'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bebegım gormemısım kusura bakmaa nevresım kardesıyız bız tabiiiii okadar takla attım yaa tarıf konsuunda cok özürlüyüm kuşum yaaa ama kime sorsan senı yonlendırıce yer bellı abıyecılerın oraya yakın

nblm takla attığını unuttun sandım:)
böyle sadık olalım birbirimze

eminönünde ne dicem " abi ı roy king bone nin yemek takımını alcam nerde ucuz göstersene" böylemi dicem:):):)

görüyorrummm tanrımmm:):): çağlaa naber:)

çağla sen fakulte mezunusun dımı. neden öğretmenlik düşünmüyosun. kpss falan:S

nblm takla attığını unuttun sandım:)
böyle sadık olalım birbirimze

eminönünde ne dicem " abi ı roy king bone nin yemek takımını alcam nerde ucuz göstersene" böylemi dicem:):):)

her daım sadıgım ben sanaaa nevresım kardeeeşşşş evet onune gelen herkese sor , ya deli diye döverler yada cıdden bılene denk gelır bulursun yeriii ceyızcılerı sorcan kız orda gezıne gezıne buluciiizzz bebikom

bakaruk artık:)

ii akşamlar cümleten:)

berfincim birgün hattaha bir cumartesi beraber gideriz eminönüne olurmu gezeriz talan ederiz yani tek gitmene gerek yok ve minnak oraları biliyor fırsat bulursak gidelim bende oraları görmek istiyorum sonra sahilde balık ekmek ne dersiniz kızlar

oh super olur valllaaa nevresımcılere gıtmek hıc nasıp olmadı bıde onlara bakarızzz

oh super olur valllaaa nevresımcılere gıtmek hıc nasıp olmadı bıde onlara bakarızzz

valla güzel ve ucuz alışveriş olur canım ordaki piyasayı görmeden mağazalara para yedirmek istemiyorum artık bilmiyorum para biriktirmek ve kısmak gerek birşeyleri kaç gündür gidip geliyorum birşey almadan dönüyorum normalde pat die alırdım hevesmmi gitti bilmiyorum ama alasım ve bakasım gelmiyor canım

görüyorrummm tanrımmm:):): çağlaa naber:)

çağla sen fakulte mezunusun dımı. neden öğretmenlik düşünmüyosun. kpss falan:S

evet berfincim fakulte mezunuyum ama eğitim değil, fen-edebiyat fakultesi yani öğretmenlik için formasyon gerekiyo devlette

ama ben ögretmenligi 4 sene falan yaptım.. ögrenciykenden baslamıstım yani, zamanla sıkıcı olmaya basladı sürekli kendini tekrar eden bir iş, ben yaptıgım işi sadece para kazanmak amaclı yapmak istemiyorum, sevmelyim bana birşeyler katmalı zaten benim alanım ve asıl işim kitaplarla, onun egitimini aldım ben ve o alanda devam etmeyi tercih ediyorum simdilik ilerde nasıl olur bilemiyorum ama suan boyle bakalım,

ya mutfak ceyızı biiitmiyoo Gizim, ben sımdı tamamlıyabılıcem bolumlere gecmek ıstıyorum hem kendımız hemde mısafır ıcın nevresım takımları battaniye falan almak ıstıyorum. Kredi kartım olmadıgı ıcın netten alamıyorum sevgılıcık 2 3 hafta sabret cıkartıcam kredi kartı kendime dedı onu beklıcem o alsın taksıt yapsın ben oderım aydan aya en azından ceyızın bı bolumu bıtmıs olur. havlularıda anneyle halletcez zaten gerıye yemek takımı falan kalıyo 4 aya bıtırırım ben nevresımlerın borclarını sona yemektakımı-tencere-ckb ıcın para bırıktırırım taksıt ısını uzun vadelı sevmıyorum her gece uykum kaçar iş baslayınca hıc sıkıntım olmazda sımdı harclıklarla anca bu kadar elımden gelıyoo heryerden kısarım artık , bu zamana kadar kısmadımda nolduki? bos yere bos ınsanlarla bosa vakıt gecırmeyee gitti ahh ahh akıllandım artıkım

Son düzenleme:
gelincikler neler yapıyorlarmış bakalımmmmmm
cnm nasılsın? neler yapıosn kuzu, istdaysan yine görüyim seni gitmeden, özledm valla oturup konusmayı

benm minnaam akıllanmıs ceyiz mi yapıomus artk:)) ama gizem dediği gibi önce yatırım yapmayı dene başaramazsan smdiden alırsın kuzu, en mantklısı o yoksa nakit hiç kalmıo gidio bi şekilde:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…