'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benm minnaam akıllanmıs ceyiz mi yapıomus artk:)) ama gizem dediği gibi önce yatırım yapmayı dene başaramazsan smdiden alırsın kuzu, en mantklısı o yoksa nakit hiç kalmıo gidio bi şekilde:S

hııı hıııı akıllandıı minnakçıııınn aslında yemek takımlarını almak ıcın bırıktırırken altınamı cevırsem paracıkları nakit dediiğin gibi elde kalmıyooo

cnm nasılsn, her zmanki gibi yine ben varım bu saatte:)
mağazadan geldm hemen girdm ama kalmamıs yine kimseler nese yarn tatilm tüm gün takılırım:)

iyiyim kuzucum ya çok özledim

sizleri yarın bende gelicem

bigünde ders çalısmayım:)

hasret giderelim çok uzak kaldım

Son düzenleme:
nazım sana tavsiyem yatırım yapman canım kenara koyabldgni koy ve peşin al yatak odasndakileri yemek takımlarnda evdeklerle alırsın canım ve altına yatırım şart cidden pişman olmazsın tatlım

Arkadasım bir gitti eminönüne 300 tl havluya verdi ve bana dediki giz sen ara ara havlu bulunca al birden yüklenme dedi havluları halledeblrsn dedgm gibi eminönüne gdelm birgün piyasaya bakalım bence

Ben bugünlerde hep kenara atma mantıgındayım haftalık 50 tl biçtm yolla beraber yol masrafm 20 bana kalıyo 30 dahada harcamam yani

Fatosum hasret bitiyor aramıza geliyormusun ne güzel çok sevindim canım

Nilim yevrum sen burdayken uykuda kuzuları sayıyodum ben gece gelme gündüz gel dİyorum sana canım

Kızlar Merhaba,

Ben de foruma yeni katılanlardanım. 2013 te evlenmeyi planlıyoruz. 23 yaşındayım, erkek arkadaşımla 8 senedir birlikteyiz. Sohbetinize katılmayı istedim bende.

gizemcim canım günaydınn.. nasılsın bakalım bugünn yahu çok doğru söylüyosun birikim yapmak şart ama ben bi türlü kendimi toparlayıp kenara atamıyorum yaa maaşı alıyorum aldığım gibide bitiyo zaten altına yatırım yapmak mantıklı haklısın ama nasıll :44::44: eminönüne gidersenizzz benide habrdar edinn bende gelmek isterimm

Kızlar Merhaba,

Ben de foruma yeni katılanlardanım. 2013 te evlenmeyi planlıyoruz. 23 yaşındayım, erkek arkadaşımla 8 senedir birlikteyiz. Sohbetinize katılmayı istedim bende.

maşallah canım 8 yıl uzun bir zaman inşallah 2013 te evlenirsin aramıza hoş geldin ne bekliyorsunuz 2013 e kadar

Bende yeni yeni başladım altın yapmaya :) Bence de en doğru yatırım ayda bir yada iki tane almaya çalışıyorum :))

tabi canım buyur gel gideriz ne güzel olur

ben çalışmaya başladığımdan beri maaşın yarısını anneme veriyorm kalan yarıyla ıvır zıvır alırken ağustostan beri çeyiz aldım ve artık kalan parayıda köşeye atmaya karar verdim zaten evdekiler ellerinden geldiğince alır bende kendi adıma bir ayrı birikim yapayım kumbara fonu yada altın şimdi elimde gün param var onla açılışı yapıyorum ayrıca her haftada 50 tl harcıycam 25 tl de kenara para kyocam 50 tl ninde hepsi bitmez zaten çok para harcıyorum bende

arada pier cardinden iç çamaşır ve pijamalarımı halledicem canım bende şu ara ocaktan sonra 2 tane nevresim takımı almayı düşünüyorum linensin bambularından bir onlara para vercem

nilim günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…