım ahh aynen bızde sız gıbıyızz ıstee aile tarafı ayrı arkadaslar ayrı kalabalıgız, bide ben mısafır agırlamayı sureklı aıleyle arkadasla beraber olmayı cok severım evlenınce gelenım gıdenım cok olcak kesın ki suanda bile oyleyken kendı evımde nası olur bılemıyorum misafirhane gibi

nette ucuzluk sitesinde kristl mikrofiber yorganların bir alana 1 bedava 69 lira.. tek kişilik ama

çift olsa alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…